ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Στάζει μέλι το πόδι του Καρέλη – Πρώτος σκόρερ με το γκολ της χρονιάς! (vids)

Με ένα εκπληκτικό γκολ από τακουνάκι του Νίκου Καρέλη και ένα ακόμη του Διαμαντή Χουχούμη, η ομάδα του Αναστασίου πανηγύρισε την 5η νίκη του.
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Στάζει μέλι το πόδι του Καρέλη – Πρώτος σκόρερ με το γκολ της χρονιάς! (vids)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: Ο Νίκος Καρέλης είχε έμπνευση και χάρη σε ένα ασύλληπτο γκολ με τακουνάκι, έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του, Γιάννη Αναστασίου, στο Αγρίνιο – 16η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η 5η νίκη για τους Αγρινιώτες στο πρωτάθλημα (μόλις 2ο εντός), χάρη στην οποία έφτασαν τους 19 βαθμούς όσους έχει δηλαδή ο Ατρόμητος που γνώρισε την 7η ήττα του συνολικά και 6η μακριά από το Περιστέρι. Με παίκτη λιγότερο από το 23ο λεπτό η ομάδα του Κρις Κόουλμαν λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Ανδρέα Γιαννιώτη.

Να αναφέρουμε ότι ο Καρέλης με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 10 και είναι μόνος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πλέον, αφήνοντας τον Λιβάι Γκαρσία στα 9.

Οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης, και ουσιαστικά η εικόνα του αγώνα, άλλαξαν στο 23′ όταν ο Γιαννιώτης αποβλήθηκε, μετά από σύγκρουσή του, εκτός περιοχής με τον Σενγκέλια που είχε βγει στην πλάτης της άμυνας.

Βεβαίως ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε αρκετά καλά το αριθμητικό μειονέκτημα (στο 25′ ο Φριντγιόνσον «θυσιάστηκε» για να περάσει στο τέρμα ο Μάρκο Μάριτς) ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Κι αυτό καθώς οι γηπεδούχοι δέχθηκαν μόνο μια μεγάλη φάση στο διάστημα αυτό, συγκεκριμένα μια κεφαλιά του Καρέλη στο 45+3′ (μετά από σέντρα του Χουχούμη) που έφυγε λίγο άουτ.

Ωστόσο ο Ατρόμητος που είχε πλέον κερδίσει ξεκάθαρα την εδαφική υπεροχή κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μόλις λεπτό του Β’ μέρους. Μετά την εκτέλεση πέναλτι, ο Καρέλης που ήταν πλάτη στην εστία στο πρώτο δοκάρι, έκανε το απευθείας τακουνάκι για το 1-0 του Παναιτωλικού, σε ένα φοβερό γκολ το οποίο πανηγύρισε με την ψυχή του.

Μετά το 55′ ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του αισθητά και ήταν η ομάδα που πατούσε σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο καλό τους διάστημα όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το πλήρωσαν με ένα ακόμη τέρμα από στατική φάση.

Αυτή τη φορά στο 74′ και πάλι από εκτέλεση κόρνερ, ο Διαμαντής Χουχούμης νίκησε τον Μάρις και όλη την άμυνα του Ατρόμητου.

Στο 77’ και στο 83’ ο Κώστας Αποστολάκης έχασε δύο ευκαιρίες για να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με το 2-0 να φτάνει ως το φινάλε και τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0

Σκόρερ: 46′ Καρέλης, 74′ Χουχούμης

Αποβολές: 23′ Γιαννιώτης

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90’ Μαλλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίαζ, Ξενιτίδης (76’ Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68’ Μάρτενσον), Νταγκό (68’ Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76’ Ζοάο Πέντρο).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (25΄Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Ροτάριου (72’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72’ Τζαβίδας).

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Κανείς δεν έμαθε τι ειπώθηκε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στο μηδέν απέναντι στη Γουλβς παρά τις 35 τελικές

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στο μηδέν απέναντι στη Γουλβς παρά τις 35 τελικές

Οι 35 τελικές χωρίς γκολ αποτελούν τη μεγαλύτερη επίδοση ομάδας που δεν σκόραρε στην Premier League από το 2016.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σε έναν τελικό με ιστορικό ενδιαφέρον. Δείτε πότε και πού θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο στόχαστρο της Φόρεστ ο Μάρκο Σίλβα

Στο στόχαστρο της Φόρεστ ο Μάρκο Σίλβα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζει τον Μάρκο Σίλβα ως διάδοχο του Σον Ντάις μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ελ Κααμπί: Το συμβόλαιο που συζητείται

Ελ Κααμπί: Το συμβόλαιο που συζητείται

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, με τις δύο πλευρές να συζητούν τη διάρκεια και το οικονομικό πακέτο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Κουαμέ και Αλφαρέλα «ναι» ο Χιμένεθ, αλλά Μορόν πλέον «όχι»

Άρης: Κουαμέ και Αλφαρέλα «ναι» ο Χιμένεθ, αλλά Μορόν πλέον «όχι»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο θέμα με τον Λορέν Μορόν, όμως η επόμενη μέρα στον Άρη μοιάζει να έχει λιγότερο χώρο για τον Ισπανό φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος: Γιορτή και μηνύματα στις Ακαδημίες

Ατρόμητος: Γιορτή και μηνύματα στις Ακαδημίες

Οι Ακαδημίες του Ατρόμητου έκοψαν την πίτα τους παρουσία διοίκησης και τεχνικού επιτελείου σε γιορτινό κλίμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Παίδων: Ήττα 3-1 από την Ουκρανία

Εθνική Παίδων: Ήττα 3-1 από την Ουκρανία

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από την Ουκρανία στο φιλικό τουρνουά της Κροατίας, με γκολ του Σιώζου στο 80'.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Αργύρης Γιαννίκης βρήκε την επόμενη ομάδα του

Ο Αργύρης Γιαννίκης βρήκε την επόμενη ομάδα του

Ο Αργύρης Γιαννίκης συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία και βρήκε την επόμενη ομάδα, που θα προπονήσει στη χώρα

Ποδόσφαιρο