ΠΑΟΚ: Η Ελλάδα πενθεί – Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια στα ματς – Συγκλονιστικό… Φανέλες με τα ονόματα των παιδιών στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ
Συγκλονιστική η φωτογραφία με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και τα ονόματα των παιδιών, ενός λεπτού σιγή στα ματς και μαύρα περιβραχιόνια
Συγκλονιστική η φωτογραφία με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και τα ονόματα των παιδιών, ενός λεπτού σιγή στα ματς και μαύρα περιβραχιόνια.
Η τραγωδία στη Ρουμανία με το θάνατο των 7 οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί. Και δε θα ξεχαστεί. Στην Τούμπα βρέθηκε και αντιπροσωπεία του Άρη. Για να αφήσει λουλούδια.
Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Όχι μόνο στη Super League 1. Οι παίκτες των ομάδων θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.
Συγκλονιστική είναι και η φωτογραφία από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Με τις φανέλες με τα ονόματα των παιδιών που χάθηκαν. Και ακόμα δύο φανέλες. Η μία στη μνήμη του οπαδού που έφυγε από τη ζωή στην Ελλάδα, με το που άκουσε την τραγική είδηση.
Και ακόμα μία φανέλα που γράφει «Αθάνατοι 27/01/2026».