ΠΑΟΚ

«Μπορούμε να περάσουμε τη Βασιλεία»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για όλους και για όλα
«Μπορούμε να περάσουμε τη Βασιλεία»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για την δική του φετινή αγωνιστική κατάσταση, τα ματς με την Βασιλεία αλλά και τον στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας:

«Νιώθω καλά, δουλεύω σκληρά στην προετοιμασία, δούλεψα και πριν το καλοκαίρι, καθώς έπρεπε να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να δουλέψω λίγο ακόμα. Νιώθω καλά, το πόδι μου πονάει λίγο ακόμα, καθώς όλοι δουλεύαμε πολύ σκληρά, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι καλά.

Όταν έρχεσαι σε μια καινούρια ομάδα είναι καλύτερα να κάνεις προετοιμασία από την αρχή, πέρσι δεν τα κατάφερα, βρισκόμουν σε προετοιμασία με την Έμπολι γνωρίζοντας ότι θα φύγω ψυχολογικά δεν ήταν το ίδιο, αλλά τώρα βρίσκομαι εδώ και δουλεύω σκληρά με την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο. Πάντα είναι ωραίο να ξεκινάς μια προετοιμασία.

Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε με την ίδια νοοτροπία με την περσινή σεζόν. Έχουν γίνει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά αν κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Μέσα σε αυτές τις δύο τρεις εβδομάδες η ομάδα βελτιώνεται, οι νέοι προσαρμόζονται και το συναίσθημα είναι θετικό».

Για τη δική του κατάσταση:

«Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη όπως τα τελευταία δύο χρόνια. Ήμουν στη Νάπολι όπου δεν έπαιξα αρκετά, πήγα στην Έμπολι όπου πήρα χρόνο συμμετοχής, όμως υποβιβαστήκαμε στη Serie B. Ύστερα είχα τους τραυματισμούς οπότε αυτή τη σεζόν θέλω να τα καταφέρω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ που επένδυσε σε μένα και ναι ίσως όντως να είμαι μια νέα μεταγραφή, ένας νέος παίκτης στο σύλλογο».

Για το αν τον ενδιαφέρει το σκοράρισμα:

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να σημειώνεις γκολ, είναι μια αναγνώριση, μια αποδοχή. Το σημαντικό όμως είναι να παίζεις καλά για να κερδίζει η ομάδα ακόμα κι αν δεν σκοράρεις. Προσδοκία μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Αν κάνω σωστά τη δουλειά μου τα γκολ θα έρθουν αυτόματα»

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

«Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο μέχρι τις 31 Αυγούστου δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβεί. Δε μπορώ να πω πως θα μείνω 100%, αλλά τώρα είμαι εδώ, αισθάνομαι καλά και θέλω να δείξω στους ανθρώπους της ομάδας στους φιλάθλους, στον προπονητή και στον πρόεδρο τις ικανότητές μου. Οπότε το μυαλό μου είναι αφοσιωμένο στον ΠΑΟΚ».

Για τα ματς με τη Βασιλεία:

«Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πιο σημαντικό. Γνωρίζουμε ότι η Βασιλεία είναι καλή ομάδα, παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League, είναι έμπειρη ομάδα, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε 100% έτοιμοι για αυτό τον αγώνα. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, γνωρίζουμε όμως ότι μπορούμε να πετύχουμε. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε τότε μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη.

Είναι το φαβορί καθώς διαθέτει την εμπειρία στο Champions League, αν όμως παίξουμε όπως μπορούμε τότε νομίζω πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτούς τους αγώνες. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για τους φιλάθλους μας καθώς δε μπορούσαν να μας υποστηρίξουν στην Τούμπα από την αρχή του πρωταθλήματος».

Για το στόχο της κατάκτησης του τίτλου:

«Προσπαθούσαμε να φέρουμε το πρωτάθλημα στην πόλη, έχει περάσει καιρός από το τελευταίο πρωτάθλημα. Αν ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση θα κάνουμε πολύ κόσμο χαρούμενο, θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο ΠΑΟΚ «βγάζει» μεταγραφές στην Ολλανδία

Εξελίξεις με Ενρίκε

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Με Bικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, με τη Θέλτα θα παίξει ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Το 1-1 με τη Ρόμα άλλαξε τη διαδρομή του Παναθηναϊκού και απέφυγε ελληνικό εμφύλιο.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΛ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στη Volley League Γυναικών με φόντο βαθμούς και γόητρο, ματς που θέλει καθαρό μυαλό και σταθερότητα.

ΑΕΛ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τα 15 εκατ. ευρώ από την ευρωπαϊκή του πορεία

ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τα 15 εκατ. ευρώ από την ευρωπαϊκή του πορεία

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη League Phase του Europa League και, πέρα από την αγωνιστική συνέχεια στα playoffs, έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος από την UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την Τσεχία όμως η μάχη για τη 10η θέση μένει ανοιχτή στα νοκ άουτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Ερυθρός Αστέρας ή Θέλτα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Europa League: Ερυθρός Αστέρας ή Θέλτα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω των playoffs του Europa League και πλέον γνωρίζει τους πιθανούς αντιπάλους που μπορεί να βρει μπροστά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2 : Καμία σημασία…

Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2 : Καμία σημασία…

Σε ματς που έγινε ενώ δεν έπρεπε να γίνει λόγω του χαμού 7 οπαδών του, ο ΠΑΟΚ έχασε 4-2 από τη Λιόν στη Γαλλία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League – Βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με 12 βαθμούς

Europa League – Βαθμολογία: ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με 12 βαθμούς

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξασφάλισαν τη συνέχεια στο Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πάει για τρεις μεταγραφές, άγνωστο αν θα προλάβει

ΠΑΟΚ: Πάει για τρεις μεταγραφές, άγνωστο αν θα προλάβει

Ο ΠΑΟΚ είχε ή έχει στόχο την απόκτηση τριών παικτών, αν θα προλάβει να τις κάνει είναι άλλο θέμα και το τελευταίο που απασχολεί

Ποδόσφαιρο