ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καμπερίδης το… στοίχημα του Λυκογιάννη με το «φαρμακερό» σουτ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε από τον Παναθηναϊκό αλλά είχε εξασφαλίσει ήδη την πέμπτη θέση που θα τον φέρει απέναντι στην ΑΕΚ.
ΠΑΟΚ: Καμπερίδης το… στοίχημα του Λυκογιάννη με το «φαρμακερό» σουτ

ΠΑΟΚ – Καμπερίδης: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε από τον Παναθηναϊκό αλλά είχε εξασφαλίσει ήδη την πέμπτη θέση που θα τον φέρει απέναντι στην ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ – Καμπερίδης: O Γιώργος Kαμπερίδης συνεχίζει στον ΠΑΟΚ, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ήταν ο παίκτης που εδώ και καιρό το είχε αποφασίσει πως θα συνεχίσει να φοράει στα «Ασπρόμαυρα» και στην συνέχεια της καριέρας του.

ΠΑΟΚ - Καμπερίδης

Η… μετάλλαξη με Λυκογιάννη

Ο Γιώργος Καμπερίδης όταν ήρθε από τον Πανιώνιο, είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Με ρόλο να ξεκουράζει για λίγα λεπτά του Αμερικανούς στις θέσεις κυρίως του σούτινγκ γκαρντ και του σμολ φόργουορντ.

Η… ανάσταση του, όμως ήρθε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άρη Λυκογιάννη. Πλέον άρχισε να ξεκινάει στο βασικό σχήμα στην θέση του Έλστον Τέρνερ που είχε χαμηλές… πτήσεις ως «3άρι». Άλλος ένας λόγος ήταν πως στην προσπάθεια να βελτιώσει την αμυντική της συμπεριφορά η ομάδα χρειαζόταν κάποιες αλλαγές.

Έτσι ο Έλληνας παίκτης άρχισε να αναλαμβάνει κάποιους από τους πιο επικίνδυνους επιθετικά παίκτες των αντιπάλων. Επίσης ήταν πάντα γνωστή η δυνατότητα του στο μακρινό σουτ που έλειπε από την ομάδα.

Μπορεί ο Τζος Κάρτερ να ήρθε και να εντυπωσίασε. Παράλληλα ο Έλστον Τέρνερ να… απελευθερώθηκε με την… μετακίνηση του στην θέση του σούτινγκ γκαρντ που του αρέσει να αγωνίζεται όπως δήλωσε στο Sportime.

Παρόλα αυτά ο Kαμπερίδης διατήρησε τον ρόλο του και απέκτησε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

ΠΑΟΚ - Καμπερίδης

Ο νέος ελληνικός κορμός

Ο Άρης Λυκογιάννης θέλει να διατηρήσει περίπου το 60% του ρόστερ που υπάρχει σήμερα και να κάνει κάποιες λίγες αλλαγές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Φυσικά σε όλο τον σχεδιασμό βρίσκεται και η δημιουργία ενός κορμού κάποιων Ελλήνων παικτών που θα βρίσκονται για κάποια χρόνια στην ομάδα.

Όπως συνέβη και στο παρελθόν με καθοδηγητή τον Σούλη Μαρκόπουλο. Έτσι η αρχή έγινε με τον Καμπερίδη που υπέγραψε για άλλα δύο χρόνια, οπότε θα είναι κάτοικος «PAOK Sports Arena», τουλάχιστον για τρία χρόνια.

Η μεγάλη του επιθυμία για παραμονή

Οι περισσότεροι υπάρχοντες παίκτες αν τους ρωτήσεις αυτή την στιγμή είναι στον… αέρα. Όχι πως δεν θέλουν να μείνουν αλλά αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ ήταν… σίγουρος εδώ και καιρό για την παραμονή του.

Το εξέφρασε άλλωστε και στις δηλώσεις του πως θέλει να πάρει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ, πόσο τον βοήθησαν ο Λυκογιάννης και οι Έλληνες συμπαίκτες του αλλά και το πόσο χάρηκε ο πατέρας του που είναι και φίλος της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Στις 7 Απριλίου γύρισε ο διακόπτης!

Καμπερίδης: «Όνειρο μου ένας τίτλος με τον ΠΑΟΚ»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Θέλτα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ – Θέλτα: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ - Θέλτα στο Europa League με φόντο την πρόκριση, δυνατές μονομαχίες, υψηλή ένταση, γεμάτη εξέδρα και κρίσιμες στιγμές στο τέλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Στους 46.312 βαθμούς η Ελλάδα – Χωρίς κέρδος μετά την ήττα του Ολυμπιακού

UEFA Ranking: Στους 46.312 βαθμούς η Ελλάδα – Χωρίς κέρδος μετά την ήττα του Ολυμπιακού

Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν επέτρεψε στην Ελλάδα να προσθέσει βαθμούς...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μέλι έσταζε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας της Θέλτα για τον Λουτσέσκου – Άφωνος με την Τούμπα

Μέλι έσταζε ο Ρουμάνος τερματοφύλακας της Θέλτα για τον Λουτσέσκου – Άφωνος με την Τούμπα

Ο Ιονούτ Ράντου αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το ΠΑΟΚ Θέλτα και μίλησε για την καυτή ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ατάκα του προπονητή της Θέλτα που κάνει περήφανο κάθε ΠΑΟΚτζή

Η ατάκα του προπονητή της Θέλτα που κάνει περήφανο κάθε ΠΑΟΚτζή

Ο Κλαούδιο Χιράλδες μίλησε με σεβασμό για τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα ενόψει του αγώνα, τονίζοντας ότι κανείς δεν κερδίζει εύκολα εκεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ παίρνει και άλλα δύο ταλέντα – Ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ παίρνει και άλλα δύο ταλέντα – Ξεφεύγει από τον ανταγωνισμό

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους Μυγδαλιά και Σαββίδη για την Ακαδημία του με συμβόλαια έως το 2028, συνεχίζοντας δυναμικά την επένδυση σε νεαρά ταλέντα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου την είπε πάλι στην ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου την είπε πάλι στην ΑΕΚ

Ο Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Θέλτα, πέταξε την σπόντα του για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σε απολογία Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σε απολογία Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σε απολογία έξι ομάδες της Super League για τα ματς της 21ης αγωνιστικής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η μεγάλη δικαίωση του Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: Η μεγάλη δικαίωση του Μεϊτέ

Λίγοι το πίστευαν αλλά ο Μειτέ το έχει γυρίσει το έργο 100% και είναι το Α και το Ω στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χάος στο OPEN με Νικολακόπουλο – Νικολογιάννη για το «θέατρο» Τζολάκη και Χουάνκαρ – Η συζήτηση για τα ματς στα χαρτιά

Χάος στο OPEN με Νικολακόπουλο – Νικολογιάννη για το «θέατρο» Τζολάκη και Χουάνκαρ – Η συζήτηση για τα ματς στα χαρτιά

Ξέφυγε η συζήτηση με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης για το Τζολάκη. Τι απάντησε ο Νικολακόπουλος, που πήγε η κουβέντα.

Ποδόσφαιρο