ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ

Ο Βιεϊρίνια έχει το δικαίωμα να επιλέξει το μέλλον του στον ΠΑΟΚ
Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τρέχει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με την επιθυμία του να είναι να κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το συμβόλαιο του αρχηγού των πρωταθλητών Ελλάδας, φτάνει στο φινάλε του στις 30 Ιουνίου και εδώ και μήνες έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του.

Θα τον βρει με κοστούμι ή ποδοσφαιρικά παπούτσια; Παρότι πολλοί θα ισχυρίζονταν πως ο τρόπος με τον οποίον έκλεισε η χρονιά για τον ΠΑΟΚ, θα φάνταζε ιδανική για να μπούνε οι τίτλοι τέλους στη σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου, εκείνος εξ αρχής έδειξε τη διάθεση του να μην βιαστεί να πάρει μια τέτοια απόφαση.

Ο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ

Η ιδέα της συμμετοχής του δικεφάλου του βορρά στο League Stage του UEFA Champions League, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο και μια επιπλέον πρόκληση για τον Βιεϊρίνια.

Παρότι ο ίδιος έχει αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, δεν το έκρυψε ποτέ πως αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό απωθημένο για να το πράξει φορώντας και τα ασπρόμαυρα.

Παράλληλα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί πως παρά τα 38 του έτη, έχει να δώσει πολλά στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Να έχει δηλαδή εντός αυτών, μια φυσιογνωμία που εμπνέει και προκαλεί τον σεβασμό.

Ανάλογο όμως είναι το σκεπτικό που έχει και ο Ιβάν Σαββίδης για την υπόθεση. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, έχει δώσει και το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι στον αρχηγό του συλλόγου.

Του έχει κάνει ξεκάθαρο, πως ότι και να αποφασίσει για το μέλλον του θα γίνει αποδεκτό. Θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται; Θα γίνει. Θέλει να ακολουθήσει το πλάνο που έχει χαράξει για εκείνον με την ενασχόληση του από ένα άλλο πόστο; Σεβαστό.

Ο Πορτογάλος τα ζύγισε λοιπόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρών και στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2024/2025.

Το μόνο σίγουρο είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέγει στον ΠΑΟΚ!

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τον ήθελαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός, αλλά…

Τον ήθελαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός, αλλά…

Ο Μιχάι ήταν στόχος σχεδόν όλων των μεγάλων της Super League, αλλά προτιμά Primera Division.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Με τα μισά και αν…

ΠΑΟΚ: Με τα μισά και αν…

Η διάθεση του ΠΑΟΚ για τον Τάισον και το «ψαλίδι» στη νέα πρόταση για ανανέωση. 

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ο παικταράς που παίρνει για να κάνει τη διαφορά

ΠΑΟΚ: Ο παικταράς που παίρνει για να κάνει τη διαφορά

Ο ΠΑΟΚ πάει φουλ για μεταγραφή με παίκτη που θα κάνει δεδομένα τη διαφορά και έχει φοβερό βιογραφικό από όλες τις απόψεις

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Υπήρχε κίνδυνος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Υπήρχε κίνδυνος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Η ΕΠΟ δεν ήθελε να ρισκάρει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Super League: Το χρονοδιάγραμμα της σεζόν 2025-26 – Οι ημερομηνίες «κλειδιά»

Οι ημερομηνίες «κλειδιά» της Super League για τη σεζόν 2025-26 - Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το νέο πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ιβάν κρατάει τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ επειδή τα βρήκαν στο 100% ή περισσότερο για «ασπίδα»;

Ο Ιβάν κρατάει τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ επειδή τα βρήκαν στο 100% ή περισσότερο για «ασπίδα»;

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο το θέμα είναι αν οι δύο πλευρές βγαίνουν δυνατότερες οι «φθαρμένες» από τα τελευταία γεγονότα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η τρέλα του ΠΑΟΚ και τα 7 εκατ. ευρώ του Λουτσέσκου!

Η τρέλα του ΠΑΟΚ και τα 7 εκατ. ευρώ του Λουτσέσκου!

Ρήτρα 7 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που πάει σε άλλη ελληνική ομάδα αξίωνε ο ΠΑΟΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: «Τέλος» ο Κοτάρσκι – Αυτή η ομάδα πιέζει

ΠΑΟΚ: «Τέλος» ο Κοτάρσκι – Αυτή η ομάδα πιέζει

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πει αντίο στον Κοτάρσκι με το ανάλογο αντίτιμο φυσικα

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Κράτησε τον Λουτσέσκου αλλά για πόσο

ΠΑΟΚ: Κράτησε τον Λουτσέσκου αλλά για πόσο

Ο ΠΑΟΚ κράτησε τον Λουτσέσκου αλλά το ζήτημα είναι μέχρι πόσο θα αντέξει μια σχέση που δείχνει να έχει θέματα

ΠΑΟΚ