ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζανδάρης: «Εύχομαι να έρθει κάποιος ν’ αναλάβει τον Παναθηναϊκό»

Για την αβεβαιότητα που επικρατεί στο «τριφύλλι», μίλησε μεταξύ άλλων ο Έλληνας αμυντικός χαφ.
Τζανδάρης: «Εύχομαι να έρθει κάποιος ν’ αναλάβει τον Παναθηναϊκό»

Παραχωρώντας συνέντευξη μετά το πρόσφατο φιλικό με τη Σπάρτη στη Λεωφόρο, ο Φάνης Τζανδάρης δήλωσε αναρμόδιος να σχολιάσει το θέμα της αδειοδότησης του συλλόγου, προσθέτοντας ότι στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του, είναι η κατάληψη της 5ης θέσης.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Την επιστροφή του Λουτσιάνο στη δράση, έπειτα από 6 μήνες αποχής: «Ο Λουτσιάνο είναι πολύ σημαντικός παίκτης και μας έδειξε την αξία του στην αρχή της σεζόν, προτού τραυματιστεί. Μας βοήθησε στο φιλικό παιχνίδι. Ήταν ένα τεστ περισσότερο γι’ αυτόν και για όσους δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι γνωστή η αξία του, μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και του εύχομαι καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στο μέλλον. Ο προπονητής ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πότε θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά και από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή».

Το αν η ΠΑΕ θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ: «Δεν είμαστε αρμόδιοι για να συζητήσουμε για τέτοια θέματα. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι και θέλουμε να είμαστε εκεί συγκεντρωμένοι. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πεντάδα. Αυτό προσπαθούμε και γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα».

Το αν θεωρεί άδικη για τους ποδοσφαιριστές, την κατάσταση που επικρατεί στο σωματείο: «Τίποτα δεν είναι άδικο. Μας έχει πει και ο προπονητής μας, ότι μετράει και ο προσωπικός εγωισμός. Αν δεν πάει καλύτερα η ομάδα, υπάρχουν και άλλες ομάδες ή αν δίνεις τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, σε βλέπουν και άλλες ομάδες. Εύχομαι να έρθει κάποιος να αναλάβει την ομάδα και να παραμείνουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα, γιατί έχουμε πολύ καλό γκρουπ».

Χρήστος Δημόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Γιάγκουσιτς είναι μεγαλύτερο πρότζεκτ από τον Αντίνο

Παναθηναϊκός: Ο Γιάγκουσιτς είναι μεγαλύτερο πρότζεκτ από τον Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός έδωσε του κόσμου τα λεφτά τόσο για τον Γιάγκουσιτς όσο και για τον Αντίνο, μεγάλο πρότζεκτ ο Κροάτης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ποιους ξένους θα «κόψει» ο Μεντιλίμπαρ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός : Ποιους ξένους θα «κόψει» ο Μεντιλίμπαρ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Διαρκής πονοκέφαλος θα είναι για τον Μεντιλίμπαρ οι ξένοι που θα πρέπει να «κόψει» σε κάθε ματς του Ολυμπιακού. Τι θα κάνει με Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τη διαιτησία, απαντώντας σε σχόλια περί «πολλών σφυριγμάτων» και υπερασπιζόμενος τους Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρώην παίκτης του τον παρομοίασε με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Πρώην παίκτης του τον παρομοίασε με τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός είναι σαν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα είπε πρώην παίκτης του, που πάντως δεν είχε κρύψει τα συναισθήματά του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Ο Παναθηναϊκός έφερε 8 νέους παίκτες τον Ιανουάριο και ο Γιάννης Αλαφούζος τίνακε την μπάνκα στον αέρα με τα χρήματα που έδωσε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Απορούσαν και στον πάγκο με Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Απορούσαν και στον πάγκο με Μπενίτεθ!

Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Μπενίτεθ, με τις επιλογές του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Η ΚΕΔ έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον Κέβιν Λομονάκο με τη διορία της ελληνικής αγοράς να πιέζει.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 6 Φεβρουαρίου 2011, ένα γκολ του Νίνη έγραψε ιστορία στην Τούμπα σε ματς με κάρτες ένταση και νεύρα μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ