ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η απάντηση των… αδικημένων

Έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι σφυγμό ο Παναθηναϊκός. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, αλλά πλέον έχει πατήσει ξανά στα πόδια του. Η ειδοποιός διαφορά στα τρία τελευταία ματς είναι οι… απενεργοποιημένοι. Φεντερίκο Μακέντα, Λούκας Βιγιαφάνιες και Τάσος Χατζηγιοβάνης έχουν βοηθήσει ώστε ο Παναθηναϊκός να αλλάξει εικόνα επιθετικά. Δεν άρχισε ξαφνικά το «τριφύλλι» να εντυπωσιάζει, αλλά...
Παναθηναϊκός: Η απάντηση των… αδικημένων

Έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι σφυγμό ο Παναθηναϊκός. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, αλλά πλέον έχει πατήσει ξανά στα πόδια του.

Η ειδοποιός διαφορά στα τρία τελευταία ματς είναι οι… απενεργοποιημένοι. Φεντερίκο Μακέντα, Λούκας Βιγιαφάνιες και Τάσος Χατζηγιοβάνης έχουν βοηθήσει ώστε ο Παναθηναϊκός να αλλάξει εικόνα επιθετικά. Δεν άρχισε ξαφνικά το «τριφύλλι» να εντυπωσιάζει, αλλά έγινε πιο αποτελεσματικό στην αντίπαλη εστία.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές ήταν από αυτούς που ο Λάζλο Μπόλονι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τους βοηθούσε για να προσφέρουν από την πλευρά τους τα αναμενόμενα. Είναι γνωστό το γιατί. Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πως λανθασμένα ο Ρουμάνος τεχνικός προτίμησε να βάλει τον εαυτό του πάνω από το καλό του κλαμπ. Έστω και καθυστερημένα έβαλε νερό στο κρασί του, άρχισε να δίνει ξανά ευκαιρίες στους τρεις προαναφερθέντες και εκείνοι έδωσαν απαντήσεις.

Ο Μακέντα των τεσσάρων γκολ στα τελευταία τρία ματς υπενθυμίζεται πως μετά το περιστατικό στην Τούμπα είχε παίξει βασικός σε όλο τον δεύτερο γύρο μόλις μία φορά πριν ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ. Από το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν άρχισε να παίρνει και πάλι φανέλα βασικού και η συνέχεια γνωστή. Γκολ τότε με τον ΠΑΟΚ, δύο γκολ στην Τρίπολη, γκολ και την Κυριακή. Ο Ιταλός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει πως παρά τα όσα έχουν κατά καιρούς ακουστεί, μπορεί να τραβήξει επιθετικά το κουπί.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επίσης δεν ήταν βασικός σε κάθε ματς. Δύσκολα ολοκλήρωνε 90λεπτο, ενώ συνήθως χαραμιζόταν σε λάθος θέση. Το είπε και ο ίδιος πρόσφατα πως του αρέσει περισσότερο να παίζει αριστερά και αυτό φαίνεται. Πολύ καλό ματς με τον ΠΑΟΚ πριν από λίγο καιρό, το ίδιο στην Τρίπολη και γκολ την Κυριακή. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Παναθηναϊκός να μην εμπιστεύεται τον Αργεντινό και να μην τον βοηθάει όσο γίνεται να αναδειχτεί. Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του, αν όχι ο ποιοτικότερος και γι’ αυτό του έχει δοθεί και το συγκεκριμένο συμβόλαιο.

Τέλος, ο Χατζηγιοβάνης είναι από τους παίκτες που έχουν ακούσει πολλά. Συνηθίζεται αυτό στα παιδιά του κλαμπ. Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο ο Γενί Ενγκμπακοτό και ειπώθηκαν απίθανα πράγματα επειδή στο ντεμπούτο του έδωσε μία ασίστ. Η διάρκεια, όμως, είναι αυτή που δείχνει πολλά. Ο Μυτιληνιός ξαναπήρε θέση βασικού, είχε ασίστ και στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα. Το καλύτερο για έναν παίκτη όταν νιώσει ότι αδικείται, είναι να δώσει απαντήσεις στην πρώτη ευκαιρία και οι τρεις τους το έκαναν.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Χάβι Ερνάντεθ κλείνει την τρύπα στο αριστερό άκρο

Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Χάβι Ερνάντεθ κλείνει την τρύπα στο αριστερό άκρο

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στην κάλυψη ενός βασικού αγωνιστικού κενού, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάβι Ερνάντεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Κηφισιά με πίεση και ρυθμό, οι γηπεδούχοι κυνηγούν γρήγορο προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι άμυνα και κόντρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Λεωφόρο, με τον Σαντίνο Αντίνο να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό έρχεται και παίζει

Παναθηναϊκός: Ο Σισοκό έρχεται και παίζει

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Σισοκό, που δεν ήταν απλά μέλος του ρόστερ της Γουότφορντ αλλά έπαιζε και έχει αρκετά λεπτά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ψάχνεται…

Παναθηναϊκός: Ψάχνεται…

Ποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ψάχνεται να φύγει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πάει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός!

Πάει για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός!

Tο ενδεχόμενο αποχώρησης Πασχαλάκη και η κίνηση για τερματοφύλακα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Πουλούλου επανήρθε και παίζει δυνατά!

Παναθηναϊκός: Ο Πουλούλου επανήρθε και παίζει δυνατά!

Ο Αφιμίκο Πουλούλου ξανά στην ατζέντα του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα είναι ότι ο Καλάμπρια μιλάει…

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα είναι ότι ο Καλάμπρια μιλάει…

Ο Καλάμπρια δεν το… ξεκόβει για επιστροφή στην Ιταλία και έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με κλαμπ της πατρίδας του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Και Σισοκό και Καμαρά! Tέλος και ο Μαντσίνι

Παναθηναϊκός: Και Σισοκό και Καμαρά! Tέλος και ο Μαντσίνι

Πολύ κοντά σε δύο προσθήκες ο Παναθηναϊκός που θέλει να ενισχύσει τον άξονα του με τον Σισοκό της Γουότφορντ και τον Καμαρά της Σαρλερουά. Το έλυσε ο Μαντσίνι.

Ποδόσφαιρο