ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είπε αντίο στην Ευρώπη – Η Κλαμπ Μπριζ τον «έσβησε» και πήρε το εισιτήριο για τους «4»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa Conference League.
Ο ΠΑΟΚ είπε αντίο στην Ευρώπη – Η Κλαμπ Μπριζ τον «έσβησε» και πήρε το εισιτήριο για τους «4»

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 0-2 στην Τούμπα από την Κλαμπ Μπριζ και είπε «αντίο» στο Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος ήταν κάκιστος, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με δύο γκολ του Γιούτγκλα οι Βέλγοι σφράγισαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, δίνοντας φανέλα βασικού στους Μπράντον Τόμας, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Σβαμπ και Όττο.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν με ιδιαίτερο πάθος στην αναμέτρηση και πήραν την κατοχή, όμως οι Βέλγοι έβγαζαν με ιδιαίτερη ευκολία τη μπάλα από το δικό τους μισό.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα πρώτα 10 λεπτά η κατοχή ήταν στο 62%-38%, όμως δεν υπήρχε καμία τελική ευκαιρία.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που ήθελαν το γκολ, όμως οι Βέλγοι δημιούργησαν την πρώτη τεράστια ευκαιρία με τον Βέτλεσεν  και λίγο αργότερα τον Γιούτκλα, όμως αμφότεροι έστειλαν άουτ τη μπάλα.

Ο Δικέφαλος δεν πατούσε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαν καθαρό μυαλό, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν εξαιρετικά όλους τους χώρους, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 33′ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Γιούτκλα να κάνει το 0-1, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργούσαν συνεχώς ευκαιρίες, καταφέρνοντας να πετύχουν λίγο πριν το ημίχρονο και δεύτερο γκολ με τον ίδιο τρόπο, με τον Σκόρας δηλαδή στην αντεπίθεση και τον Γιούτκλα να τελειώνει εξαιρετικά.

Τα νούμερα φανερώνουν και την αλήθεια, με τις τελικές να είναι 1 (0) – 10 (3) στα πρώτο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να είναι κάκιστος.

Χωρίς αντίδραση ο ΠΑΟΚ – Σφράγισε το εισιτήριο η Κλαμπ Μπριζ

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις στο ημίχρονο, ρίχνοντας στη «μάχη» τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς αντί των Τόμας και Μουργκ.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «ασπρόμαυρους» να δυσκολεύονται να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Λουτσέσκου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Οζντόεφ στη θέση του Μεϊτέ στο 56′ δείγμα και τις κάκιστης απόδοσης που είχε ο Γάλλος.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι «βραχυκυκλωμένοι» και να μην βρίσκουν απαντήσεις στο εξαιρετικό στήσιμο των φιλοξενούμενων.

Το 0-2 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τον Δικέφαλο να λέει «αντίο» στην Ευρώπη και να επικεντρώνεται πλέον στις υποχρεώσεις του για τη Super League.

Γκολ: Γιούτγκλα 33’, Γιούτγκλα 45’

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (Οζντόεφ 56’), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (Κωνσταντέλιας 71’), Μουργκ (Αντρίγια 46’), Τάισον, Μπράντον (Σαμάτα 46’).

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μπαλάντα, Σκόρας (Τόλμπα 87′), Μέιχερ, Βέτλεσεν (Ζιγκερνάγκελ 83′), Βανάκεν, Ονιεντίκα, Νούσα (Οντόι 76’), Γιούτγκλα.

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές : Ο Χρήστος Ζαφείρης νιώθει προδομένος από τη Σλάβια Πράγας

ΠΑΟΚ μεταγραφές : Ο Χρήστος Ζαφείρης νιώθει προδομένος από τη Σλάβια Πράγας

Άλλα είπαν στην ανανέωση του συμβολαίου του, άλλα έκαναν στη Σλάβια Πράγας και ο Χρήστος Ζαφείρης νιώθει προδομένος από τους Τσέχους…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ριέκα: Ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή της λίστας ενόψει ΠΑΟΚ!

Ριέκα: Ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή της λίστας ενόψει ΠΑΟΚ!

Ξέρουμε τους παίκτες που επέλεξε η Ριέκα για τα ματς με τον ΠΑΟΚ!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Φουλ για Μπουσουαρί

ΠΑΟΚ: Φουλ για Μπουσουαρί

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μποσουαρί από τη Σεντ Ετιέν για τη θέση του χαφ, προχωρημένες οι συζητήσεις

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Θα μπει άρον άρον ο Γιακουμάκης…

ΠΑΟΚ : Θα μπει άρον άρον ο Γιακουμάκης…

Μπορεί να μην είναι έτοιμος στο 100% ο Γιώργος Γιακουμάκης, αλλά στον ΠΑΟΚ περιμένουν να παίξει στην αναμέτρηση με την Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Χατσίδης, το μεγάλο μανατζερικό κανάλι

ΠΑΟΚ: Χατσίδης, το μεγάλο μανατζερικό κανάλι

Ο Δημήτρης Χατσίδης έκανε εξαιρετικό με τον ΠΑΟΚ στην Αυστρία και το μανατζερικό του κανάλι είναι από τα σημαντικότερα στον κόσμο

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Σλάβια στέλνει νέο μήνυμα για τον Ζαφείρη και τον ΠΑΟΚ – Αλλαγή σκηνικού;

Ο πρόεδρος της Σλάβια στέλνει νέο μήνυμα για τον Ζαφείρη και τον ΠΑΟΚ – Αλλαγή σκηνικού;

Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας ξεκαθαρίζει για τον Ζαφείρη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπογράψει από τώρα αλλά ο Έλληνας χαφ φεύγει τον Ιανουάριο του 2026.

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Αυτός έρχεται στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτός έρχεται στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ γίνεται μεγάλη κουβέντα για τον Μύθου αλλά υπάρχει κι άλλος παίκτης, που έρχεται δυνατά και έκανε εντύπωση

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές : Δεν έχει βγει από το μυαλό του Λουτσέσκου ο Σεντρίκ Μπακαμπού

ΠΑΟΚ μεταγραφές : Δεν έχει βγει από το μυαλό του Λουτσέσκου ο Σεντρίκ Μπακαμπού

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ο μεταγραφικός πυρετός να ακούει στο όνομα Χρήστος Ζαφείρης, αλλά δεν είναι το μόνο. Υπάρχει και ο Σεντρίκ Μπακαμπού…

Ποδόσφαιρο
Media: OPEN: Το νέο πρόγραμμα που φέρει τη «σφραγίδα» Σαββίδη – Πώς επιχειρεί να αλλάξει το παιχνίδι

OPEN: Το νέο πρόγραμμα που φέρει τη «σφραγίδα» Σαββίδη – Πώς επιχειρεί να αλλάξει το παιχνίδι

Το OPEN μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα που φέρει τη «σφραγίδα» του Ιβάν Σαββίδη.

Media