ΠΑΟΚ

Δούκας: «Αυτά ισχύουν με τα συμβόλαια που λήγουν»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σε δηλώσεις του μίλησε για τα συμβόλαια που φτάνουν στο τέλος τους, την εκδίκαση του CAS, αλλά και άλλα θέματα της επικαιρότητας του Δικεφάλου. Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Λευτέρης Δούκας, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τα συμβόλαια του Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, τονίζοντας πως δεν θα αντιμετωπίσουν θέμα....
Δούκας: «Αυτά ισχύουν με τα συμβόλαια που λήγουν»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σε δηλώσεις του μίλησε για τα συμβόλαια που φτάνουν στο τέλος τους, την εκδίκαση του CAS, αλλά και άλλα θέματα της επικαιρότητας του Δικεφάλου.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Λευτέρης Δούκας, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τα συμβόλαια του Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, τονίζοντας πως δεν θα αντιμετωπίσουν θέμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κριτική προς το πρόσωπο του Αμπέλ Φερέιρα, τονίζοντας πως και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αρχή δέχτηκε μεγάλη κριτική, ενώ αναφέρθηκε και στον Όλαφ Ρέμπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: «Στέλνουν» τον Μιλάνοφ στην Τούμπα (vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συμβόλαια:«Για την περίπτωση του Μάτος υπάρχει συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιό του που τον ανανεώνει αυτόματα. Για τις άλλες περιπτώσεις ας αφήσουμε να έρθει και η αυριανή μέρα (30/6) που είναι και η τελευταία… Με τις περιπτώσεις των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο δεν θα αντιμετωπίσουμε θέμα, όλα θα πάνε κατ΄ευχήν, απλώς μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να γίνουν οι συμφωνίες, θα ήταν καλύτερα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Η προδιάθεση όλων των πλευρών είναι θετική».

Για την ψυχολογία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Άρη: «Όλες οι νίκες είναι βάλσαμο για κάθε ομάδα. Όλοι κρινόμαστε μέχρι τέλους. Ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έχει κάνει άλματα έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλοι κρινόμαστε ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Για τις πρώτες ημέρες του Όλαφ Ρέμπε στην ομάδα του Δικεφάλου: «Έχει πιάσει δουλειά, είναι σε ένα στάδιο ενημέρωσης. Ενημερώνεται κατά κύριο λόγο από τον Μάριο Μπράνκο, ο οποίος έχει επιδείξει μνημειώδη επαγγελματισμό. Γνωρίζει ότι διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον ΠΑΟΚ και είχε όλη την καλή διάθεση να ενημερώσει τον διάδοχό του. Ο Ρέμπε βλέπει, παρατηρεί, μιλάει. Απ’ ότι ξέρω έκανε και την πρώτη συζήτηση με τον προπονητή».

Για την κριτική που δέχεται ο Αμπέλ Φερέιρα εδώ και αρκετό διάστημα, τόνισε: «Είναι δεδομένο ότι όταν μια ομάδα είτε δεν πηγαίνει καλά είτε δεν δικαιώνει κάποιες προσδοκίες, ψάχνουν όλοι για εξιλαστήρια θύματα. Μέσα σε όλη αυτήν την κριτική που δεν αφορά μόνο τον Φερέιρα αλλά αφορά και τους παίκτες, παράγοντες, τους πάντες. Ο Φερέιρα ως προπονητής και ως έχων το γενικό πρόσταγμα του αγωνιστικού τμήματος, να δέχεται τα πιο πολλά πυρά. Η κριτική που δέχεται ο Φερέιρα ωχριά μπροστά στην κριτική που δεχόταν ο Λουτσέσκου στο πρώτο του διάστημα. Αν ήταν η ΠΑΕ να λειτουργεί με βάση το τι γράφουν στα social media, ο Λουτσέσκου δεν θα έπρεπε να βρίσκεται ούτε μερικές εβδομάδες στον ΠΑΟΚ. Παρ΄όλα αυτά έμεινε με τα γνωστά αποτελέσματα».

Για το θέμα της εκδίκασης στο CAS: «Ο ΠΑΟΚ περιμένει την εκδίκαση ως την πρώτη εκδίκαση γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει καταδικαστεί στα μάτια της κοινής γνώμης, του έχουν αφαιρεθεί εφτά βαθμοί και ακόμη από τα χείλη δικαστή, δεν έχει ακουστεί η λέξη ένοχος. Η πραγματικότητα είναι αυτή: δικαστήριο δεν έχει καταδικάσει τον ΠΑΟΚ. Τον έχει καταδικάσει μια κρατική επιτροπή γιατί αυτό είναι η ΕΕΑ και ακόμη δεν έχει γίνει δικαστήριο. Οι πρώτες εικόνες και τα ακούσματα που έχουμε από το CAS επικεντρώνονται ακριβώς σε αυτό το κομμάτι. Απορούν και εκεί πώς είναι δυνατόν να έχει τιμωρηθεί μια ομάδα χωρίς να έχει γίνει δικαστήριο επί της ουσίας».

Αναφορικά με την απόφαση που αναμένεται πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τόνισε πως: «Θεωρούμε σχεδόν δεδομένο άσχετα αν οι βουλές του CAS είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Η αίσθηση που έχουμε είναι πως η απόφαση θα βγει πριν το τέλος των playoffs, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μετά την εκδίκαση της 6ης Ιουνίου. Και το λέω αυτό διότι το CAS έστειλε επιστολή και στην ΕΠΟ και στην Super League, όταν ενημερώθηκε για το κατεπείγον της υπόθεσης, όπου ζητούσε να μάθει πότε ακριβώς ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα γιατί αντιλαμβάνεται και το CAS ότι μια απόφαση μετά την επικύρωση της βαθμολογίας δεν θα έχει κανένα απολύτως ανάγνωσμα.

Αναβολή δεν πρόκειται να υπάρξει, η εκδίκαση αναμένεται να είναι εκδίκαση ημέρας. Στο CAS, όλες οι πλευρές έχουν στείλει τα υπομνήματά τους με τις θέσεις τους, κατά μία έννοια η εκδίκαση ίσως είναι και κάτι τυπικό, από τη στιγμή που οι ομάδες έχουν παραθέσει τα επιχειρήματά τους στους δικαστές του CAS και τα γνωρίζουν όλα. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει κάποιο κρυφό χαρτί, είναι όλα στο τραπέζι πλέον».

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Θέλτα: Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου και το σχέδιο για να καλύψει τις μεγάλες απουσίες

ΠΑΟΚ – Θέλτα: Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου και το σχέδιο για να καλύψει τις μεγάλες απουσίες

Το πλάνο του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Θέλτα...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Θέλτα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ – Θέλτα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ - Θέλτα στο Europa League με φόντο την πρόκριση, δυνατές μονομαχίες, υψηλή ένταση, γεμάτη εξέδρα και κρίσιμες στιγμές στο τέλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Στους 46.312 βαθμούς η Ελλάδα – Χωρίς κέρδος μετά την ήττα του Ολυμπιακού

UEFA Ranking: Στους 46.312 βαθμούς η Ελλάδα – Χωρίς κέρδος μετά την ήττα του Ολυμπιακού

Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν επέτρεψε στην Ελλάδα να προσθέσει βαθμούς...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μέλι έσταζε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας της Θέλτα για τον Λουτσέσκου – Άφωνος με την Τούμπα

Μέλι έσταζε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας της Θέλτα για τον Λουτσέσκου – Άφωνος με την Τούμπα

Ο Ιονούτ Ράντου αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το ΠΑΟΚ Θέλτα και μίλησε για την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ατάκα του προπονητή της Θέλτα που κάνει περήφανο κάθε ΠΑΟΚτζή

Η ατάκα του προπονητή της Θέλτα που κάνει περήφανο κάθε ΠΑΟΚτζή

Ο Κλαούδιο Χιράλδες μίλησε με σεβασμό για τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα ενόψει του αγώνα, τονίζοντας ότι κανείς δεν κερδίζει εύκολα εκεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ παίρνει και άλλα δύο ταλέντα – Ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ παίρνει και άλλα δύο ταλέντα – Ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους Μυγδαλιά και Σαββίδη για την Ακαδημία του με συμβόλαια έως το 2028, συνεχίζοντας δυναμικά την επένδυση σε νεαρά ταλέντα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου την είπε πάλι στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου την είπε πάλι στην ΑΕΚ

Ο Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Θέλτα, πέταξε την σπόντα του για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σε απολογία Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σε απολογία Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σε απολογία έξι ομάδες της Super League για τα ματς της 21ης αγωνιστικής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η μεγάλη δικαίωση του Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη δικαίωση του Μεϊτέ

Λίγοι το πίστευαν αλλά ο Μειτέ το έχει γυρίσει το έργο 100% και είναι το Α και το Ω στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο