ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου κόντρα στο Βόλο…

Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Βόλο (12/1, 19:30).
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου κόντρα στο Βόλο…

O ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι η νίκη στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στο Βόλο (12/1, 19:30), θέλουν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στο 2025 και μετά από τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στους πρώτους ισάριθμους αγώνες στο νέο έτος, η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα από τη Μαγνησία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει αλλαγές ο Λουτσέσκου κόντρα στο Βόλο…

Έπειτα από δύο ντέρμπι υψηλή έντασης και ρυθμού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να δώσει ορισμένες ανάσες σε κομβικούς παίκτες για τον βασικό του κορμού.

Ο Μπάμπα Ράχμαν είναι το πρόσωπο που επιστρέφει μετά την εξέτιση της ποινής του για την αποβολή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γκανέζος αναμένεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού και φυσικά δεν θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Λουτσέσκου συγκριτικά με αυτό που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ μεσοβδόμαδα.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν σε όλες τις γραμμές πλην φυσικά τη θέση του γκολκίπερ εκεί οπού ο Ντόμινικ Κοτάρσκι θα παραμείνει σταθερός.

Πιο συγκεκριμένα, Ντέγιαν Λόβρεν, Στέφαν Σβαμπ και Κίριλ Ντεσπόντοφ βάζουν ισχυρή υποψηφιότητα για την 11αδα κόντρα στον Βόλο ενώ και ο Φεντόρ Τσάλοφ που αγωνίστηκε ως βασικός στο Κύπελλο, δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο αυτή τη φορά με τον Μπράντον Τόμας να είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του.

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Πενράις των 2,3 εκατομμυρίων

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Πενράις των 2,3 εκατομμυρίων

Ο Νίκολιτς για ακόμα ένα ματς δεν έδωσε δευτερόλεπτο στον Πενράις και υπάρχει μια άλφα συζήτηση για το τι συμβαίνει

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Άρης : Δεν χωνεύεται με τίποτε…

Άρης : Δεν χωνεύεται με τίποτε…

Βλέπεις μια κυπριακή ομάδα να κάνει πλάκα στην Αράζ, από την οποία ο Άρης αποκλείστηκε στον προηγούμενο γύρο του Conference League…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές : Μάνσα ή Ζενόν; Ποιος θα προτιμηθεί;

Ολυμπιακός μεταγραφές : Μάνσα ή Ζενόν; Ποιος θα προτιμηθεί;

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τόσο την περίπτωση του Ζενόν όσο κι αυτή του Μάνσα; Ποιον θα προτιμήσει;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην τους άφηνε ο Αλμέιδα

Σιγά μην τους άφηνε ο Αλμέιδα

Όσοι ξέρουν πώς δούλεψε στην ΑΕΚ δεν έχουν καμία αμφιβολία για το τι θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΣ Γιάννινα : Στο κάδρο και ο Γιάννης Οκκάς για να αναλάβει προπονητής

ΠΑΣ Γιάννινα : Στο κάδρο και ο Γιάννης Οκκάς για να αναλάβει προπονητής

Ο Γιάννης Οκκάς είναι ένα ακόμα όνομα που έπεσε στο τραπέζι του ΠΑΣ Γιάννινα για να αναλάβει χρέη προπονητή.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Δεν εγκαταλείπει για Ουναΐ – Είναι φανερό πως οι εξελίξεις τρέχουν

Παναθηναϊκός: Δεν εγκαταλείπει για Ουναΐ – Είναι φανερό πως οι εξελίξεις τρέχουν

Ο Παναθηναϊκός έχει προτεραιότητα το θέμα του Ουναΐ και πλέον έχει μπει για τα καλά σε εφαρμογή το πλάνο απόκτησής του

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Γιώργος Μασούρας : Στη σφαίρα του ανεξήγητου

Γιώργος Μασούρας : Στη σφαίρα του ανεξήγητου

Δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει και δεν μπορεί ο Γιώργος Μασούρας να πάρει ένεση ψυχολογίας με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Ουνιόν Βερολίνου : Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός – Ουνιόν Βερολίνου : Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ

Έδειξε από το ματς κόντρα στην Αλ Τααβόν ποιους έντεκα παίκτες να επιλέξει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Αλ Τααβόν 2-1 : Σκόραραν οι εξτρέμ, συνέχισε να κερδίζει

Ολυμπιακός – Αλ Τααβόν 2-1 : Σκόραραν οι εξτρέμ, συνέχισε να κερδίζει

Στρεφέτσα και Πνευμονίδης βρήκαν δίχτυα και ο Ολυμπιακός κέρδισε σε ένα ακόμα φιλικό στην προετοιμασία του. Μπορούσε και περισσότερα τέρματα.

Ποδόσφαιρο