ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η λίστα των στόπερ

Δύο μεταγραφικούς στόχους έχει σε... περίοπτη θέση το «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός: Η λίστα των στόπερ

Την ενίσχυση στην άμυνα εξετάζει ο Παναθηναϊκός, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με δεδομένο όμως ότι έχει ηλικιακό περιορισμό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο μισό (παρά ένα ματς) της Super League με όπλο τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (23 γκολ) πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Η επίδοση της ομάδας του Γιώργου Δώνη είναι αξιοζήλευτη, αν κρίνει κανείς από τις συνθήκες που κλήθηκε να εκκινήσει την εφετινή σεζόν.

Η αμυντική λειτουργία, επίσης, κύλησε ομαλά και αν δεν υπήρχε η κακή παρένθεση στο ματς του «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον ΟΦΗ, το πρόσημο θα ήταν ακόμη πιο θετικό.

Επιθυμία, όμως, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού είναι η βελτίωση σε όλες τις κατηγορίες, προκειμένου να έρθει ο στόχος του πλασαρίσματος στην πρώτη πεντάδα και, κατ’ επέκταση, να… διαγραφεί η ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Ενα από τα μέτωπα που η ομάδα του Γιώργου Δώνη φιλοδοξεί να ενισχύσει είναι το κέντρο της άμυνας, εκείνο δηλαδή που στα δύσκολα ματς καλείται να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος για την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος.

Το όνομα του Ντίνου Μαυροπάνου «έπαιξε», αλλά στην πραγματικότητα οι «πράσινοι» δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Εντούτοις, οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν συζητήσει για την προοπτική της ενίσχυσης στο συγκεκριμένο σκέλος και, γενικώς, έχουν δείξει μία τάση προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δύο στόπερ, ο ένας πάνω και ο άλλος κάτω των 23 ετών, υπάρχουν σε… περίοπτη θέση αυτής της μίνι λίστας που έχουν συντάξει ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Αμφότεροι στοιχίζουν όσο το συμβόλαιο του Μαυροπάνου, δείγμα των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας στην παρούσα φάση.

Ο νεότερος από τους δύο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να μπει ακόμα περισσότερο στο… μικροσκόπιο των «πρασίνων».

Ο βασικός λόγος είναι ότι ο Παναθηναϊκός «κουβαλά» τον περιβόητο αποκλεισμό για μεταγραφές παικτών άνω των 23 ετών.

Παναθηναϊκός: Πράσινο φως για το όνειρο

Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός στη Super League, ματς με ένταση και βαθμολογικό βάρος, όπου η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Sportime BET: Η αυλαία της Κυριακής στην Super League με ειδικά στοιχήματα!

Η αυλαία της Κυριακής στην Super League με ειδικά στοιχήματα!

Ειδικά στοιχήματα από τη Novibet στα τρία παιχνίδια της Super League της Κυριακής, με τα οποία πέφτει και η αυλαία της αγωνιστικής.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Από τη λύτρωση της Ευρώπης στο must win του Περιστερίου

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Από τη λύτρωση της Ευρώπης στο must win του Περιστερίου

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το σοκ της Νέας Φιλαδέλφειας με την εικόνα και το αποτέλεσμα στη Βουδαπέστη, όμως δεν έχει χρόνο για ανάσες. Το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι έρχεται ως νέο crash test.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η αδικία για τον Ταμπόρδα

Παναθηναϊκός: Η αδικία για τον Ταμπόρδα

Ο Παναθηναϊκός έτσι όπως πάει φέτος, χρειάζεται κι άλλες σημαντικές αλλαγές, είναι μια απορία γιατί δεν παίζει ο Ταμπόρδα

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 24/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ματς έντασης και ισορροπίας, όπου το σερβίς, η υποδοχή και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν αποτέλεσμα.

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Υπογράφει εκεί που ήθελε ο Νίκας

Υπογράφει εκεί που ήθελε ο Νίκας

Δεν «έδεσε» ποτέ στον Παναθηναϊκό και το ήξερε. Ο Γιώργος Νίκας επιστρέφει εκεί όπου νιώθει ότι μπορεί να ξαναβρεί τον εαυτό του, υπογράφοντας στον Λεβαδειακό, την ομάδα που είχε εξαρχής στο μυαλό του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα πέσουν σε μεγαθήρια;

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα πέσουν σε μεγαθήρια;

Οι προσομοιώσεις του Europa League δείχνουν ότι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν μπροστά τους απαιτητικές αλλά όχι απαγορευτικές διαδρομές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στην κορυφή της τηλεθέασης το Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός στον ΑΝΤ1

Στην κορυφή της τηλεθέασης το Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός στον ΑΝΤ1

Η αναμέτρηση Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός για το UEFA Europa League όχι μόνο έδωσε την πρόκριση στους «πράσινους», αλλά κυριάρχησε και στους πίνακες τηλεθέασης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Σωστό πέναλτι, λάθος διαδικασία – Η ανάλυση Κουτσιαύτη για τη φάση με τον Πάλμερ Μπράουν

Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Σωστό πέναλτι, λάθος διαδικασία – Η ανάλυση Κουτσιαύτη για τη φάση με τον Πάλμερ Μπράουν

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ανέλυσε τη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φερεντσβάρος, εξηγώντας γιατί η τελική απόφαση ήταν σωστή, αλλά η διαιτητική διαδικασία γεμάτη λάθη.

Ποδόσφαιρο