ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Panathinakos δεν είναι (ακόμα)…

Για τον Παναθηναϊκό τίθεται πλέον θέμα σωστής νοοτροπίας στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να βρει τρόπο να την εμφυσήσει.
Panathinakos δεν είναι (ακόμα)…

Ότι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο λένε. Ο Panathinaikos που εμφανίστηκε το καλοκαίρι έχει δώσει τη θέση του σε μία ομάδα που δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να το αλλάξουν αυτό. Η ήττα από τη Ρεν ήταν ο ορισμός της αυτοκτονίας.

Οι ίδιοι παίκτες είναι, η ίδια ομάδα. Αυτοί που στάθηκε όρθια και έδειξε χαρακτήρα απέναντι σε μια άλλη γαλλική ομάδα, τη Μαρσέιγ. Σε μια ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα και πιο καυτή έδρα. Σε μια ομάδα επίσης που είχε στο γήπεδο, έντεκα παίκτες και όχι δέκα όπως ο Παναθηναϊκός.

Η ευκαιρία που χάνει ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια. Από τη στιγμή που ισοφαρίζει το παιχνίδι με πέναλτι και κερδισμένη αποβολή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, το χειρότερο που μπορεί να σκέφτεται μια ομάδα με απαιτήσεις από τον εαυτό της, είναι να μείνει στην ισοπαλία. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν ήταν καν μέσα στη διεκδίκηση του βαθμού.

Πρόβλημα σοβαρό και ξεκάθαρο για τους «πράσινους». Τα επόμενα τρία παιχνίδια μετά από την τεράστια επιτυχία κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήταν προβληματικά, όλα. Τόσο τα δύο κόντρα στη Ρεν, όσο κι αυτό στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι. Σε όλα, ο Παναθηναϊκός φλέρταρε με την ήττα. Πιθανότατα δε, στο τέλος αυτών των αναμετρήσεων, η συγκομιδή του ενός βαθμού να είναι κι αυτό που άξιζε.

Αποτελεί υποχρέωση εδώ που το έχει φέρει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά την αλλαγή του χρόνου. Έχει ματς με τη Μακάμπι στη Λεωφόρο. Η βαθμολογία δείχνει πως μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και για την πρόκριση στο Europa League. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το βήμα. Υπάρχει έλλειμμα αυτοπεποίθησης και το παράδοξο είναι πως το καλοκαίρι, όταν τα ματς ήταν «τελικοί» ήταν πιο… Panathinaikos, από ότι τώρα.

Αυτό το «μπρος πίσω» είναι που πρέπει να εξαλείψει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θα χρειαστεί χρόνος…

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: «Αλλού» ο Χιμένεθ! Ζήτησε τον 37χρονο Πέκχαρτ!

Άρης: «Αλλού» ο Χιμένεθ! Ζήτησε τον 37χρονο Πέκχαρτ!

Όποιους θυμάται! Ο Χιμένεθ θέλει να φέρει στον Άρη τον 37χρονο Τόμας Πέκχαρτ και τον Σβάρνα που τους είχε… κάποτε στην ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το απίθανο επίτευγμα του Μύθου!

ΠΑΟΚ: Το απίθανο επίτευγμα του Μύθου!

Αν και μόλις 18χρονων και όχι βασικός, ο Ανέστης Μύθου έχει πετύχει ότι ελάχιστοι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-1: Νίκη με ανατροπή και «ζωντανός» για παραμονή!

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-1: Νίκη με ανατροπή και «ζωντανός» για παραμονή!

Με χρυσή αλλαγή τον Μασκανάκη που σκόραρε στις καθυστερήσεις, στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο Πανσερραϊκός γύρισε το ματς με την Κηφισιά και πανηγύρισε νίκη μετά από 107 μέρες!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Oλυμπιακός: Η μουρμούρα για τα ρεπό του Μεντιλίμπαρ

Αν και είναι κάτι που δεν το αλλάζει, στον Ολυμπιακό έχουν προκύψει κάποιες γκρίνιες για τα ρεπό που δίνει, βρέξει – χιονίσει ο Μεντιλίμπαρ, μετά τα παιχνίδια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κλείδωσε η άφιξη του Αντίνο – Πότε πατάει Ελλάδα η πιο ακριβή μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Κλείδωσε η άφιξη του Αντίνο – Πότε πατάει Ελλάδα η πιο ακριβή μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Το μεσημέρι της Κυριακής έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Σαντίνο Αντίνο στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νάπολι – Σασουόλο 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Νάπολι – Σασουόλο 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Νάπολι - Σασουόλο στη Serie A, με ρυθμό, κατοχή και μονομαχίες, σε παιχνίδι που μπορεί να κριθεί στην αποτελεσματικότητα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άγιαξ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άγιαξ – Γκόου Αχέντ Ιγκλς 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Άγιαξ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην Eredivisie με ρυθμό πίεση και ταχύτητα σε ματς που απαιτεί συγκέντρωση σωστές αποφάσεις μέχρι το τέλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 17/1/2026 : Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga, με έμφαση στην τακτική, στην ένταση και στις λεπτομέρειες που καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Νίκολιτς τον ξέχασε κι απορούν ακόμη κι οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ!

Ο Νίκολιτς τον ξέχασε κι απορούν ακόμη κι οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ!

Με Άρη και ΟΦΗ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αν και ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ, δεν αγωνίστηκε λεπτό!

Ποδόσφαιρο