ΠΑΟΚ

Κουτσιανικούλης: «Δεν με στήριξε ο ΠΑΟΚ-Είχα όμως ευθύνη και εγώ»

Την άποψη του πως δεν έλαβε την κατάλληλη στήριξη από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω δηλώσεων του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Κουτσιανικούλης: «Δεν με στήριξε ο ΠΑΟΚ-Είχα όμως ευθύνη και εγώ»

Την άποψη του πως δεν έλαβε την κατάλληλη στήριξη από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω δηλώσεων του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Κουτσιανικούλης: Το πέρασμα του από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ θυμήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του δικεφάλου, Βασίλης Κουτσιανικούλης που φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, θεωρεί πως δεν έλαβε την κατάλληλη στήριξη από τον ασπρόμαυρο οργανισμό ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δικά του λάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερωτηθείς για νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη: «Το ήξερα ότι θα βγει. Ας μπουν άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, καιρός ηταν. Σίγουρα θα αναλάβει κατευθείαν με μεράκι, χρειαζόμαστε ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, θα δούμε στην πορεία».
Για τον αν τον έχει επηρεάσει η πανδημία: «Δεν με έχει επηρεάσει, ανέκαθεν ήμουν αρνητικός με τον τρόπο που το παρουσίασαν. Βλέπω όμως τον κόσμο, τον έχει επηρεάσει πολύ, φέτος ειδικά αυτό που γίνεται στην Football League, είναι απίστευτο.

Εμείς, πρώτη Τετάρτη που δεν παίζουμε μετά από δυόμιση μήνες. Ήμασταν μετά από δύο lockdown, απραξία και χωρίς προπονήσεις. Τώρα, ότι και να κάνεις δεν είναι το ίδιο, αν δεν είσαι με την ομάδα και δεν κάνεις και φιλικά δεν γίνεται να αποκτήσεις ρυθμό ξαφνικά».

Για την Δόξα Δράμας: «Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε ψηλά. Πρέπει την Κυριακή να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε βλέψεις για την εξάδα».

Ερωτηθείς για την θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερή μου στιγμή. Η πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ επίσης. Σίγουρα όμως, όπως πήγε η όλη κατάσταση δεν ήταν αυτό που περίμενα εγώ αλλά και ο κόσμος. Ήταν διαφορετικά εκείνα τα χρόνια. Άμα ήταν οι εποχές όπως τώρα, θα ήταν άλλη η κατάσταση τόσο σε εμένα όσο και στην ομάδα. Τότε, δεν υπήρχε τόσο πολύ το να βοηθήσουμε ένα νεαρό παιδί, έχει αλλάξει όμως τώρα. Την στήριξη που δέχονται τώρα τα παιδιά εγώ δεν την είχα ποτέ. Είχα και εγώ ευθύνη, δεν την ρίχνω σε άλλους».

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι για την 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι για την 11άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ και το δίλημμα του Μπενίτεθ!

Τέσσερις παίκτες για δύο θέσεις. Ποιοι έχουν κλειδώσει θέση στην 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ και τα διλήμματα του Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

Σούπερ ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Sportime BET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ντέρμπι που σηκώνει ένταση, ρυθμό, μονομαχίες και λεπτομέρειες που κρίνουν πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σάντσεζ για τη θέση του δεξιού μπακ και οι αναφορές κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που θα πάει ψηλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να δίνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read