ΠΑΟΚ

Τα γήπεδα του Μακεδονικού και της Καλαμαριάς σκέφτονται ως εναλλακτικές οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για το διάστημα, που θα γίνονται τα έργα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επισπεύσει τις διαδικασίες σε ό,τι αφορά την ανέγερση της Νέας Τούμπας και παρατηρώντας την κωλυσιεργία, που υπάρχει από πλευράς κράτους για το μεγάλο αυτό έργο, παίρνει πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεπεράσει τα εμπόδια, που του βάζουν τρίτοι.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κοιτούν άλλα γήπεδα, όπως είναι αυτά της Καλαμαριάς και του Μακεδονικού καθώς βλέπουν πως υπάρχει καθυστέρηση από πλευράς της κυβέρνησης για το Καυταντζόγελιο.

Άλλωστε, πρόσφατα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και αντέδρασε δυναμικά μετά την «απαράδεκτη», όπως τη χαρακτήρισαν στη Μικράς Ασίας πρόταση από την Επιτροπή του Καυτατζογλείου για χρησιμοποίηση του γηπέδου τόσο από τη β’ ομάδα, όσο και από την πρώτη ομάδα από τη στιγμή, που θα ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μιλάει για εσκεμμένη καθυστέρηση της διαδικασίας από την Επιτροπή του Καυταντζογλείου και γι’ αυτό το λόγο στρέφει το βλέμμα σε εναλλακτικές λύσεις.

Το γήπεδο του Απόλλωνα στην Καλαμαριά και αυτό του Μακεδονικού στην Ευκαρπία είναι τα δύο υποψήφια για να φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στη φυσική έδρα των Θεσσαλονικέων.

Φυσικά, αν οι «ασπρόμαυροι» αποφασίσουν οριστικά να στραφούν σε μία από αυτές τις λύσεις, θα πρέπει να κάνουν έργα ριζικής ανακαίνισης σε όποιο γήπεδο κι αν επιλέξουν ώστε αυτό να είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.