ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ελ Χάκεν αντί του Ανουάρ

Ισπανικό δημοσίευμα βάζει στο κάδρο τον 22χρονο χαφ από τη Μαυριτανία
Παναθηναϊκός: Ελ Χάκεν αντί του Ανουάρ

Ολοένα και περισσότερα ονόματα έχουν αρχίσει να γράφονται στο εξωτερικό. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Πρωταγωνιστικής σε αυτά ο Παναθηναϊκός. Το τελευταίο είναι της ιστοσελίδας pucelafichajes.com, το οποίο υποστηρίζει πως οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους τον Ελ Χάκεν. Πρόκειται για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Βαγιαδολίδ.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ειδικεύεται στα θέματα της Βαγιαδολίδ και το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην Ισπανία ο Ανουάρ Τουχαμί. Εκτιμά πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του και αυτός μπορεί να είναι ο Ελ Χάκεν.

Οι σχέσεις των δύο κλαμπ είναι αρκετά καλές ελέω Τσάβι Ρόκα και στη Βαγιαδολίδ είναι θετικοί στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους με τον Χάκεν και νέου δανεισμού του. Στόχος του κλαμπ είναι να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του ο Αφρικανός χαφ. Στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στη Λούγκο, αλλά είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ, αφού τα πάντα σταμάτησαν στη συνέχεια λόγω του κορονοϊού.

Ο 22χρονος χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λεβάντε. Επαγγελματικά αγωνίστηκε πρώτα στη Κονκόρντε και στη συνέχεια στη δεύτερη ομάδα της Λεβάντε. Με την πρώτη έκανε μόλις δύο συμμετοχές. Μετά πήγε στη Βαγιαδολίδ, όπου αγωνίστηκε και εκεί στη δεύτερη ομάδα. Με την πρώτη έχει μόλις μία συμμετοχή. Τέλος, είναι 37 φορές διεθνής με τη Μαυριτανία, ενώ μετράει και οκτώ γκολ.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: UEFA ranking: Ο Ολυμπιακός έφερε την Ελλάδα μια ανάσα από τη 10η θέση

UEFA ranking: Ο Ολυμπιακός έφερε την Ελλάδα μια ανάσα από τη 10η θέση

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άγιαξ δεν είχε μόνο ευρωπαϊκή συνέχεια για τους «ερυθρόλευκους», αλλά έδωσε και σημαντική ώθηση στην Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ τρελάθηκε με τον Αντίνο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ τρελάθηκε με τον Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του περιμένουν πως και πως το ντερμπούτο του Αντίνο, φοβερή ατάκα από Μπενίτεθ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η αποστολή της Ρόμα για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ – Μέσα ο Τσιμίκας

Η αποστολή της Ρόμα για Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ – Μέσα ο Τσιμίκας

Η Ρόμα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με Σβιλάρ, Γκολίνι, Ντιμπάλα, Σουλέ, και Τσιμίκα στις επιλογές.

Ποδόσφαιρο
VIRAL: Τι απάντησε ο Good Job Nicky στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου για το βίντεο της με το Dark Side of the Moon

Τι απάντησε ο Good Job Nicky στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου για το βίντεο της με το Dark Side of the Moon

Ο Good Job Nicky απάντησε με λογοπαίγνιο στη Δέσποινα Γιαννακοπούλου κάτω από TikTok βίντεο με το Dark Side of the Moon.

VIRAL
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Προσέχει για να έχει για Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Προσέχει για να έχει για Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη μεταγραφή του Σαντίνο Αντίνο θα πρέπει να κάνει και τη διαχείριση για το πότε θα μπει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Ρόμα: Ζωντανά στον ΑΝΤ1 η τελευταία αγωνιστική του Europa League

Παναθηναϊκός – Ρόμα: Ζωντανά στον ΑΝΤ1 η τελευταία αγωνιστική του Europa League

Μπροστά σε ένα ματς υψηλού ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League, σε μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπίνι και ο Κραλ, πάει για άλλους

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Καμπίνι και ο Κραλ, πάει για άλλους

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για αριστερό μπακ και χαφ, δεν έρχονται ο Καμπίνι και ο Κραλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά και το ζήτημα θα είναι να μην την πληρώσει ο Μπόκος, που είναι πρότζεκτ

Ποδόσφαιρο