ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται το σχέδιο της Νέας Τούμπας που θα είναι έτοιμη το 2026 – Αυτόν επέλεξε ο Σαββίδης να τρέξει το τεράστιο πρότζεκτ!

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε χθες το στίγμα του για τη Νέα Τούμπα, όρισε τον υπεύθυνο του πρότζεκτ και πλέον περιμένει την κυβέρνηση για να προχωρήσει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται το σχέδιο της Νέας Τούμπας που θα είναι έτοιμη το 2026 – Αυτόν επέλεξε ο Σαββίδης να τρέξει το τεράστιο πρότζεκτ!

Η Νέα Τούμπα επανήλθε στο προσκήνιο μετά την παρέμβαση, που έκανε χθες ο Ιβάν Σαββίδης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφερόμενος στo νέο γήπεδο του συλλόγου τόνισε μεταξύ άλλων πως ο «δικέφαλος» ενημέρωσε την Κυβέρνηση μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ πως είναι ακόμη σε αναμονή της Υπουργικής Απόφασης για το Καυτανζόγλειο.

Αυτή ήταν και μία έμμεση απάντηση στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το αν τελικά η «Κυβέρνηση περιμένει τον επενδυτή» ή το αντίστροφο καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες από πλευράς πολιτείας για να μπορέσει έστω να ξεκινήσει η μελέτη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μόνο η εκτίμηση των έργων και η υπογραφή σύμβασης είναι χρονοβόρες διαδικασίες και 20 μέρες μετά την ομιλία του πρωθυπουργού το θέμα δεν έχει καν κινηθεί.

Ποιος είναι ο υπεύθυνος του πρότζεκτ, Δημήτρης Μουτσάκης

Ο Ιβάν Σαββίδης σύστησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (28/9) τηλεδιάσκεψης στα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον κ. Δημήτρη Μουτσάκη, ο οποίος είναι ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του ομίλου Dimera και θα είναι ο υπεύθυνος για τον φάκελο της Νέας Τούμπας και θα συντονίζει τη ομάδα εργασίας.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, που αναλάβει όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του ομίλου Σαββίδη στην Ελλάδα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται το Μακεδονία Παλάς, το λιμάνι Θεσσαλονίκης και το Πόρτο Καρράς ενώ «έτρεξε» το πρότζεκτ της Νέας Παραλίας, τις πολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στο Παλιούρι Χαλκιδικής και άλλα πολλά, με τη δράση του, μάλιστα να είναι έντονη και στην Ντόχα του Κατάρ σε έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Στις άμεσες αρμοδιότητές του είναι να προχωρήσει τις επαφές με τα γραφεία, που ασχολούνται με αντίστοιχες μελέτες ώστε το επόμενο διάστημα να καταλήξει σε εκείνο, που θα σχεδιάσει τη Νέα Τούμπα.

Άλλωστε ο στόχος είναι ένας και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τον επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία: Να εορταστούν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου στο νέο γήπεδο. Επομένως ο χρονικός άξονας από πλευράς συλλόγου είναι συγκεκριμένος και θέλει το 2026 τις θύρες της Νέας Τούμπας να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον κόσμο της ομάδας.

Θυμηθείτε όσα δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης για το «καυτό» θέμα της Νέας Τούμπας:

«Από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το θέμα έχει μπει σε μια νέα εκκίνηση των διαδικασιών. Άμεσα μετά από την ομιλία, ενημερώσαμε την Κυβέρνηση πως είμαστε ακόμη σε αναμονή της Υπουργικής Απόφασης για το Καυτανζόγλειο, την υπογραφή πρωτοκόλλου μετά την εκτίμηση της κατάστασης και των απαραίτητων έργων στο Καυτανζόγλειο, την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του γηπέδου αφού συνυπολογιστούν οι απαραίτητες επενδύσεις από πλευράς μας και τέλος, το Προεδρικό Διάταγμα. Αυτά δεν είναι το τέλος, αλλά η εκκίνηση για τη Νέα Τούμπα. Παράλληλα θέλω ο κόσμος μας να γνωρίζει καθημερινά σε ποιό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες με συνεχείς επίσημες δημοσιεύσεις. Έχω δώσει εντολή να μη συνεχίζονται οι κουβέντες για πράγματα που έχουν ήδη συζητηθεί και συμφωνηθεί και να περάσουμε στη φάση των έργων.

Είναι εφικτός ο στόχος να γιορτάσουμε έναν αιώνα ζωής στο νέο μας γήπεδο, μόνο αν τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα. Ήδη, 20 μέρες από την ομιλία του πρωθυπουργού, δεν έχει προχωρήσει καμία διαδικασία. Η τελική μορφή του Προεδρικού Διατάγματος είναι αυτή που θα καθορίσει τις δυνατότητες για το καινούργιο γήπεδο. Δεν είμαστε παράσιτα ή επαίτες για να ζητάμε οικονομική ενίσχυση. Έχουμε ζητήσει ωστόσο να μελετηθεί η δυνατότητα συμμετοχής της Πολιτείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στην χρηματοδότηση των έργων που είναι σε όφελος της κοινωνίας, της ποιότητας ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος. Πάντα με δικαιοσύνη και σύμφωνα με την ανάλογη πρακτική στα άλλα γήπεδα που χτίστηκαν στη χώρα».

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Κοτάρσκι: Εκεί θέλει να πάει!

Κοτάρσκι: Εκεί θέλει να πάει!

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει δείξει τις προτιμήσεις τους και θέλει να πάει στην Γαλατασαράι, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έχει «παγώσει» του Τέιλορ! Γιατί δεν απαντάει στον ΠΑΟΚ!

Έχει «παγώσει» του Τέιλορ! Γιατί δεν απαντάει στον ΠΑΟΚ!

Τι φρενάρει τον Τέιλορ και έχει τις τελευταίες μέρες στο… περίμενε τον ΠΑΟΚ και δεν απαντάει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Έπαθε! Έμαθε; Το πλάνο για τους φορ! Ποιος μένει, πόσοι έρχονται

ΠΑΟΚ: Έπαθε! Έμαθε; Το πλάνο για τους φορ! Ποιος μένει, πόσοι έρχονται

Πως θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά στη θέση του επιθετικού που φέτος… ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις επιλογές του περασμένου καλοκαιριού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μπάτσι στον Πανσερραϊκό και στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν!

Ο Μπάτσι στον Πανσερραϊκό και στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν!

Ποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χάρηκαν με την επιστροφή του Κριστιάνο Μπάτσι στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ζόρια με Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Ζόρια με Κοτάρσκι

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει λάβει ακόμα τα μηνύματα που θα ήθελε για την υπόθεση του Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Τι γίνεται με Κοτάρσκι, η περίπτωση Φορτούνη και το μέλλον του Ιωαννίδη!

Τι γίνεται με Κοτάρσκι, η περίπτωση Φορτούνη και το μέλλον του Ιωαννίδη!

Ντομινίκ Κοτάρσκι, Κώστας Φορτούνης και Φώτης Ιωαννίδης σε πρώτο πλάνο στα Παρασκήνια του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για τον Αντόνιο Κάσας!

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για τον Αντόνιο Κάσας!

Ο Αντόνιο Κάσας εμφανίζεται ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Τι ισχύει για τον Ισπανό φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ πάει πάλι αργά, η ΑΕΚ ψάχνει μήνες προπονητή και ο Παναθηναϊκός πάει για τις επόμενες μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ πάει πάλι αργά, η ΑΕΚ ψάχνει μήνες προπονητή και ο Παναθηναϊκός πάει για τις επόμενες μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ που αργεί σε όλα, ο προπονητής της ΑΕΚ που ακόμα κλείνει και ο Παναθηναϊκός που προχωράει για την επόμενη μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ «έκραξε» τον Λουτσέσκου! «Δεν μπορεί…»!

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ «έκραξε» τον Λουτσέσκου! «Δεν μπορεί…»!

Mια από τις πολλές… αποτυχημένες μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο τα… έχωσε σε Λουτσέσκου και διοίκηση!

Ποδόσφαιρο