ΠΑΟΚ: Το στέλεχος που αναβαθμίστηκε!
Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πλέον πιο ενεργό ρόλο και… λόγο στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.
Ο Χρήστος Καρυπίδης έχει αναβαθμιστεί, έχει ουσιαστικά ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εμπλέκεται και στο κομμάτι των μεταγραφών.
Είναι γεγονός ότι ο ρόλος του ήταν πολύ σημαντικός τα τελευταία χρόνια. Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούσαν πως ο Χρήστος Καρυπίδης είναι ένας τυπικός γενικός αρχηγός όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.
Ο Καρυπίδης που ξέρει πολύ από ΠΑΟΚ και τα… χούγια της ομάδας, ήταν συχνά εκείνος που έσβηνε φωτιές πριν ανάψουν, αυτός που βρισκόταν κοντά στους παίκτες σε διάφορα θέματα κι αυτός που είχε εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία με τον Λουτσέσκου, τον οποίο είχε προπονητή στην Ξάνθη!
Ο Καρυπίδης έχει αναλάβει ρόλο άτυπου τεχνικού διευθυντή, αφού γενικός αρχηγός είναι ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο Καρυπίδης πάλι στον πάγκο καθόταν κι είχε πάνω – κάτω ίδιες αρμοδιότητες. Είναι όμως φανερό ότι ο ρόλος του έχει πια αναβαθμιστεί εδώ και λίγο καιρό.
Έχει λόγο στα μεταγραφικά, προτείνει παίκτες και έχει βεβαίως το πλεονέκτημα να συζητά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να τον πείθει, καθώς ο Ρουμάνος τον εμπιστεύεται.
Ο Καρυπίδης είναι εκείνος που ξεκίνησε τις πρώτες συζητήσεις με ορισμένους παίκτες, όπως συνέβη με τον Μεϊτέ λίγο πριν φύγει για τις διακοπές του και σύμφωνα με ορισμένους στην Τούμπα, είναι εκείνος που ουσιαστικά προχώρησε τις συζητήσεις με τον Τέιλορ, καθώς και σοβαρό πέρασμα από τη Σκωτία έχει και φυσικά τις ανάγκες του ΠΑΟΚ ξέρει, οπότε γνωρίζει πολύ καλύτερα αν αυτός ο παίκτης κουμπώνει με τον δικέφαλο και τις απαιτήσεις του προπονητή.
NOVASPORTS ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 180 ΔΩΡΑ*!