ΠΑΟΚ

Γκαρσία: «Μπροστά είχαμε μόνο τον Τσόλακ να βάλουμε»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε δύο βαθμούς.  Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. «Με μια φάση που μας έκανε ο αντίπαλος την πληρώσαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1: Έφυγαν...
Γκαρσία: «Μπροστά είχαμε μόνο τον Τσόλακ να βάλουμε»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, τονίζοντας πως η ομάδα του έχασε δύο βαθμούς. 

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. «Με μια φάση που μας έκανε ο αντίπαλος την πληρώσαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-1: Έφυγαν και οι δύο πικραμένοι (vids)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

«Χάσαμε δύο βαθμούς, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν δεν βάζεις γκολ το πληρώνεις. Στο τέλος ισοφαρίσαμε αλλά όταν δεν βάζεις γκολ είναι δύσκολα.

Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες αλλά στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι το γκολ. Με μια φάση που μας έκανε ο αντίπαλος την πληρώσαμε Είναι όλα δουλειά, ποιότητα μερικές φορές δεν έχεις καλή μέρα. Μετά είναι δύσκολα. Η ομάδα προσπάθησε μέχρι το τέλος, δεν είμαστε καλά γιατί θέλαμε νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά και όταν δεν παίρνεις αποτέλεσμα είναι δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες, αύριο πάλι έχουμε δουλειά. Επιθετικά είχαμε τον Τσόλακ μπροστά, δεν είχαμε άλλον, όλοι οι άλλοι είναι χαφ. Θέλαμε παίχτες μπροστά τα παιδιά πάλευαν».

Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει μεταγραφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Μπορεί η τηλεοπτική κάλυψη να επηρεάσει τις αποφάσεις του VAR; Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναλύει όσα έγιναν στο Λυών – ΠΑΟΚ, εξηγώντας πώς τα replay και ο τρόπος προβολής τους μπορούν να διαμορφώσουν – έστω έμμεσα – τη διαιτητική κρίση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Με Bικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, με τη Θέλτα θα παίξει ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Το 1-1 με τη Ρόμα άλλαξε τη διαδρομή του Παναθηναϊκού και απέφυγε ελληνικό εμφύλιο.

Ποδόσφαιρο