ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Ομόνοια 1-1: Στραβοπάτημα με το… καλημέρα (vid)

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με την Ομόνοια να αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Τούμπα. Ο Δικέφαλος… σκόνταψε με το «καλημέρα» και λίγο έλειψε να γνωρίσει ακόμα και την ήττα από την Ομόνοια. Μπορεί να είχε την κατοχή (69%-31%),...
ΠΑΟΚ – Ομόνοια 1-1: Στραβοπάτημα με το… καλημέρα (vid)

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με την Ομόνοια να αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Τούμπα.

Ο Δικέφαλος… σκόνταψε με το «καλημέρα» και λίγο έλειψε να γνωρίσει ακόμα και την ήττα από την Ομόνοια. Μπορεί να είχε την κατοχή (69%-31%), αλλά και σωρεία ευκαιριών, ωστόσο δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ, χάνοντας έδαφος στην βαθμολογία του ομίλου πολύ νωρίς και μάλιστα μέσα στην Τούμπα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά, έχοντας την κατοχή και προσπαθώντας να βρουν τρόπους να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Αναλώθηκαν κυρίως στο παιχνίδι από τα αριστερά και στο 5ο λεπτό ήρθε και η πρώτη μεγάλη στιγμή, με τον Γιαννούλη να βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Τσόλακ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε την προβολή, όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Φαμπιάνο.

Το παιχνίδι κατοχής συνεχίστηκε από τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα η Ομόνοια άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Λέτσγιακς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά προς την «καρδιά» της περιοχής, με τον Μποτεάκ να ξεφεύγει από τον Γιαννούλη και να στέλνει στα δίχτυα τη μπάλα.

Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά την επίτευξη του τέρματα, προσπαθώντας να απειλήσει κυρίως με κάποιες σέντρες και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως είχε μόλις μία καλή στιγμή, με τον Γιαννούλη να βγάζει «γλυκιά» σέντρα για τον Μουργκ, όμως τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του πριν προλάβει να τη στείλει στα δίχτυα. Μάλιστα, η Ομόνοια ήταν αυτή που είχε την καλύτερη στιγμή μετά την επίτευξη του τέρματος, με τον Παπουλή να εκμεταλλεύεται τις κόντρα και να σουτάρει μπροστά από τον Ζίβκοβιτς, στέλνοντας στην εξωτερική μεριά των διχτύων τη μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε την απάντηση που έψαχνε στο 56ο λεπτό, καθώς μετά από άψογη κυκλοφορία της μπάλας, ο Σβαμπ έστρωσε στον Μουργκ που έκανε το 1-1 πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στα «ασπρόμαυρα» σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Ομόνοια έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να βρεθεί και πάλι μπροστά στο σκορ, με τον Τζιωνή να βγαίνει τετ α τετ μπροστά από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος έκανε σπουδαία απόκρουση.

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς πήρε «φωτιά», με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε ρόλο κυρίαρχου, έχοντας πάρει και ψυχολογία από το γκολ.

Κυρίως με κάποια πολύ καλά σουτ προσπαθούσε να πετύχει γκολ, με την μεγαλύτερη ευκαιρία να έρχεται από το πόδι του Λουφτνερ που λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Γιαννούλη.

MVP: Ο πορτιέρο Φαμπιάνο παρά το γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, δεν αιφνιδιάστηκε και ήταν σταθερός, παίζοντας κυρίαρχο ρόλο στο βαθμό της ισοπαλίας για την Ομόνοια. Δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ. Στους κορυφαίους και ο Μποτεάκ, που εκτός του γκολ που πέτυχε είχε μία πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

UP: Ο Τόμας Μουργκ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για τον Δικέφαλο, ισοφαρίζοντας και γλιτώνοντας την ομάδα του από την ήττα.

DOWN: Ο Αντόνιο Τσόλακ έχασε σωρεία ευκαιριών, τόσο με σουτ, όσο και με κεφαλιές, μη καταφέρνοντας για άλλο ένα παιχνίδι να βρει δίχτυα και ψάχνοντας… ακόμα το πρώτο του γκολ με τους «ασπρόμαυρους»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32′ Ίνγκασον, 59′ Γιαννούλης – 17′ Μποτεάκ, 24′ Λανγκ, 36′ Παπουλής, 62′ Τζιώνης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Εσίτι (46′ Αουγκούστο), Γιαννούλης, Μάτος (62′ Ροντρίγκο), Α.Ζίβκοβιτς (74′ Τζόλης), Μουργκ (74′ Μπίσεσβαρ), Τσόλακ (62′ Σφιντέρσκι).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσγιακς, Γκόμες, Γκόμεθ (75′ Κουσουλός), Τζιωνή, Παπουλής (75′ Ασάντε), Μποτεάκ, Ντούρις (75′ Κακουλής)

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime BET: O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

O σπουδαίος πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με ειδικά στοιχήματα!

Σούπερ ειδικά στοιχήματα από τη Novibet για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Sportime BET
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 4/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, σε ντέρμπι που σηκώνει ένταση, ρυθμό, μονομαχίες και λεπτομέρειες που κρίνουν πρόκριση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σάντσεζ για τη θέση του δεξιού μπακ και οι αναφορές κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που θα πάει ψηλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να δίνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ