ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το πρέσινγκ της Άιντραχτ για Κουλιεράκη – Τα οικονομικά δεδομένα

ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.
ΠΑΟΚ: Το πρέσινγκ της Άιντραχτ για Κουλιεράκη – Τα οικονομικά δεδομένα

Ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Προϊόν των ακαδημιών των «ασπρόμαυρων» αποτελεί ο 20χρονος στόπερ.

Για τα ελληνικά δεδομένα είναι εντυπωσιακό πώς έχει φτάσει τις 81 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ σε αυτή την ηλικία. Είναι διεθνής, αριστεροπόδαρος και έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα αυτά αποτελούν συν και έχουν δελεάσει κατά περιόδους αρκετές ομάδες από το εξωτερικό.

Η ανάγκη για βελτίωση είναι δεδομένη, αλλά οι βάσεις υπάρχουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το δεύτερο έχει να κάνει πάντα με την τιμή. Στο παρελθόν ακούστηκαν τρέλες. Σιγόνταρε σε αυτό και ο ΠΑΟΚ με τα λεφτά που διέρρεε πως ζητάει κυρίως επί Ζοσέ Μπότο. Πλέον αυτό έχει αλλάξει.

Τους τελευταίους μήνες η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μπήκε για τα καλά στο κόλπο. Τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές με τον Χανιώτη. Από τον Γενάρη και μετά ακολούθησαν διάφορα επεισόδια. Αρχικά η άρνηση του «Δικέφαλου του Βορρά» να τον δώσει τότε και αργότερα η επαναφορά του ονόματός του στα μεταγραφικά των «αετών».

Στα μέσα Φεβρουαρίου το Kicker ανέφερε πως η Άιντραχτ θα επιστρέψει, ενώ λίγες μέρες πριν υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα της Bild προς αυτή την κατεύθυνση. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Κουλιεράκης το έχουν καταλάβει εμπράκτως.

Έχουμε ξεφύγει, άλλωστε, από τη φάση του τσεκαρίσματος και του φιλολογικού ενδιαφέροντος. Οι Θεσσαλονικείς έχουν γίνει πιο διαλλακτικοί, ο παίκτης είναι θετικός στο να κάνει το άλμα στην καριέρα του και το μπαλάκι έχει περάσει στην Άιντραχτ. Το ποσό που βάζει στο τραπέζι εκείνη δεν είναι μικρό.

ΠΑΟΚ: Κουλιεράκης, η επόμενη μέρα

Για κάθε Έλληνα διεθνή παίκτη αυτή τη στιγμή το πρώτο είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Το όφελος σε πιθανή επιτυχία της Ελλάδας είναι εμφανές για όλους. Ένα καλό ματς στα πλέι οφ του Nations League μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Ένα καλό ματς στα τελικά, εφόσον πάμε, είναι ικανό να φουσκώσει κατά πολύ την τιμή του οποιουδήποτε.

Προφανώς και ο Κουλιεράκης δεν αποτελεί εξαίρεση. Επομένως, το τι θα κάνει η Εθνική τις επόμενες μέρες, είναι κάτι που απασχολεί/επηρεάζει πολλούς. Μόνο που το πρεσάρισμα της Άιντραχτ είναι ανεξάρτητο και σταθερό. Ούτε με το εθνόσημο θα τον κρίνει ούτε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η άποψη των ανθρώπων της έχει κλειδώσει. Γι’ αυτό και η δική της επιθυμία είναι να μην τραβήξει πολύ.

Κατά μία πηγή οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά. Ο ΠΑΟΚ αυτό δεν το επιβεβαιώνει, ενώ χαμηλώνει τους τόνους και για τα ποσά που βγαίνουν προς τα έξω. Οι Γερμανοί έγραψαν πως η τιμή του «Κούλιε» είναι περίπου στα 10.000.000 ευρώ. Η πραγματικότητα διαφέρει προς τα κάτω. Ειδικά εφόσον μπει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης. Το βέβαιο είναι πως το συγκεκριμένο σίριαλ θα μας απασχολήσει και στη συνέχεια. Με τις πιθανότητες για deal στο φινάλε να μην είναι λίγες. Έστω και εάν έχουμε δει στο ποδόσφαιρο μεταγραφές να τσακίζουν και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Στην αρχή έμπαιναν μπροστά αυθόρμητα για να μην εκτελεστεί το φάουλ – Έτσι γεννήθηκε το τείχος στο ποδόσφαιρο

Στην αρχή έμπαιναν μπροστά αυθόρμητα για να μην εκτελεστεί το φάουλ – Έτσι γεννήθηκε το τείχος στο ποδόσφαιρο

Το τείχος στο ποδόσφαιρο γεννήθηκε από μια αυθόρμητη ιδέα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Τον έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός : Τον έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες ο Μεντιλίμπαρ

Δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ ο Αμπνταλά Σίμα της Μπράιτον. Το ξεκαθάρισε από νωρίς…

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον Λυκογιάννη!

Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον Λυκογιάννη!

Με τριετές συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές στα 2,5 εκ. ευρώ συν τα μπόνους, προσπαθεί να πείσει τον Λυκογιάννη ο Παναθηναϊκός.

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Βγάζει στη σέντρα τον Ριμπάλτα ο Ντέμης Νικολαΐδης

Βγάζει στη σέντρα τον Ριμπάλτα ο Ντέμης Νικολαΐδης

Για καθυστέρηση έκανε λόγο ο Ντέμης Νικολαΐδης στο θέμα του νέου προπονητή στην ΑΕΚ…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τα ζόρια του Ελίασον!

ΑΕΚ: Τα ζόρια του Ελίασον!

Ο Ελίασον έχασε τη θέση του και στην 11άδα της ΑΕΚ και στην Εθνική του ομάδα. Μονόδρομος η μεταγραφή, αλλά τα χρήματα που θέλει η ΑΕΚ δεν είναι λίγα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τον απέρριψαν και του είπαν πως ήταν κοντός – Η γιαγιά του του έδινε 8 αυγά την μέρα για να ψηλώσει, έγινε από τους καλύτερους και έπαιζε μέχρι τα 40 του

Τον απέρριψαν και του είπαν πως ήταν κοντός – Η γιαγιά του του έδινε 8 αυγά την μέρα για να ψηλώσει, έγινε από τους καλύτερους και έπαιζε μέχρι τα 40 του

Του είπαν πως ήταν κοντός αλλά έγινε από τους καλύτερους Νο1

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η πρώτη κίνηση στήριξης στον Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Η πρώτη κίνηση στήριξης στον Λουτσέσκου!

Η μικρή διαφορά με Μεϊτέ που θα καλυφθεί και η παραμονή του Γάλλου είναι ένα δείγμα στήριξης στον Λουτσέσκου από πλευράς Σαββίδη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Πρώην παίκτης του Ρουί Βιτόρια τον κρεμάει στα μανταλάκια…

Παναθηναϊκός : Πρώην παίκτης του Ρουί Βιτόρια τον κρεμάει στα μανταλάκια…

Ο Ανδρέας Σάμαρης είπε για τον Ρουί Βιτόρια πως δεν έχει καταλάβει τι θέλει να κάνει αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έρχεται ξεκαθάρισμα Αλαφούζου – Βαγιαννίδη!

Παναθηναϊκός: Έρχεται ξεκαθάρισμα Αλαφούζου – Βαγιαννίδη!

Το ραντεβού Αλαφούζου – Βαγιαννίδη που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Έλληνα μπακ.

Ποδόσφαιρο