ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πάνθηρες: «Ψάξτε τι χρειάζεται και κάντε το»

Η συνομιλία των ποδοσφαιριστών του Πανιώνιου με τους οπαδούς για την ήττα στα Γιάννενα και η τοποθέτηση των οργανωμένων στα social media
Πάνθηρες: «Ψάξτε τι χρειάζεται και κάντε το»

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι “Πάνθηρες”.

Οι “κυανέρυθροι” κατευθύνθηκαν στο μέρος που βρίσκονταν οι οπαδοί του “Ιστορικού” και για λίγα λεπτά οι δύο πλευρές συζήτησαν, προφανώς για την ήττα της ομάδας.

Τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση.

Ο αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών έδωσε την υπόσχεση πως ο Πανιώνιος δεν θα εμφανίσει ξανά την εικόνα των τριών τελευταίων αγώνων.

Η τοποθέτησή τους στο facebook

“850 χιλιόμετρα σε μια μέρα. Καταρρακτώδης βροχή καθόλη την διάρκεια του αγώνα, πάνω στα κεφάλια μας. Συνθήκες γηπέδων τριτοκοσμικές.

Αυτά καθόλου δεν μας νοιάζουν τόσο. Μας νοιάζει όμως και μάλιστα πάρα πολύ, η αδιαφορία της ομάδας.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές ήρθαν στο πέταλο που καθόμασταν και σε μια έντονη συζήτηση, τους είπαμε αυτό ακριβώς το πράγμα.

Πως δηλαδή, είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε μόνο κατά την περίπτωση που “ματώνουν” την φανέλα.

Αλλιώς, όπως με τον Λεβαδειακό αποχωρήσαμε μαζικά από την Θύρα 3 έτσι και στην συνέχεια, θα αντιδράμε ολοένα και περισσότερο σε εικόνες ποδοσφαιριστών με αδιαφορία, που δεν τρέχουν, που δεν βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά, που δεν δίνουν το 100%.

Ούτε μας νοιάζει, ούτε είναι η δουλειά μας να δούμε τι φταίει. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια ομάδα που δίνει και την ψυχή της. Ψάχτε τι χρειάζεται και κάντε το!

Προς τιμήν της, η ομάδα, μας ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση και μέσω του αρχηγού, Παναγιώτη Κόρμπου, πήραμε την υπόσχεση πως ο Πανιώνιος δεν θα εμφανίσει ξανά την εικόνα των τριών τελευταίων αγώνων.

Αναμένουμε να το δούμε και στην πράξη ..

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους μάγκες του αντρικού βόλεϊ για την μεγάλη νίκη.

Υ.Γ. 2 Κάθε φορά που παίζει το Χάντμπολ του Πανιωνίου εντός έδρας αγώνα στην … Σαλαμίνα, ο εκνευρισμός μας μεγαλώνει. Κάνας άλλος εκεί στον Πανιώνιο να νιώθει όπως εμείς; Ακούει κανείς; Υπάρχει κανείς;

Υ.Γ. 3 Για όλους αυτούς τους “Πανιώνιους” που αθωώνουν την Κ.Α.Ε και την αστυνομία και ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στους Πάνθηρες, η λέξη ξεφτίλα δεν μπορεί να νοηματοδοτήσει την ύπαρξή σας. Θλιβερά ανθρωπάκια, έχετε χάσει κάθε επαφή με την λέξη τσίπα.

Panthers Club 1983”.

https://www.facebook.com/302334683274889/photos/a.336298389878518/1153013311540351/?type=3&theater

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος 3-1: Ανάσα με Γιάκο

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πανιώνιος – Χανιά 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος – Χανιά 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος - Χανιά με βαθμολογική πίεση, ένταση, τακτική προσέγγιση και μάχη υπομονής, σε ματς που μπορεί να κριθεί στη λεπτομέρεια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Α.Ο.Π Κηφισιά – Πανιώνιος 23/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Α.Ο.Π Κηφισιά – Πανιώνιος 23/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Α.Ο.Π Κηφισιά - Πανιώνιος στη Volley League με ένταση, μάχη στο φιλέ και σημασία στις λεπτομέρειες κάθε σετ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Super League 2: Πανιώνιος – Ελλάς Σύρου 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος – Ελλάς Σύρου 18/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος - Ελλάς Σύρου στη Super League 2, με ένταση, μονομαχίες και διαχείριση ρυθμού να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Super League 2
Μεταδόσεις: Πανιώνιος- Μαρκό κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πανιώνιος- Μαρκό κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Μαρκό σε ένα ματς όπου κλειδί είναι η υπομονή στην ανάπτυξη και η αποφυγή λαθών που «γράφουν» αντεπιθέσεις.

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Η κίνηση Ρούπτσου που τον αλλάζει level!

Πανιώνιος: Η κίνηση Ρούπτσου που τον αλλάζει level!

H κίνηση του ιδιοκτήτη του Πανιωνίου που αλλάζει επίπεδο τους Νεοσμυρνιώτες.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Πάει για μπασκετική βόμβα ο Πανιώνιος! Σε επαφές με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο για τον πάγκο

Πάει για μπασκετική βόμβα ο Πανιώνιος! Σε επαφές με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο για τον πάγκο

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με τους «κυανέρυθρους» να περιμένουν την απάντηση του πρώην προπονητή της εθνικής Ιταλίας.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Percapita και Hudl: Αποκλειστική συνεργασία για τα δικαιώματα σκάουτινγκ μέσω WyScout στη Super League 1 & 2

Percapita και Hudl: Αποκλειστική συνεργασία για τα δικαιώματα σκάουτινγκ μέσω WyScout στη Super League 1 & 2

Σπουδαία εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η Percapita και η παγκόσμια δύναμη στην ανάλυση αθλητικών επιδόσεων Hudl ανακοίνωσαν αποκλειστική συνεργασία για τα δικαιώματα σκάουτινγκ στη Super League 1 και τη Super League 2.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Επιβεβαίωση Sportime με Μωραΐτη!

Πανιώνιος: Επιβεβαίωση Sportime με Μωραΐτη!

Στον Πανιώνιο ο πρώην φορ της ΑΕΛ, Παναγιώτης Μωραΐτης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος: Συνεχίζει την ενίσχυσή του – Ανακοίνωσε τον Μωραΐτη!

Πανιώνιος: Συνεχίζει την ενίσχυσή του – Ανακοίνωσε τον Μωραΐτη!

Ο Πανιώνιος θέλει να επιστρέψει και το δείχνει!

Ποδόσφαιρο