ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βέλεθ, απών ο Σανκαρέ

Να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο Παναθηναϊκός. Ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι «πράσινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση
Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βέλεθ, απών ο Σανκαρέ

Να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο Παναθηναϊκός. Ακολουθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι «πράσινοι» καλούνται να βγάλουν αντίδραση.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (8/3) το βάρος δόθηκε ουσιαστικά στο να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί τρόπος να πορευτούν μαζί παίκτες και Λάζλο Μπόλονι. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε και την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Νιάς, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης, ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ. Απών ήταν ο Σανκαρέ που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση μηνίσκου.

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Ο Κοτσόλης φαίνεται πως έχει το γενικό… πρόσταγμα για τις μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Δεν έχασε χρόνο με Αντίνο

Παναθηναϊκός: Δεν έχασε χρόνο με Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή τον Αντίνο μια και ο Μπενίτεθ τον έβαλε βασικό και για περίπου 80 λεπτά με την Κηφισιά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Σισοκό, ο ρόλος του και το πλάνο Μπενίτεθ

Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Ο Σισοκό, ο ρόλος του και το πλάνο Μπενίτεθ

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Μούσα Σισοκό, καλύπτοντας μια άμεση ανάγκη στη μεσαία γραμμή και προσθέτοντας εμπειρία σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως θεωρητική λύση αν φύγει ο Αταμάν

Παναθηναϊκός – Μπάσκετ: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως θεωρητική λύση αν φύγει ο Αταμάν

Στη συζήτηση για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού στον πάγκο, δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έστω κι αν πρόκειται για μια σύνθετη και όχι απλή υπόθεση.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός: Αν φύγει ο Αταμάν, η μοναδική ρεαλιστική λύση λέγεται Σφαιρόπουλος

Παναθηναϊκός: Αν φύγει ο Αταμάν, η μοναδική ρεαλιστική λύση λέγεται Σφαιρόπουλος

Η συζήτηση για το μέλλον του Εργκίν Αταμάν φουντώνει, όμως αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στο σημείο της απόλυσης, οι επιλογές είναι ελάχιστες και μία ξεχωρίζει καθαρά.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έρχεται σοκ με Καλάμπρια;

Παναθηναϊκός: Έρχεται σοκ με Καλάμπρια;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να χάσει τον Καλάμπρια λένε στην Ιταλία, παρόλα αυτά η μεταγραφική περίοδος στη χώρα λήγει Δευτέρα (2/2)

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίση μετά την ήττα από τον Άρη και σενάρια αποχώρησης

Παναθηναϊκός – Αταμάν: Κρίση μετά την ήττα από τον Άρη και σενάρια αποχώρησης

Η ήττα από τον Άρη δεν κόστισε μόνο βαθμολογικά στον Παναθηναϊκό, αλλά άνοιξε ξανά τη συζήτηση για το μέλλον του Εργκίν Αταμάν, σε ένα κλίμα που δείχνει πιο βαρύ από ποτέ.

Μπάσκετ