ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ποιοι θα καλύψουν το κενό του Ζαχίντ

Σε αυτούς παρουσιάζεται η ευκαιρία όσο απουσιάζει ο Νορβηγός
Παναθηναϊκός: Ποιοι θα καλύψουν το κενό του Ζαχίντ

Αναγκασμένος να αλλάξει από το πουθενά κάτι που τελευταία έμοιαζε να λειτουργεί πολύ καλά είναι ο Γιώργος Δώνης. Αναφερόμαστε φυσικά στο μεσοεπιθετικό σκέλος μετά τον τραυματισμό του Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μαζί με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη είχαν αρχίσει να δημιουργούν μία δυνατή τριάδα και από τη στιγμή που ανέβηκε και ο Μακέντα, φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός «λύνει» το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γκολ.

Ο τραυματισμός του είναι μία ευκαιρία να κάνουν το step up κάποιοι άλλοι παίκτες. Το θέμα είναι εάν θα πάρουν την ευκαιρία που τους παρουσιαστεί. Οι υποψήφιοι θεωρητικά είναι τρεις, αλλά με τον έναν αουτσάιντερ. Μιλάμε για τους Χουάν Χοσέ Περέα, Δημήτρη Κολοβό και Γιοάν Μολό. Όλοι τους παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, αλλά θα διεκδικήσουν μία φανέλα βασικού.

Με τα τωρινά δεδομένα ο μοναδικός κλασικός επιτελικός μέσος που έχει ο Παναθηναϊκός -μετά τον Ζαχίντ- είναι ο Μπουζούκης. Ωστόσο, δεν μοιάζει τόσο πιθανό το να μετατοπιστεί από τα πλάγια και ας είναι είναι στον άξονα η «καλή» του θέση. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν εξτρέμ. Για την ακρίβεια μετά τον Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός έχει τους Μολό και Μπεκ. Ο δεύτερος προς το παρόν δεν μπορεί να μπει στην εξίσωση όσο είναι τραυματίας, ο Γάλλος μοιάζει αυτή τη στιγμή να μην υπολογίζεται από τον Δώνη. Είναι φυσικά αυτή η ευκαιρία του για να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Πιο λογικό είναι να δούμε έναν εκ των Περέα ή Κολοβού να «εκμεταλλεύονται» πρώτοι το κενό που δημιουργείται. Το μεγάλο ερώτημα, όμως, σε αυτή την περίπτωση για τον 51χρονο τεχνικό είναι εάν θα επιλέξει το 4-2-3-1 ή το 4-4-2. Δείχνει να φλερτάρει περισσότερο με το δεύτερο, αλλά πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει από την επόμενη εβδομάδα.

Περέα και Μακέντα μαζί μπορούν να παίξουν και έχουν αποδείξει πως μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Ο Κολομβιανός είναι και σε πολύ καλή κατάσταση, έχει εκμεταλλευτεί τις περισσότερες ευκαιρίες που του έχουν δοθεί και θα του παρουσιαστούν και στη συνέχεια αρκετές ακόμα.

Όσο για τον Κολοβό, πήρε το μήνυμα τον προηγούμενο καιρό. Έπαιξε λίγο στα ματς με Ατρόμητο και ΑΕΛ, ήταν εκτός αποστολής στην Τούμπα και έμεινε στον πάγκο με την ΑΕΚ. Σαφώς και περιμένει περισσότερα πράγματα από εκείνον ο Δώνης, αλλά είναι δεδομένο πως τον πιστεύει κιόλας. Δική του μεταγραφή ήταν ο 26χρονος. Τον ήθελε, τον πήρε και είναι λογικό να τον στηρίξει. Μόνο ένα 90λεπτο έχει παίξει έως τώρα ο Κολοβός, αυτό στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή, αλλά πλέον ο χρόνος του αναμένεται να αυξηθεί. Και είναι στο χέρι του να ανατρέψει την κατάσταση.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μισή προπόνηση και… τραυματίας! Ξεκίνησε την απόσβεση ο Σισοκό!

Παναθηναϊκός: Μισή προπόνηση και… τραυματίας! Ξεκίνησε την απόσβεση ο Σισοκό!

Από το αεροδρόμιο, στα γραφεία για υπογραφές, στη προπόνηση και κατευθείαν στο… ιατρικό δελτίο ο Μούσα Σισοκό!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Σοκ με Σισοκό

Παναθηναϊκός: Σοκ με Σισοκό

Ο Παναθηναϊκός δε θα έχει τον Σισοκό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μια και τέθηκε εκτός μετά από πρόβλημα στην προπόνηση

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

Σούπερ ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Sportime BET
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Euroleague: Κρίσιμη νίκη με Ρεάλ, αλλά ο Αταμάν παραμένει υπό πίεση

Παναθηναϊκός – Euroleague: Κρίσιμη νίκη με Ρεάλ, αλλά ο Αταμάν παραμένει υπό πίεση

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ έδωσε ανάσα, όμως η πίεση στον Εργκίν Αταμάν παραμένει και τα επόμενα ματς είναι κομβικά.

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ντέρμπι που σηκώνει ένταση, ρυθμό, μονομαχίες και λεπτομέρειες που κρίνουν πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Μπάσκετ: Βασίλης Παπαθεοδώρου : Καραγκιοζίλικια ο Μπαρτζώκας – Προπονητής είναι ή χούλιγκαν – Το βίντεο με τον προπονητή του Ολυμπιακού

Βασίλης Παπαθεοδώρου : Καραγκιοζίλικια ο Μπαρτζώκας – Προπονητής είναι ή χούλιγκαν – Το βίντεο με τον προπονητή του Ολυμπιακού

Δεν είχε σταματημό ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για τα όσα έκανε ο Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ντουμπάι

Μπάσκετ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – Βουλιαγμένη 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – Βουλιαγμένη 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - Βουλιαγμένη με φόντο το Κύπελλο Ελλάδος, σε ματς που κρίνεται σε λεπτομέρειες, ρυθμό, άμυνα και παίκτη παραπάνω.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Ο Μπρούνο Ντουάρτε δεν φεύγει από το Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Νταβίντε Καλάμπρια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία.

Ποδόσφαιρο