ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι απαντήσεις των «φευγάτων»

Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες επιλογές απ' όσες φαινόταν στην αρχή της σεζόν
Παναθηναϊκός: Οι απαντήσεις των «φευγάτων»

Το δείγμα γραφής πλέον είναι σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να παίρνει σταθερά πράγματα από ποδοσφαιριστές που στην αρχή της σεζόν συζητήθηκαν αρκετά. Τυχαίο δεν μπορεί να είναι.

Ένα καλό ματς ο οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να κάνει. Το θέμα είναι η διάρκεια. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες βάζει σε δίλημμα με την εικόνα του και δεν είναι μόνο αυτός. Ο Ζοσέ Μαουρίσιο, που για σημαντικό χρονικό διάστημα δεν ήταν στους βασικούς, τελευταία εξελίσσεται σε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες.

Δεν σταματάει εδώ η λίστα. Υπάρχει και πιο τρανό παράδειγμα. Μιλάμε για τον ξεγραμμένο Αϊτόρ. Το καλοκαίρι πίεσε για να φύγει και η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν «φέρε μας πρόταση». Στη διάρκεια της σεζόν δεν έκρυβε τη δυσαρέσκειά του για τον χρόνο συμμετοχής του. Οι πληροφορίες λένε πως ψαχνόταν ήδη για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Κάποια στιγμή πήρε την ευκαιρία του και έκτοτε δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Οι τρεις τους έχουν ξεφύγει από την κατηγορία του «εντάξει, ένα ματς ήταν». Βγάζουν σταθερότητα και δίνουν λύσεις. Ταυτόχρονα δείχνουν και το σωστό παράδειγμα. Δεν πρέπει να τα παρατάς. Πρώτος όλων ο Αϊτόρ. Η κατάσταση για εκείνον δεν φαινόταν να γυρνάει με τίποτα. Γύρισε όμως. Ίσως το δούμε και με άλλον, αφού και ο Σάντσες το παλεύει όσο μπορεί. Δεν έχει υψηλό ταβάνι, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί τη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα κάτι έχει κάνει καλά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κατάλαβε, για παράδειγμα, ότι ήταν λάθος το πώς χρησιμοποιούσε πριν τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Επιπλέον, δείχνει πως έχει τον τρόπο του χωρίς να είναι τόσο κοντά με τους παίκτες στα αποδυτήρια, να τους κρατάει σε εγρήγορση. Πρωτίστως, όμως, όλο αυτό είναι επίτευγμα των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.

Κλείνοντας, και ο Μακέντα όταν χρειάστηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, το έκανε. Με εξαίρεση το ματς με την ΑΕΚ, όπου δεν τράβηξε σχεδόν κανείς. Εάν σκεφτεί κανείς πώς ξεκίνησαν τη σεζόν όλοι τους, για ποιους «έπαιξε» είτε το καλοκαίρι είτε στη συνέχεια το ενδεχόμενο αποχώρησης και τι λεγόταν μέχρι πρότινος για το μέλλον τους στο κλαμπ, η «απάντησή» τους εντός των τεσσάρων γραμμών, δεν περνάει απαρατήρητη.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Ο Παναθηναϊκός δε δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπενίτεθ στον πάγκο και είναι κάτι που θα πρέπει να το δουν στο κλαμπ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κι άλλο πέναλτι, πριν από αυτό που πήρε, έπρεπε να πάρει ο Ατρόμητος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μέσες άκρες ο Αντώνης Πανούτσος είπε πως ο Μπενίτεθ τα έκανε σαλάτα (vid)

Μέσες άκρες ο Αντώνης Πανούτσος είπε πως ο Μπενίτεθ τα έκανε σαλάτα (vid)

Κριτική στον Ράφα Μπενίτεθ άσκησε ο Αντώνης Πανούτσος για την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο