Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε του Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί τη βόμβα Σεμπαστιάν Παλάσιος

Το πάλεψε πάρα πολύ και τελικά το κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός κάνει δικό του τον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Μόνο διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν πια.

Από την Δευτέρα (30/8) φαινόταν πως ο Παναθηναϊκός έχει βρει την άκρη με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Υπήρξε τελικά μία καθυστέρηση, αλλά έγινε στο φινάλε και η ανταλλαγή συμβολαίων. Έτσι το φινάλε θα είναι αίσιο.

Πριν από λίγο κατατέθηκε και το τελευταίο έγγραφο με υπογραφές όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και έτσι για την επόμενη τριετία ο Παλάσιος θα φοράει το «τριφύλλι» στο στήθος. Πρόκειται για μία μεγάλη μεταγραφή για τους «πράσινους» και σίγουρα την πιο ακριβή των τελευταίων χρόνων.

Ο Παλάσιος ήταν ο μεγάλος στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του εξτρέμ και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Ιντεπεντιέντε θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% και το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα πλησιάσει τα 2.000.000 ευρώ. Η άφιξή του θα ρυθμιστεί προσεχώς, αφού το θέμα ήταν να προλάβουν όλες οι πλευρές τα χρονικά περιθώρια.

Με αυτή τη μεταγραφή σε μεγάλο βαθμό ο Παναθνηαϊκός κλείνει το ρόστερ του. Υπάρχει, βέβαια, η αγορά των ελεύθερων. Ίσως μία πινελιά γίνει και από εκεί.

 

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Δικός του ξανά ο Βαγιαννίδης

Αντιστράτηγος Ε.Α. Κωνσταντίνος Κούσαντας: «Στιγμές Εθνικής ομοψυχίας»

Λιόλιος: «Το Δ.Σ. της ΕΟΚ οφείλει να προχωρήσει σε διενέργεια εκλογών»