ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης μετά την αποχή

Σε ρυθμούς… ποδοσφαιρικούς, έπειτα από μία εβδομάδα, κινήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.
Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης μετά την αποχή

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» πληρώθηκαν την Τετάρτη κι έτσι, αυτομάτως, πάρθηκε η απόφαση για παύση της αποχής.

Μετά από μία εβδομάδα χωρίς προπονήσεις στα πόδια τους, οι παίκτες φόρεσαν πάλι τ’ αθλητικά τους και πάτησαν ξανά το γήπεδο του «Γ. Καλαφάτης». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν στην ευχάριστη θέση να δει όλους τους αθλητές του να συμμετέχουν σε κανονικούς ρυθμούς, με μοναδική εξαίρεση τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατου και γι’ αυτό, έκανε ειδική θεραπεία και γυμναστήριο.

Κατά τ’ άλλα, το «μενού» στο Κορωπί περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι 8 εναντίον 8. Η προπόνηση της Πέμπτης, είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα.

 

Χρήστος Δημόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ποιον θυμήθηκαν πάλι στον Παναθηναϊκό!

Ποιον θυμήθηκαν πάλι στον Παναθηναϊκό!

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που έφυγε και δεν αντικαταστάθηκε, αν και δαπανήθηκαν χρήματα περισσότερα από εκείνα που ζητούσε ο ίδιος και η ομάδα του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού…

Το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού…

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο συγκεκριμένος παίκτης του Παναθηναϊκού αποτελεί μεγάλο κέρδος για το τριφύλλι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναθηναϊκός ευτυχώς δεν πλήρωσε άλλο ένα… λάθος του Μπενίτεθ

Ο Παναθηναϊκός ευτυχώς δεν πλήρωσε άλλο ένα… λάθος του Μπενίτεθ

Η επιλογή Τζούρισιτς αντί Αντίνο και η ταυτόχρονη παρουσία δύο αργών εξτρέμ κόστισε στον Παναθηναϊκό σε ρυθμό και ένταση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εξέλιξη με την έδρα του Παναθηναϊκός – Μπέτις

Εξέλιξη με την έδρα του Παναθηναϊκός – Μπέτις

Το ΟΑΚΑ επανέρχεται ως επικρατέστερη έδρα για το Παναθηναϊκός Μπέτις μετά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης για μετατόπιση των έργων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες για την ευρωπαϊκή συνέχεια

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες για την ευρωπαϊκή συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τη Ρεάλ Μπέτις στους «16» με πρώτο ματς στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου και ρεβάνς στη Σεβίλλη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός χώρισε την προπόνηση σε δύο γκρουπ με Σισοκό να ανεβάζει ρυθμούς και Τσιριβέγια να ξεκινά ατομικό πρόγραμμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Νέο πρόβλημα με Γένσεν – Δύσκολα και ο Μορόν με Παναθηναϊκό

Άρης: Νέο πρόβλημα με Γένσεν – Δύσκολα και ο Μορόν με Παναθηναϊκό

Έχει επιστροφές, αλλά και αρκετά ζητήματα ο Μιχάλης Γρηγορίου εν όψει του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μην παραγνωρίσουν στον Παναθηναϊκό το θέμα με τον Λαφόν

Μην παραγνωρίσουν στον Παναθηναϊκό το θέμα με τον Λαφόν

Έχει πάρει εύσημα ο Αλμπάν Λαφόν για την παρουσία με τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι με την Πλζεν, υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αυτό δεν άρεσε πολύ στον Μπενίτεθ μετά την κλήρωση

Παναθηναϊκός: Αυτό δεν άρεσε πολύ στον Μπενίτεθ μετά την κλήρωση

Ο Παναθηναϊκός έπεσε πάνω στην Ρεάλ Μπέτις και ο Ράφα Μπενίτεθ θα προτιμούσε μια μικρή λεπτομέρεια να μην είναι έτσι

Ποδόσφαιρο