ΠΑΟΚ

«Δεν είναι ακατόρθωτο να μπούμε στους ομίλους»

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και τις μεγάλες ευρωπαϊκές μάχες που έρχονται
«Δεν είναι ακατόρθωτο να μπούμε στους ομίλους»

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους ενώ στάθηκε στις ευρωπαϊκές μάχες απέναντι στη Βασιλεία που έρχονται.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις της επίθεσης αλλά και στην φιλική ήττα από τη Νόρτζελαντ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο παίκτης του Δικεφάλου στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για την εικόνα των ΠΑΟΚ στα τρία φιλικά επί ολλανδικού εδάφους:

«Η ομάδα έδειξε ένα μέτριο προς καλό πρόσωπο, στο πρώτο έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Στο φιλικό με την Άντερλεχτ τα βρήκε στην αρχή λίγο σκούρα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε την εικόνα της και κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο τρίτο φιλικό, και πάλι στην αρχή τα βρήκαμε λίγο σκούρα, γιατί οι αντίπαλοι έπαιζαν ένα σύστημα, το 3-5-2, που δεν δουλέψαμε στις προπονήσεις και δεν ασκούσαμε σωστά πίεση. Όταν πιέσαμε σωστά, 2-3 φορές και όχι παραπάνω, παίρναμε σωστά τη μπάλα και κάναμε καλές αντεπιθέσεις. Από εκεί και πέρα, η ομάδα έπαιξε σταδιακά καλό ποδόσφαιρο. Βρισκόμαστε σε προετοιμασία, συνεχίζουμε τη δουλειά και βλέπουμε τα επόμενα φιλικά».

Για το ότι η πίεση της Νόρτζελαντ, προκάλεσε προβλήματα στον ΠΑΟΚ:

«Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ καλά και εμείς δεν βρήκαμε τις λύσεις που έπρεπε. Δεν κάναμε τις σωστές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, για να βγάλουμε τη μπάλα από το δικό μας μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας, βάλαμε ένα όμορφο γκολ κατά την άποψή μου, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε και άλλο. Η Νόρτζελαντ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, σε μία εβδομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Συγχαρητήρια στη Νόρτζελαντ, εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, πως θα βελτιωνόμαστε και πως θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με τη Βασιλεία».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις της επίθεσης:

«Από πέρσι ξέρω το πλάνο του προπονητή, ξέρω πως πρέπει να είμαι στο γήπεδο τακτικά. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, θα πρέπει να ανεβάσω τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, να γίνω καλύτερος και να διεκδικήσω θέση στη βασική ενδεκάδα. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλός και υγιής, προσωπικά πιστεύω πως στη φετινή χρονιά θα διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα».

Για το αν υπάρχουν διαφορές στην προετοιμασία σε σχέση με πέρσι:

«Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και κάνει τη δική του προετοιμασία. Μας γνωρίζει ο προπονητής, γνωρίζουμε και εμείς τη φιλοσοφία του, δουλεύουμε πολύ πάνω στο τακτικό κομμάτι, προσπαθούμε στα φιλικά να είμαστε τακτικά σωστοί, να πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο και να παίζουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Έχουμε δείξει στα φιλικά κάποια καλά στοιχεία, έχουμε πολλή δουλειά ακόμα και πιστεύω πως θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για το ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει γι΄ αυτόν με προπονητή τον Λουτσέσκου, αφού πριν από έναν ακριβώς χρόνο δεν ήταν στα πλάνα του Στανόγεβιτς και ήταν πολύ κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός:

«Αυτό μπορεί να συμβεί στον κάθε ποδοσφαιριστή, να βρεθεί δηλαδή εκτός πλάνων του προπονητή. Εσύ θα πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις, να μην δίνεις δικαιώματα, να μη δημιουργείς πρόβλημα και όταν σου δοθεί η ευκαιρία να την εκμεταλλευτείς, για να διαψεύσεις τον προπονητή. Φέτος δεν έχω τόσο πολύ άγχος, γιατί ο προπονητής μου με ξέρει, μου έχει πει πως με πιστεύει και πως μπορώ να φτάσω ψηλά. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και κατά την άποψή μου έχω ξεκινήσει καλά στην προετοιμασία. Έχω δείξει καλά στοιχεία, ο προπονητής βλέπει αυτά που πρέπει να δει και νομίζω πως έχω πολλά περισσότερο να δώσω στον ΠΑΟΚ».

Για τις δύο «μάχες» με τη Βασιλεία:

«Ο στόχος είναι να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι κάτι το μοναδικό για τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Η Βασιλεία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με καλό όνομα και καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα τη νίκη της επί της Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύω είναι 50-50, το πρώτο ματς είναι στην Τούμπα και πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, ενώ στη ρεβάνς θα πρέπει να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο, με αφορμή τον σημαντικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν στην πρώτη ημέρα πώλησής τους:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πραγματικά ο κόσμος βοηθάει και ακολουθεί παντού την ομάδα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να δει την ομάδα γιατί αυτή από το μισό της χρονιάς μέχρι το τέλος έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλει φέτος να στηρίξει την ομάδα από την αρχή της σεζόν και τον ευχαριστούμε πολύ γι΄ αυτό».

“Τέλος” απο τον ΠΑΟΚ ο Δανιηλίδης

«Θέλουμε δύο μεταγραφές»

Τελειώνει του Κουλούρη στον Ατρόμητο

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime BET: O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

Σούπερ ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Sportime BET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ντέρμπι που σηκώνει ένταση, ρυθμό, μονομαχίες και λεπτομέρειες που κρίνουν πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σάντσεζ για τη θέση του δεξιού μπακ και οι αναφορές κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που θα πάει ψηλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να δίνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ