ΠΑΟΚ

Μίχελ: «Οι παίκτες πήραν τηλέφωνο τον Σαββίδη…»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μίλησε για την πρόκριση επί της Μπενφίκα και αποκάλυψε πως οι παίκτες του Δικεφάλου πήραν τηλέφωνο τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Λούμπος Μίχελ χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα ως το καλύτερο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην πώληση του Τσούμπα...
Μίχελ: «Οι παίκτες πήραν τηλέφωνο τον Σαββίδη…»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, μίλησε για την πρόκριση επί της Μπενφίκα και αποκάλυψε πως οι παίκτες του Δικεφάλου πήραν τηλέφωνο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Λούμπος Μίχελ χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα ως το καλύτερο του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην πώληση του Τσούμπα Άκπομ.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως μίλησε μετά την πρόκριση με τον Ιβάν Σαββίδη και νωρίτερα είχε προηγηθεί τηλεφώνημα των παικτών.

Μεταξύ άλλων ο Λούμπος Μίχελ δήλωσε στο metropolis 95,5:

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ήταν συγκεντρωμένος με οργάνωση στο παιχνίδι του. Η Μπενφίκα ήταν ένας δυνατός αντίπαλος αλλά δεν είχε επίσημο παιχνίδι οπότε στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη την τελευταία τριετία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Θετικός ο Λημνιός, παραμένει Θεσσαλονίκη

Για τη μεταγραφή του Άκπομ: «Ήταν μικρή έκπληξη για μένα γιατί ο ΠΑΟΚ έχει δυο δύσκολα παιχνίδια με την Κράσνονταρ. Ο Άκπομ είναι βασικός, κουμπώνει στο σύστημα που παίζει ο Φερέιρα, έκανε βρώμικη δουλειά με την Μπενφίκα. Είχε σε ένταση την άμυνα των Πορτογάλων με την αθλητικότητα του. Έδειξε μεγάλο επίπεδο επαγγελματισμού ρισκάροντας πιθανό τραυματισμό. Λειτουργούσε επαγγελματικά ακόμα και όταν δεν ήταν στην ενδεκάδα. Είναι φανερό ότι ο Άκπομ είχε καταρτιστεί σε μια εξαιρετική ακαδημία, ξέρει ότι παίζουν μόνο 11 παίκτες και πορεύεται με αυτό».

Για τις διαφορές με τον προπέρσινο αγώνα με την Μπενφίκα: «Ο ΠΑΟΚ προσέγγισε διαφορετικά το ματς από το προπέρσινο. Βλέπω πολλά θετικά. Το επίπεδο του Σβαμπ είναι υψηλό, ο Ζίβκοβιτς μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ο Φερέιρα πήρε παίκτες που ταιριάζουν στο σύστημά του και έκανε πολύ καλή δουλειά στο τακτικό κομμάτι».

Για το αν έκλεισε ένας κύκλος του ΠΑΟΚ με την αποχώρηση παικτών όπως ο Μαουρίσιο: «Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο κ. Σαββίδης μου είπε να φέρουμε παίκτες που θα φέρουν έσοδα στην ομάδα. Τα χρόνια πέρασαν, χρειάζεται ανανέωση μια δημιουργία ομάδας με νέους παίκτες όπως ο Τζόλης, ο Μιχαηλίδης. Είναι τέλειο για τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, είπε: «Μετά το ματς, μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη, ήμουν χαρούμενος όπως κι αυτός. Προηγήθηκε τηλεφώνημα στον Σαββίδη από τους παίκτες, πανηγύριζαν στα αποδυτήρια. Ήταν πολύ όμορφο, επέστρεψε η διασκέδαση στην ομάδα, είναι όλοι πίσω από τον προπονητή. Ο Σαββίδης είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, όταν ανέλαβε ήθελε να κατακτήσει τίτλους και να γίνει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικός και κυρίαρχος».

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει μεταγραφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Μπορεί η τηλεοπτική κάλυψη να επηρεάσει τις αποφάσεις του VAR; Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναλύει όσα έγιναν στο Λυών – ΠΑΟΚ, εξηγώντας πώς τα replay και ο τρόπος προβολής τους μπορούν να διαμορφώσουν – έστω έμμεσα – τη διαιτητική κρίση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Με Bικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, με τη Θέλτα θα παίξει ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Το 1-1 με τη Ρόμα άλλαξε τη διαδρομή του Παναθηναϊκού και απέφυγε ελληνικό εμφύλιο.

Ποδόσφαιρο