ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο γυμναστής που εξαφάνισε τις θλάσεις!

Εδώ και χρόνια αναφέρουμε συχνά την ανάγκη που είχε ο ΠΑΟΚ να φτιάξει τη δική του ομάδα στο αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει τα πάντα γύρω από τα αποδυτήρια και να είναι σίγουρος σε ότι αφορά το κλίμα σε αυτά όπως επίσης και όσα αφορούν την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Αυτό διότι κάθε...
ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο γυμναστής που εξαφάνισε τις θλάσεις!

Εδώ και χρόνια αναφέρουμε συχνά την ανάγκη που είχε ο ΠΑΟΚ να φτιάξει τη δική του ομάδα στο αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει τα πάντα γύρω από τα αποδυτήρια και να είναι σίγουρος σε ότι αφορά το κλίμα σε αυτά όπως επίσης και όσα αφορούν την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Αυτό διότι κάθε φορά που άλλαζε ένας προπονητής έφερμε και τη δική του ομάδα με αποτέλεσμα όλα να αλλάζουν στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για την ποιότητα και την ικανότητα αλλά και το δέσιμο των ανθρώπων αυτών, με τους ποδοσφαιριστές.

Πλέον, φαίνεται ότι αυτή η σκέψη παίρνει σάρκα και οστά και στον ΠΑΟΚ, ετοιμάζονται να στελεχώσουν το αγωνιστικό τμήμα και να δημιουργήσουν το δικό τους τιμ, το οποίο θα μένει απαράλλαχτο και θα το εμπιστεύεται η διοίκηση με κλειστά τα μάτια.

Αυτό θα το δεχτεί και ο Φερέιρα αλλά θα πρέπει να το δεχτεί και ο επόμενος προπονητής όταν έρθει κάποιος άλλος κάποια στιγμή. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ακολουθούν αυτό το μοντέλο με επιτυχία και στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι αναγκαίο ειδικά από τη στιγμή που συχνά αλλάζουν προπονητές στην Τούμπα. Η επιστροφή του Δημήτρη Δανιηλίδη ως γυμναστή του ΠΑΟΚ είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δανηιλίδης, είναι άνθρωπος του δικεφάλου που ήταν χρόνια στις ακαδημίες αλλά βρέθηκε και στην πρώτη ομάδα με μεγάλη επιτυχία όταν ανέλαβε μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς και ήταν αυτός που εξαφάνισε τις θλάσεις που ταλαιπωρούσαν για χρόνια τον προηγούμενο καιρό τους ασπρόμαυρους.

Είχε αποχωρήσει από την πρώτη ομάδα όταν αποφάσισε ο Ίβιτς να αλλάξει τα μέσα της σεζόν κάτι που ήταν μεγάλο λάθος καθώς από το Δεκέμβριο και μετά όταν ο Δανηιλίδης αποχώρησε η ομάδα άρχισε να πέφτει αγωνιστικά κυρίως σε φυσική κατάσταση ενώ δεν προτιμήθηκε ούτε στη συνέχεια μετά από εισήγηση του Λούμπος Μίχελ που για κάποιον δικό του λόγο δεν ήθελε το Δανηιλίδη. Εν πάση περίπτωση, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να διορθώσουν όλα αυτά τα λάθη και φαίνεται πως βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

Απλά πρέπει να “τρεξουν” λίγο περισσότερο γιατί ο χρόνος τους πιέζει ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει πολύ σύντομα.

Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να δίνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει μεταγραφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Μπορεί η τηλεοπτική κάλυψη να επηρεάσει τις αποφάσεις του VAR; Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναλύει όσα έγιναν στο Λυών – ΠΑΟΚ, εξηγώντας πώς τα replay και ο τρόπος προβολής τους μπορούν να διαμορφώσουν – έστω έμμεσα – τη διαιτητική κρίση.

Ποδόσφαιρο