Πανσερραϊκός : Δεν προχώρησε το ενδιαφέρον για τον Σάββα Παντελίδη…
Ο Σάββας Παντελίδης ήταν ανάμεσα στους προπονητές που εξέτασε ο Πανσερραϊκός, αλλά δεν προχώρησε σε συμφωνία…
Ο Πανσερραϊκός είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την απόλυση του Κριστιάνο Μπάτσι. Ο Σάββας Παντελίδης ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους, αλλά το ενδιαφέρον δεν θα καταλήξει σε συμφωνία.
Μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Σάββας Παντελίδης είναι από τους προπονητές που «παίζουν» για τις ομάδες που έχουν διαφοροποιήσεις στον πάγκο τους. Η ΑΕΛ Novibet ήταν από τις πρώτες που έκαναν κρούση, ο Πανσερραϊκός ήταν η επόμενη ομάδα που ακολούθησε. Λογικό και επόμενο θα πει κανείς.
Μπορεί το ξεκίνημα με τον Αστέρα Τρίπολης να μην ήταν καλό, αλλά όπως βλέπουμε το πρόβλημα στην Τρίπολη είναι βαθύτερο. Λύση δεν έχει βρει ούτε ο Κρις Κόουλμαν, έως τώρα. Πέρυσι, σε μια παρόμοια δύσκολη κατάσταση ανέλαβε τον Αστέρα, όπως είναι τώρα η ΑΕΛ ή ο Πανσερραϊκός και δεν ήθελε και πολύ να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Σε κάθε περίπτωση, το φλερτ ανάμεσα σε Σάββα Παντελίδη και Πανσερραϊκό δεν θα καταλήξει σε γάμο. Ο έμπειρος τεχνικός να μην δεν θέλει να αργήσει να επιστρέψει στους πάγκους, αλλά δεν θα πάρει κάποια βιαστική απόφαση. Περιμένει την κατάλληλη στιγμή.