ΠΑΟΚ: Kοντά στο 10 εκ. ευρώ το τηλεοπτικό!
Αγγίζει οχταψήφιο νούμερο το συμβόλαιο που υπογράφει ο ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά.
Στη NOVA (παραμένει) όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ, με το νέο συμβόλαιο να αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ που ήταν και ο στόχος του Σαββίδη.
Όταν πριν λίγο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης έδινε την εντολή στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN που έχει υπό την κατοχή του, να ετοιμάζεται για τα εντός έδρας παιχνίδια του δικέφαλου στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι περισσότεροι έδεσαν κόμπο πως το κεφάλαιο των τηλεοπτικών έκλεισε για τον ΠΑΟΚ.
Στην πραγματικότητα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, έβαλε πίεση στα συνδρομητικά με τα οποία έκανε διαπραγματεύσεις. Μπλόφαρε; Μπορεί. Πάντως φαίνεται ότι η τακτική του θα αποδώσει, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συνδρομητικό κανάλι (NOVA) που κουβέντιασε με τον ΠΑΟΚ και ήταν πιο κοντά στη συμφωνία, έφθασε περίπου στα χρήματα που ζητούσε εξαρχής ο ιδιοκτήτης του δικέφαλου. Μιλάμε για νούμερo που αγγίζει το οχταψήφιο που είχε θέσει εξαρχής ως στόχο ο Ιβάν Σαββίδης.
Κάπως έτσι το θέμα θα κλείσει εντός των ημερών με τις υπογραφές και ο ΠΑΟΚ θα έχει έξτρα έσοδα σε σχέση με την περασμένη σεζόν.