ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του κόντρα στη Ντιναμό, αλλά οφείλει να αλλάξει νοοτροπία και να πιστέψει στην ανατροπή

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να μη τα παρατήσει και να πιστέψει στην ανατροπή στην κατάμεστη Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του κόντρα στη Ντιναμό, αλλά οφείλει να αλλάξει νοοτροπία και να πιστέψει στην ανατροπή

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στο πρώτο ματς κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, με την υπόθεση πρόκριση στους «8» του Europa Conference League να γίνεται δύσκολη.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε να απορροφήσει την πίεση των γηπεδούχων και να πάει… σβηστά το ματς σε χαμηλό σκορ.

Το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού φάνηκε να πηγαίνει καλά, όμως για ακόμα μία φορά πλήρωσε ένα δικό του λάθος, αυτό του Γιόνι Όττο, «πετώντας» όσα προσπαθούσε να χτίσει και δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Άλλωστε, ο Μπρούνο Πέτκοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν «χαρίζεται» στις αντίπαλες άμυνες, ειδικότερα όταν του κάνουν τέτοια «δώρα» όπως αυτό του Ισπανού.

Το γκολ του Κροάτη άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς, με τον Δικέφαλο να δυσκολεύεται να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα παρά το γεγονός πως κρατούσε την κατοχή.

Ανώτερη η Ντιναμό, «καμπανάκι» για ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ που ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο, χάνοντας έτσι τη μεσαία γραμμή, ενώ η έλλειψη καθαρού μυαλού ολόκληρης της ομάδας ήταν φανερή.

Οι Κροάτες θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ, αφού για ανεξήγητο λόγο έριξαν ταχύτητα οι «ασπρόμαυροι», ωστόσο θα μπορούσαν και να δεχτούν τέρμα στα τελευταία λεπτά με τις δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Τόμας Μουργκ.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να προσεγγίζει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλα αυτά τα ματς. Σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε να μπαίνει με το «μαχαίρι στα δόντια», κάνοντας φανερό πως θέλει απλά να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Προσέγγιση η οποία ωστόσο δεν του βγήκε και πλέον μπροστά στον κόσμο του καλείται να κάνει μία τεράστια ανατροπή. Οφείλει να πιστέψει σε αυτή και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπως ακριβώς έκανε και πριν δύο χρόνια.

Τέλος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να πιστέψει ακόμα πιο πολύ στον Στέφανο Τζίμα και να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο 17χρονος στα μόλις 12 λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να γίνει αισθητός στην αντίπαλη περιοχή, ό,τι δηλαδή δεν κατάφεραν τόσο ο Μπράντον Τόμας, όσο και ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ που αγωνίστηκε ως φορ.






Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Θετική ήταν η αποτίμηση του Αριστομένη Κουτσιαύτη για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Θέλτα

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Θέλτα

Τα διαρκείας να ισχύουν κανονικά ως επιβράβευση προς τους κατόχους τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Πέλκας, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Ιβανούσετς, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί καθημερινά την κατάστασή τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Δεν συμφωνούσαν όλοι για Σάντσες!

ΠΑΟΚ: Δεν συμφωνούσαν όλοι για Σάντσες!

Διίστανται οι απόψεις για τον Χόρχε Σάντσες από τις ομάδες που έχει περάσει ο Μεξικανός.  

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τρομάζει στα ντέρμπι, επτά νίκες σε δέκα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη

ΠΑΟΚ: Τρομάζει στα ντέρμπι, επτά νίκες σε δέκα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει φοβερά αποτελέσματα μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή στα ντέρμπι που έχει παίξει στην Ελλάδα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Πάει και τελείωσε, βρήκε και άλλον παικταρά

ΠΑΟΚ: Πάει και τελείωσε, βρήκε και άλλον παικταρά

Ο δεύτερος ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ήταν και το τέλος του debate για το αν έχει βρει κι άλλον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γερμανός Όσμερς σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Γερμανός Όσμερς σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Γερμανός Όσμερς έρχεται για να σφυρίξει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, γνωστός στην Ελλάδα από άλλα ματς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σε έναν τελικό με ιστορικό ενδιαφέρον. Δείτε πότε και πού θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Με γκολ Γιακουμάκη και Χατσίδη που είχε και ασίστ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Με γκολ Γιακουμάκη και Χατσίδη που είχε και ασίστ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με γκολ του Γιακουμάκη στο 71' και του Χατσίδη στο 86', σε ματς με ένταση και βροχή.

Κύπελλο Ελλάδας