ΠΑΟΚ: Ένα ακόμα «βαρίδι» που άφησε ο Μπότο!
Η αποτυχημένη επιλογή του Μπότο που ακόμη πληρώνει ο ΠΑΟΚ
Αν κι ο Ζοσέ Μπότο ζει ξανά μεγάλες στιγμές στη Βραζιλία ως τεχνικός διευθυντής, είναι γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη θητεία του.
Το στιλ του ήταν αυτό που λέμε… αφ΄ υψηλού, καθώς δεν υπολόγιζε ιδιαίτερα τους συνεργάτες του ή το τμήμα σκάουτινγκ και πέρα από την εξαιρετική επιλογή του Κοτάρσκι, οι υπόλοιπες επιλογές του χρυσοπληρώθηκαν και δεν απέδωσαν.
Ο Φελίπε Σοάρες είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει 3 εκ. ευρώ και να τον δίνει δανεικό δεξιά και αριστερά. Φέτος απαλλάχθηκε οριστικά από αυτόν καθώς πουλήθηκε στη Νασιονάλ Μαδέιρα.
Υπάρχει πάντως κι ένας ακόμη Πορτογάλος που πληρώνεται ακόμη από τον Δικέφαλο αφού ο Μπότο είχε φροντίσει να του κάνει και μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο. Ο Αντρέ Ρικάρντο ερχόταν ως μεγάλο ταλέντο από την Πορτογαλία. Ο Μπότο τον πίστευε πολύ. Στην πρώτη ομάδα ποτέ δεν κατόρθωσε να διακριθεί, ο δανεισμός του στην Τσάβες δεν απέδωσε και επέστρεψε για να βρίσκεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄.
Όπου ούτε εκεί είναι βασικός. Αλλαγή και με το ζόρι! Τουλάχιστον το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ θα απαλλαχθεί και από το τελευταίο «βαρίδιο» του Ζοσέ Μπότο.
Διαβάστε επίσης!
Europa League: Αυτές είναι οι νέες πιθανότητες πρόκρισης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού μετά τις νίκες τους!