ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζαγαρίτης: Προέχει η ισορροπία – Αυτά είναι τα δεδομένα

Ζαγαρίτης: Η φράση «άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις του εφετινού πρωταθλήματος.
Ζαγαρίτης: Προέχει η ισορροπία – Αυτά είναι τα δεδομένα

Η φράση «άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις του εφετινού πρωταθλήματος.

Η ολοκλήρωση του συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα και εν συνεχεία ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη έδωσαν φανέλα βασικού στον νεαρό αριστερό μπακ.

Μέχρι τον Ιούνιο μετρούσε μία συμμετοχή στο Κύπελλο κόντρα στην Παναχαϊκή και άλλη μία στο πρωτάθλημα απέναντι στον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός τον προόριζε για Νο2, όμως ο τραυματισμός του Χατζηθεοδωρίδη υποχρέωσε τον Τσάβι Ρόκα να αποκτήσει τον Χουάνκαρ.

Σύντομα, όμως, συνεπεία και των τραυματισμών του Ισπανού, ο Βασίλης Ζαγαρίτης άρχισε να αυξάνει τις συμμετοχές ως βασικός και, ενίοτε, να ξεχωρίζει με την απόδοσή του.

Απέναντι στον Ολυμπιακό (στο β’ ημίχρονο) και την ΑΕΚ, ο 19χρονος ήταν εκπληκτικός, ενώ πολύ καλή απόδοση έπιασε και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπου έπαιρνε όλη την αριστερή πτέρυγα.

Είναι λογικό να αποκτά μπόλικα λεπτά δημοσιότητας, ειδικά στη χώρα που ο αυθορμητισμός και η υπερβολή έχουν περίοπτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός πράγματι έχει κάνει μία συζήτηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει υπάρξει συμφωνία, ούτε όμως ότι έχει οδηγηθεί σε τέλμα η διαπραγμάτευση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο σύλλογος φροντίζει να καταστήσει σαφές και να υπενθυμίζει ότι προέχει η ισορροπία αναφορικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών (προφανώς ανά κλίμακα).

Επί παραδείγματι, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Γιάννης Μπουζούκης έχουν βρεθεί ήδη σε παραπάνω σκαλιά εξ ου και η περυσινή τους επέκταση με το κλαμπ.

Ο Ζαγαρίτης έχει πείσει ήδη, όπως είναι φυσικό, τους «πράσινους», οι οποίοι προφανώς θέλουν τη συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.

Όμως, τόσο εκείνος όσο ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δε συγκαταλέγονται, ακόμη τουλάχιστον, στη λίστα των παικτών που βάσει πολιτικής της ομάδας θα πρέπει να λαμβάνουν τρανταχτά συμβόλαια.

Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης είχαν, χοντρικά, ήδη 60 συμμετοχές όταν επέκτειναν, ενώ οι προαναφερθέντες μετά βίας διψήφιες.

Επομένως οι «πράσινοι» ναι μεν θέλουν τη «χρυσή τομή» με τον Ζαγαρίτη, χωρίς όμως να προκληθούν εύλογες απορίες από άλλους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας. Να μην ικανοποιηθεί δηλαδή ο ένας και, παράλληλα, να δυσαρεστηθούν 5-6.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Πιστοποιήθηκε ΑΜΚ 5.000.010 ευρώ – Μπαίνουν άλλα 5.000.000

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Παναθηναϊκός: Μην την πληρώσει ο Μπόκος

Ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά και το ζήτημα θα είναι να μην την πληρώσει ο Μπόκος, που είναι πρότζεκτ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Παναθηναϊκός: Θα τους αλλάξει όλους το καλοκαίρι!

Η γραμμή του Παναθηναϊκού που το καλοκαίρι θα υποστεί ολική αλλαγή!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει Μπενίτεθ, δεν υπάρχει σωτηρία!

Aπό το κακό στο χειρότερο τα πεπραγμένα της νέας τάξης πραγμάτων και προσώπων στον Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Ο Παναθηναϊκός δε δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπενίτεθ στον πάγκο και είναι κάτι που θα πρέπει να το δουν στο κλαμπ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κι άλλο πέναλτι, πριν από αυτό που πήρε, έπρεπε να πάρει ο Ατρόμητος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ποδόσφαιρο