ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης σε Μπόλονι: «Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός» – Έντονη λογομαχία!

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στα «πράσινα» αποδυτήρια στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα. Πολλοί οι πρωταγωνιστές και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανάμεσα σε αυτούς
Κουρμπέλης σε Μπόλονι: «Αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός» – Έντονη λογομαχία!

Τεταμένη ήταν η ατμόσφαιρα στα «πράσινα» αποδυτήρια στο ημίχρονο του Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα. Πολλοί οι πρωταγωνιστές και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανάμεσα σε αυτούς.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά νευριασμένος. Όταν, μάλιστα, άκουσε τον Λάζλο Μπόλονι να λέει ότι «τα έχουμε παρατήσει, μπείτε να βάλετε τουλάχιστον ένα γκολ», απάντησε. Μεταξύ άλλων ο Κουρμπέλης είπε ότι «δεν είναι νοοτροπία αυτή, είμαστε Παναθηναϊκός». Ειπώθηκαν 1-2 ατάκες και από τους δύο στη συνέχεια.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί όλο αυτό. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου υπήρξαν και παίκτες που ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους με τον Μπόλονι εκείνη τη στιγμή να μην είναι παρών. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Σωκράτης Διούδης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς ελλείψει Κουρμπέλη ήταν εκείνος που έκανε κάποιες παρατηρήσεις που δεν άρεσαν σε ξένους ποδοσφαιριστές. Ήρθε και από εκείνους η αντίδραση. Η κατάσταση δεν ξέφυγε, αλλά ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος δεδομένου του αποκλεισμού που δεν γινόταν να αποφευχθεί.

Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν νεύρα όταν χάνεται το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Μέσα στο πρόγραμμα ήταν και τα όσα συνέβησαν μεταξύ παικτών. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, και για το θέμα με τον Μπόλονι. Ο Ρουμάνος με όσα έλεγε έδειξε για μία ακόμη φορά πως χαμηλώνει επικίνδυνα τον πήχη, κάτι που κάνει επανειλημμένα και στις δηλώσεις του. Αυτό δεν αρέσει στους παίκτες, όπως δεν αρέσουν και άλλα. Από τη φιλοσοφία του πρωτίστως και τον τρόπο παιχνιδιού του μέχρι τη συμπεριφορά του. Γι’ αυτό και η δημοτικότητά του εντός των αποδυτηρίων είναι πολύ χαμηλή και αυτό δεν άλλαξε ακόμη και όταν τα αποτελέσματα ήταν θετικά.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Γιάγκουσιτς

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Γιάγκουσιτς

Ο Γιάγκουσιτς ακόμα δεν έχει παίξει αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε ένα σούπερ παίκτη όπως φαίνεται από την αποθέωση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ επιτέλους βρήκε το σύστημα του

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ επιτέλους βρήκε το σύστημα του

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά κέρδη από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Φαλήρου και επιτέλους ο Μπενίτεθ φαίνεται να βρίσκει σύστημα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Οι τιμές για το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν, από 30 έως 305 ευρώ

Παναθηναϊκός: Οι τιμές για το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν, από 30 έως 305 ευρώ

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με την Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Δεν αποθεώνουν όλοι τον Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Δεν αποθεώνουν όλοι τον Μπενίτεθ!

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που βγάζει μια πικρία για τον Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ελένη Λαμπαδαρίου : Ίσα που έκανε σχόλιο για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μια διαιτησία που δεν χρειαζόταν καν να ασχοληθεί, θεώρησε η Ελένη Λαμπαδαρίου πως ήταν αυτή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Πώς πήρε το… πορτοφόλι του Μεντιλιμπαρ ο Μπενίτεθ

Στη σκακιέρα του ντέρμπι, ο Μπενίτεθ πήρε το... πορτοφόλι του Μεντιλίμπαρ και έφυγε από το Καραϊσκάκης με μια νίκη που ήταν αποτέλεσμα καθαρής τακτικής υπεροχής.

Ποδόσφαιρο
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παίκτης προς παίκτη ο αναλυτικός σχολιασμός στο ντέρμπι αιωνίων

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παίκτης προς παίκτη ο αναλυτικός σχολιασμός στο ντέρμπι αιωνίων

Το ματς διαβάζεται στη λεπτομέρεια, από το βλέμμα του Τζολάκη, ως το γκολ του Ταμπόρδα και τις χαμένες φάσεις που έκριναν την βραδιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Διπλό «καμπανάκι» με Τεττέη και Καλάμπρια μετά το Φάληρο

Παναθηναϊκός: Διπλό «καμπανάκι» με Τεττέη και Καλάμπρια μετά το Φάληρο

Μετά το μεγάλο διπλό στο Φάληρο έρχονται δύο πονοκέφαλοι που αλλάζουν τη διαχείριση του ρόστερ και ανοίγουν κουβέντα για τα επόμενα ματς.

Ποδόσφαιρο