ΠΑΟΚ

Νινούα: «Του χρόνου θα είμαι έτοιμος – Είδωλό μου ο Πίρλο»

Ο Νίκα Νινούα τοποθετήθηκε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι (17:15, NovaSports1).
Νινούα: «Του χρόνου θα είμαι έτοιμος – Είδωλό μου ο Πίρλο»

Μεταξύ άλλων, ο Νίκα Νινούα τόνισε πως καθημερινά νιώθει ότι βελτιώνεται και πιστεύει πως του χρόνου θα είναι ακόμα πιο έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του ενώ έκανε γνωστό πως είδωλό του είναι ο Αντρέα Πίρλο.

Στις εκτελέσεις στατικών φάσεων ο νεαρός Γεωργιανός προσπαθεί να μιμηθεί τον Ιταλό θρύλο και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό πέτυχε ένα τρομερό γκολ, που τον… θύμισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

– Πρώτη σεζόν στον ΠΑΟΚ, μακριά από την πατρίδα σου, πώς τη βιώνεις μέχρι τώρα;

«Νιώθω πολύ καλά δεδομένου ότι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι. Έχω την αίσθηση πως βρίσκομαι σε μια οικογένεια κι αυτό είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς των ανθρώπων που έχω γύρω μου στην ομάδα, με αποτέλεσμα να νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου».

– Πώς αποφάσισες να πεις «ναι» στην πρόταση των ανθρώπων του «Δικεφάλου» και ποιούς στόχους έθεσες ερχόμενος στην Τούμπα;

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Πληροφορήθηκα κι έμαθα την ιστορία της ομάδας και σε συνδυασμό με την πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει, ο συνδυασμός όλων αυτών με έφερε εδώ».

– Κάθε αρχή και δύσκολη, ειδικά για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή όπως εσύ με μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεσαι. Τον Ιανουάριο μάλιστα έφτασες πολύ κοντά στο να συνεχίσεις ως δανεικός στην Κύπρο. Βγήκες πιο δυνατός από όλο αυτό και τί στόχους έθεσες σε προσωπικό επίπεδο;

«Ναι … ισχύει. Ωστόσο μου ήταν σχετικά εύκολο ν’ ανταποκριθώ στα ‘θέλω’ της ομάδας. Πιστεύω στις δυνατότητές μου κι εξ αρχής θεώρησα πως μπορώ να τα καταφέρω. Μετά την προσαρμογή μου πλέον προπονούμαι ακόμη πιο δυνατά αλλά νομίζω πως για την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη πιο έτοιμος».

– Στο χρόνο που έχεις αγωνιστεί έχεις δείξει μια ζηλευτή ικανότητα στην εκτέλεση των στατικών φάσεων με σημείο αναφοράς το εκπληκτικό και σημαντικό γκολ που πέτυχες στο Αγρίνιο. Υπάρχει ποδοσφαιριστής πρότυπο πίσω από όλο αυτό;

«Αγαπώ τον Πίρλο και θέλω να παίζω σαν κι αυτόν …»

– Ποιές οι σκέψεις σου για το ματς με τον ΠΑΣ;

«Εδώ στην Ελλάδα κάθε ματς είναι δύσκολο. Όλοι μάχονται και τα δίνουν όλα. Θα είναι ένας ακόμη δύσκολος αγώνας αλλά όλοι μας θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να νικήσουμε».

– Η άποψή σου για την ομάδα των Ιωαννίνων;

«Δεν είναι ούτε πολύ αδύναμοι, ούτε πολύ δυνατοί. Είναι μια ομάδα με συγκεκριμένες αρετές που χρειάζεται προσοχή».

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει μεταγραφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Μπορεί η τηλεοπτική κάλυψη να επηρεάσει τις αποφάσεις του VAR; Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναλύει όσα έγιναν στο Λυών – ΠΑΟΚ, εξηγώντας πώς τα replay και ο τρόπος προβολής τους μπορούν να διαμορφώσουν – έστω έμμεσα – τη διαιτητική κρίση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Με Bικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, με τη Θέλτα θα παίξει ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Το 1-1 με τη Ρόμα άλλαξε τη διαδρομή του Παναθηναϊκού και απέφυγε ελληνικό εμφύλιο.

Ποδόσφαιρο