ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1: «Ασπρόμαυρη» απόδραση στο Αγρίνιο με Καμαρά λυτρωτή

Ο Μαντί Καμαρά λύτρωσε τον ΠΑΟΚ λίγο πριν το φινάλε και έβαλε την υπογραφή του στη νίκη με 0-1 επί του Παναιτωλικού.
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1: «Ασπρόμαυρη» απόδραση στο Αγρίνιο με Καμαρά λυτρωτή

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού στο φινάλε με σκορ 0-1 στο ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα ματς που κορυφαίοι ήταν οι τερματοφύλακες, Τσάβες και Κοτάρσκι, ο Μαντί Καμαρά κατάφερε στο φινάλε να λύσει τον… γόρδιο δεσμό για τους «ασπρόμαυρους» και να χαρίσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, έχοντας να διαχειριστεί την απουσία των Ντεσπόντοφ και Τάισον, ενώ επέλεξε να δώσει… ανάσες σε παίκτες που είχαν συνεχόμενα ματς.

Ο Δικέφαλος απείλησε με το… καλημέρα την αντίπαλη εστία, με τον Σορετίρε να χάνει απίθανη ευκαιρία. Ωστόσο, όλα άλλαξαν μετά το δεύτερο λεπτό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν την αντίπαλη εστία.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά ούτε και να εκμεταλλευτούν τα λάθη του Μιχαηλίδη. Μάλιστα, ο Μάιντεβατς αστόχησε σε πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, ενώ και ο Λαχούντ δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Οι… αλλαγές του Ρουμάνου τεχνικού δεν ανταποκρίθηκαν στα δεδομένα, αφού Σβαμπ, Μουργκ και Τσάλοφ έδειχναν να είναι εκτός παιχνιδιού μετρώντας αρκετά λάθη. Γεγονός άλλωστε που έφερε και την αντικατάσταση του δεύτερου στην ανάπαυλα, όπου τη θέση του πήρε ο Κωνσταντέλιας.

Μοιρασμένα ήταν τα στατιστικά της αναμέτρησης στο ημίχρονο, με τις τελικές να είναι 6(1)-5(4) και η κατοχή 46%-54%.

Η είσοδος του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ άλλαξε τα δεδομένα, αφού δημιούργησε πολλές προυποθέσεις για γκολ, ενώ στη συνέχεια ήρθε και η τριπλή αλλαγή με τους Σαμάτα, Μπάμπα και Οζντόεφ να μπαίνουν στο ματς, με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να αλλάζει την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν μπροστά τους τον εξαιρετικό Τσάβες, ο οποίος ήταν ανίκητος και κράτησε απόρθητη την εστία του.

Όλα αυτά μέχρι το 88′, όπου ο Καμαρά με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Αργεντινού, ανοίγοντας το σκορ. O 27χρονος το έκανε στο Περιστέρι, το έκανε στη Λειβαδιά, το έκανε και στο Αγρίνιο, σκοράροντας πριν το φινάλε δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1

Γκολ: Καμαρά 87’

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μπακάκης (Μαυρίας 63’), Παντελάκης, Σιέλης, Λιάβας, Τορεχόν, Μπουζούκης (Λουίς 63’), Πέρες, Λαχούντ (Μπελεβώνης 80’), Μαϊντέβατς (Λομόνακο 63’), Στάγιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (Μπάμπα 62’), Καμαρά, Σβαμπ (Οζντόεφ 62’), Σορετίρε (Τισουντάλι 69’), Μουργκ (Κωνσταντέλιας 46’), Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ (Σαμάτα 62’).

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Η Ελένη Λαμπαδαρίου δεν βλέπει κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε (vid)

Ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε η Ελένη Λαμπαδαρίου για τη φάση με το χτύπημα του Ποντένσε στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

MEGA – Χελάκης : Ο Ηλιόπουλος έφτυσε τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Στο MEGA, ο Γιώργος Χελάκης και ο Νίκος Κώτσης είπαν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος έφτυσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Ηλίας Σπάθας : Οφσάιντ πριν το γκολ της ΑΕΚ, καθαρό πέναλτι για τον Ολυμπιακό – Τσιμουδιά για τη φάση με τον Ποντένσε (vid)

Όλα όσα ανέφερε και όσα δεν ανέφερε ο Ηλίας Σπάθας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου;

Κινδυνεύει με τιμωρία η ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου;

Κρίσιμο ρόλο θα παίξει το φύλλο αγώνα και το αν η συμπεριφορά κριθεί ότι υπονομεύει το κύρος του αγώνα ή της διαιτησίας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τοποθέτηση ΑΕΚ: «Ο κ. Ηλιόπουλος δεν τράπηκε σε καμία φυγή, όλοι όσοι διασπείρουν συκοφαντίες θα βρεθουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης» – Τι ειπώθηκε για Μεντιλίμπαρ

Τοποθέτηση ΑΕΚ: «Ο κ. Ηλιόπουλος δεν τράπηκε σε καμία φυγή, όλοι όσοι διασπείρουν συκοφαντίες θα βρεθουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης» – Τι ειπώθηκε για Μεντιλίμπαρ

Η ΑΕΚ με τοποθέτησή της απάντησε σε διάφορα που ακούγονται και λέγονται, τι ειπώθηκε για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον

Έφτασε στην Ελλάδα ο Κλέιτον

Ο Κλέιτον θα περάσει γρήγορα ιατρικά και θα υπογράψει, ώστε να είναι στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Aktor.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάρκο Νίκολιτς: «Νιώθω αηδία, θέλω να ξεράσω»

Μάρκο Νίκολιτς: «Νιώθω αηδία, θέλω να ξεράσω»

Δυνατές δηλώσεις και από τον Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πότε βάσει του κανονισμού είναι πέναλτι μία επαφή στην περιοχή; Δικαιολογείται η απόφαση;

Πότε βάσει του κανονισμού είναι πέναλτι μία επαφή στην περιοχή; Δικαιολογείται η απόφαση;

Τι λέει ο κανονισμός για τα πέναλτι (Laws of the Game – IFAB) και πότε δίνεται παράβαση;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Παναγιώτης Βαρούχας για ΑΕΚ – Ολυμπιακός : Πέναλτι στον Λουίζ, κόκκινη στον Ποντένσε (vid)

Κοφτός ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό…

Ποδόσφαιρο