ΠΑΟΚ: Αυτό πρέπει να κάνει ο Μπότο για να μη φύγει!

Ο Ζοσέ Μπότο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ο ΠΑΟΚ περιμένει συγκεκριμένα πράγματα πλέον από τον τεχνικό διευθυντή του.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον στηρίξει. Ο Ζοσέ Μπότο πήρε μία νίκη, αλλά αυτή δεν φτάνει από μόνη της. Η διοίκηση επιθυμεί πωλήσεις.

Ο Ζαμπά αποχώρησε, έπονται κι άλλοι. Διότι, αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να σωθεί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», το σκηνικό ήταν αρκετά περίεργο για τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Δεδομένα είναι από αυτούς που χρεώνεται την αποτυχία για τη μη πρόκριση στους ομίλους του Conference League και τον αποκλεισμό από τη Λέφκσι Σόφιας.

Το νεανικό project ενίσχυσης είναι νωρίς ακόμα να κριθεί, αλλά στο πρώτο του casting απέτυχε παταγωδώς. Και είναι και μια αποτυχία που κόστισε ακριβά.

Αμάν και πως έκανε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ισιώσει τα οικονομικά του και να μην έχει σκοτούρες με το financial fair play.

Τι περιμένουν πλέον στη Μικράς Ασίας από τον πολυδιαφημισμένο τεχνικό διευθυντή; Από τη στιγμή που του δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης να ανταποδώσει κι αυτός κάτι πίσω.

Ποιος θα είναι αυτός ο τρόπος; Ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Με σκοπό πέρα από το να αδειάσει λίγο το έμψυχο δυναμικό για να λυθούν τα χέρια του Λουτσέσκου –έχει καμιά 35αριά παίκτες στις προπονήσεις, να αδειάσει χώρος και στο μπάτζετ.

Όχι μόνο για την πιθανότητα να έρθει κάποιος (είναι πιθανό, όχι σίγουρο όμως), αλλά για να καλυφθεί η χασούρα από την Ευρώπη.

Ο Τέιλορ αποχώρησε για τη Σαχτάρ, ο Λέο Ζαμπά όπως προαναφέραμε αποχώρησε και είναι κοντά στην Αλ Μπατίν, ενώ πρέπει να συνεχιστούν οι αποχωρήσεις.

Το ζήτημα όμως είναι τα μεγάλα συμβόλαια. Ο Κούρτιτς για τον οποίο σας έχει ενημερώσει το Sportime και ο Ελ Καντουρί…