ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Μία σου και μία μου στο ντεμπούτο του Μακελελέ

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην πρεμιέρα του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο των Αρκάδων.
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Μία σου και μία μου στο ντεμπούτο του Μακελελέ

Ήθελαν και οι δύο την επιστροφή στις νίκες, αλλά δεν το κατάφεραν. Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 και συνεχίζουν έτσι αγκαζέ στη βαθμολογία.

Η κάθε ομάδα εκτός από το γκολ της είχε και -τουλάχιστον- δοκάρι σε έναν αγώνα που ήταν γενικά ανοιχτός και με αρκετές ευκαιρίες. Πιο κοντά στο τρίποντο έφτασαν οι γηπεδούχοι και αυτό γιατί από το 69′ οι Αρκάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου.

Εμφανή τα κενά στα μετόπισθεν, αλλά και η διάθεση των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο και να μην κλειστούν. Όλα αυτά στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ με τους φιλοξενούμενους. Τον χειροκρότησε ο κόσμος στο Αγρίνιο.

Το ματς

Πολύ καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης. Πήρε μέτρα στο γήπεδο, έβγαινε γρήγορα στην επίθεση και έφτανε με σχετική άνεση σε τελικές. Πιο χαρακτηριστική ευκαιρία του στο 19′ το δοκάρι του Χουχούμη με πολύ δυνατό σουτ.

Για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός έκανε αισθητή την παρουσία του στο 23′ με την ευκαιρία του Μαυρία, αλλά πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 0-1. Φώναζε ότι το γκολ θα έρθει για τον Αστέρα Τρίπολης και το πέτυχε στο 28′ ο Γιαμπλόνσκι. Από κόρνερ του Μπαρτόλο η κεφαλιά του Ντελί πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λευκορώσος σκόραρε.

Δεν το χάρηκαν, όμως, για πολλοί οι φιλοξενούμενοι, αφού ο Παναιτωλικός απάντησε επτά λεπτά αργότερα. Όλα άρχισαν από την εξαιρετική μπαλιά του Μπουζούκη. Ο Τορεχόν βρήκε τον Λομόνακο και εκείνος από κοντά ισοφάρισε.

Έως το φινάλε του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάτι αξιοσημείωτο, ενώ στο δεύτερο ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα. Στο 56′ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του με τη μεγάλη ευκαιρία του Λομόνακο.

Το έψαχνε ο Μακελελέ για το τι να διορθώσει και στο 69′ τα πάντα έγιναν πιο δύσκολα. Ο Τριανταφυλλόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα για δολοφονικό μαρκάρισμα. Απορίας άξιο πώς ο διαιτητής Τσέτσιλας του έβγαλε αρχικά κίτρινη, κάτι που διόρθωσε μέσω VAR.

Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν λογικό να πιέσουν οι Αγρινιώτες. Δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Λιάβα στο 82′, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ανατροπής.

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Σκόρερ: 35′ Λομόνακο – 28′ Γιαμπλόνσκι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Μπουζούκης (76’ Λουίς), Πέρες (90+1′ Κοντούρης), Μπελεβώνης (76’ Λαχούντ), Τορεχόν – Ντίας (64’ Ρόα), Λομόνακο (76’ Λαϊντεβατς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Καλτσάς (87′ Τζαβδάρης), Γιαμπλόνσκι (87′ Πλάσιος), Μούμο, Χουχούμης, Μπαρτόλο (70’ Γκαρθία), Άνταμ (58’ Αλάγκμπε), Ρεγκίς.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Το μήνυμα του Βιτόρια στον Λημνιό…

Παναθηναϊκός : Το μήνυμα του Βιτόρια στον Λημνιό…

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε για μία ακόμα φορά τις προθέσεις του προς τον Δημήτρη Λημνιό…

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Βαγγέλης Παυλίδης: Εξελίξεις, βόμβα από Τουρκία!

Βαγγέλης Παυλίδης: Εξελίξεις, βόμβα από Τουρκία!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ο Νο1 παίκτης της Μπενφίκα, αλλά στην Τουρκία μιλούν για δυνατό μπάσιμο της Φενέρμπαχτσε

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Νασιμέντο και η προτίμηση Μεντιλίμπαρ σε Μίγια

Ολυμπιακός μεταγραφές : Ο Νασιμέντο και η προτίμηση Μεντιλίμπαρ σε Μίγια

Προχωράει στη μεταγραφή του Νασιμέντο ο Ολυμπιακός, αλλά λόγω Μεντιλίμπαρ και εξελίξεων ας κρατάμε και του Μίγια ζωντανό…

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Η Θύρα 40 της OPAP Arena θα ονομάζεται Δημήτρης Χατζηχρήστος, το Σάββατο η εκδήλωση για την ονοματοδοσία

ΑΕΚ: Η Θύρα 40 της OPAP Arena θα ονομάζεται Δημήτρης Χατζηχρήστος, το Σάββατο η εκδήλωση για την ονοματοδοσία

Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του Δημήτρη Χατζηχρήστου και η Θύρα 40 του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια παίρνει το όνομά του

ΑΕΚ
Έλληνες του εξωτερικού: Στην Τουρκία συνεχίζει ο Γούτας, με αυτήν την ομάδα συμφώνησε

Στην Τουρκία συνεχίζει ο Γούτας, με αυτήν την ομάδα συμφώνησε

Στο τουρκικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει ο Δημήτρης Γούτας μια και συμφώνησε με την Γκεντσλερμπιρλίγκι που ανέβηκε φέτος

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Η πρώτη Ισπανική ομάδα που ιδρύθηκε από Ισπανούς αλλά έχει μείνει στην σκιά της μεγάλης της αντιπάλου

Η πρώτη Ισπανική ομάδα που ιδρύθηκε από Ισπανούς αλλά έχει μείνει στην σκιά της μεγάλης της αντιπάλου

Η Ισπανική ομάδα, που ιδρύθηκε από Ισπανούς αλλά έχει μείνει χρόνια στην σκιά της μεγάλης της αντιπάλου, που είναι ακόμα πιο γνωστή

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ο επιθετικός που θέλει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ο επιθετικός που θέλει ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει βρει τον φορ προκειμένου να μπει στο ρόστερ αν και υπάρχουν περιπτώσεις που αρέσουν στον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Πήρε τον παικταρά ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πήρε τον παικταρά ο ΠΑΟΚ

Μεταγραφή ο ΠΑΟΚ, που φέρνει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη έναν παίκτη που όλοι έλαγαν πως θα άφηνε ιστορία κάποτε

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Αυτά μόνο στην Αργεντινή! Μαζεύτηκαν 50.000 οπαδοί της Μπόκα στο Μπομπονέρα για να υποδεχθούν τον Παρέδες (vid)

Αυτά μόνο στην Αργεντινή! Μαζεύτηκαν 50.000 οπαδοί της Μπόκα στο Μπομπονέρα για να υποδεχθούν τον Παρέδες (vid)

Η τρέλα πάει στην Αργεντινή, περίπου 50.000 οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς μαζεύτηκαν για την υποδοχή του Παρέδες

Ποδόσφαιρο