Πανιώνιος: Επιβεβαίωση Sportime με Μωραΐτη!
Στον Πανιώνιο ο πρώην φορ της ΑΕΛ, Παναγιώτης Μωραΐτης.
Ο Πανιώνιος επιβεβαιώνοντας ένα ακόμα ρεπορτάζ του Sportime, ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Μωραΐτη.
O Πανιώνιος αναζητούσε φορ. Έκανε προσπάθεια για τον Μάναλη της Κηφισιάς, εν τέλει προχώρησε στην απόκτηση του Παναγιώτη Μωραΐτη, επιβεβαιώνοντας το Sportime που αποκάλυψε το σχετικό ενδιαφέρον των Νεοσμυρνιωτών για τον πρώην φορ της ΑΕΛ.
Την περασμένη σεζόν ο Μωραΐτης αγωνίστηκε σε 27 ματς της ΑΕΛ, είχε έξι γκολ και μια ασίστ, ενώ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1.
Ο 28χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Παναχαϊκή και το 2020 μετακόμισε στο εξωτερικό, για λογαριασμό της Μπουντούτσνοστ. Με την ομάδα από το Μαυροβούνιο, κατέκτησε το πρωτάθλημα ενώ μέτρησε και δύο συμμετοχές στα προκριματικά του UEFA Champions League.
Στη συνέχεια πήγε στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με την οποία επίσης στέφθηκε πρωταθλητής στη Βοσνία, καταγράφοντας άλλες δύο συμμετοχές και δύο γκολ στα προκριματικά του Champions League.
Το 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, (26 συμμετοχές, 18 γκολ και 2 ασίστ) και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Βόλο (30 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ).