ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Πατσούκα είπε «ναι» για Παλάσιος

Προχωράει η υπόθεση του Σεμπαστιάν Παλάσιος και ο Παναθηναϊκός δίνει μάχη με τον χρόνο αφού πήρε και τη συγκατάθεση της Πατσούκα
Παναθηναϊκός: Η Πατσούκα είπε «ναι» για Παλάσιος

Τελείωσε το θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, έκανε ξανά δικό του τον Γιώργο Βαγιαννίδη και ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Η δική του περίπτωση εξ αρχής ήταν η πιο περίπλοκη. Ο Παναθηναϊκός κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει, αλλά σε αυτή την υπόθεση βρίσκονται διάφοροι και γι’ αυτό καθυστέρησε τόσο.

Όπως φάνηκε, η Ιντεπεντιέντε ήταν εξ αρχής η εύκολη της υπόθεσης. Καίγονται για χρήματα οι Αργεντινοί και δεν προέβαλαν ιδιαίτερη αντίσταση. Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με την Πατσούκα. Οι Μεξικανοί χρειάστηκαν αρκετό χρόνο, αλλά τελικά αποδέχτηκαν και εκείνοι την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Την είδηση επιβεβαίωσε με tweet του δημοσιογράφος του TyC Sports: «Η Πατσούκα μόλις έδωσε τη συγκατάθεση της στη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος ο οποίος θα παίξει στον Παναθηναϊκό. Η Ιντεπεντιέντε θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 800.000 δολάρια και η Πατσούκα 950.000 δολάρια. Μόλις πέσει η υπογραφή στο συμβόλαιο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα».

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση της μεταγραφής του 29χρονου Αργεντινού έχει μπει στην τελική ευθεία. Η ανταλλαγή εγγράφων βρίσκεται σε εξέλιξη και το θέμα είναι να προλάβουν οι «πράσινοι» τα χρονικά περιθώρια.


 

Διαβάστε ακόμη: 

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε φλερτ με τον Σάκη!

Survivor: Κατσούλης και Βασάλος τα… έσπασαν με Τριαντάφυλλο

Μπαρτσελόνα: Δεν τα «βρήκε» με Μορίμπα και τον…έστειλε στη Λειψία

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παλεύει να «ξεφορτωθεί» παίκτες ο Κοτσόλης!

Παλεύει να «ξεφορτωθεί» παίκτες ο Κοτσόλης!

Αφού μπήκε μπροστά για Κοντούρη, Τσάβες, ο Κοτσόλης προσπαθεί και να… σπρώξει ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αλλά ζορίζεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Tι φρέναρε τον Αλαφούζο κι έκανε «ψαλίδι» στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Tι φρέναρε τον Αλαφούζο κι έκανε «ψαλίδι» στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Αλαφούζος έπιασε το… ταβάνι στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μίλησε με Κάρμο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μίλησε με Κάρμο

Και όμως, οι κινήσεις του Παναθηναϊκού με πρώην στόχους του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν στον Αντίνο και τον Μίγια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Οι μέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων της φάσης των «8» του Κυπέλλου. Πότε θα γίνουν τα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Άρης.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Παναθηναϊκός μπάσκετ : Ο Αταμάν έχασε τα αποδυτήρια και τους παίκτες και προσπαθεί να σώσει την κατάσταση

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, με το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι βαρύ και τον Τούρκο τεχνικό να παλεύει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των παικτών του.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Eπιβεβαίωση Sportime στην Αργεντινή για Αντίνο! «Πάει Παναθηναϊκό»!

Eπιβεβαίωση Sportime στην Αργεντινή για Αντίνο! «Πάει Παναθηναϊκό»!

Στην Αργεντινή γράφουν ότι ο Σαντίνο Αντίνο ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Σαντίνο Αντίνο επέλεξε…

O Σαντίνο Αντίνο επέλεξε…

Ο Σαντίνο Αντίνο συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και περνάει τον Ατλαντικό για λογαριασμό του τριφυλλιού.  

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αλαφούζος χτυπά τον Μίγια που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Αλαφούζος χτυπά τον Μίγια που ήθελε ο Μεντιλίμπαρ

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για τον Λουίς Μίγια ως βασικό 8άρι, σε μια δύσκολη υπόθεση λόγω συμβολαίου έως το 2027 αλλά με «όπλα» το συμβόλαιο και την Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο