ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πώς ο Μιχαηλίδης λίγο έλειψε να φύγει

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι από τα φρέσκα πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΠΑΟΚ: Πώς ο Μιχαηλίδης λίγο έλειψε να φύγει

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι από τα φρέσκα πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με συνεχείς παρουσίες στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ αλλά κυρίως με την αγωνιστική του εικόνα είναι αυτό που θέλει να βλέπει κάθε φίλαθλος.

Ένας νεαρός παίκτης από τα σπλάχνα ενός συλλόγου, άφθαρτο πρόσωπο και το πιο σημαντικό για τη Λίγκα αλλά και την Εθνική ομάδα, καλός παίκτης με πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Η κατάσταση δεν ήταν έτσι μέσα στη σεζόν για τον Μιχαηλίδη που είναι, ήδη, 20 ετών. Σε άλλες χώρες και ομάδες ένας παίκτης σε τέτοια ηλικία θα είχε ήδη καταταχθεί σε ποιο επίπεδο θα τον έβλεπε το κλαμπ.

Βασικό, αναπληρωματικό, στους υποψήφιους για δανεισμό;

Μόνο στην Ελλάδα ένας παίκτης 20 ετών θεωρείται ταλέντο. Ο Μιχαηλίδης, που έχει εξαιρετικά προσόντα (μπορεί να παίξει αλλά και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη θέση του στόπερ) λίγο έλειψε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποτελέσει παρελθόν (έστω και ως δανεικός) τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχαηλίδης μέχρι να έρθουν τα πλέι οφ και μέχρι να επιμείνει ο Φερέιρα για εκείνον και τον Τζόλη, μετρούσε συμμετοχές μόνο με την Κ19.

Συγκεκριμένα 19 αγώνες με 2 γκολ και 3 στο Youth League. Αλλά καμία με την πρώτη ομάδα.

Έτσι κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είχε πέσει στο τραπέζι, υπήρχε ως εναλλακτική να φύγει ο παίκτης δανεικός. Είναι, όμως, χαρακτηριστικό πως όποιο ενδιαφέρον υπήρχε, δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε κάτι υπαρκτό για ένα συγκεκριμένο λόγο.

Τα όποια κλαμπ ανέφεραν πως δεν είχαν δείγματα του παίκτη σε ματς πρώτης ομάδας. Κάτι που ήταν εμπόδιο ώστε να έρθει κάποια πρόταση.

Στην τελική βέβαια, αυτό δεν χάλασε καθόλου τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχαηλίδης βρήκε τον δρόμο για την πρώτη ομάδα και πλέον, λογίζεται στις λύσεις του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Μιχαηλίδης φέτος μετράει 6 συμμετοχές στα πλέι οφ, εκ των οποίων οι 3 τελευταίες είναι 90λεπτα (με το εντυπωσιακό γκολ-φάουλ στην Κρήτη) αλλά και 2 αγώνες στο Κύπελλο. Και με ένα μεγάλο ατού. Είναι αριστεροπόδαρος στόπερ, κάτι που δύσκολα βρίσκει μια ομάδα ακόμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Να σημειωθεί πως, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, η πλευρά Μιχαηλίδη είχε γίνει δέκτης πολλών τηλεφωνημάτων από ατζέντηδες για συνεργασία.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης ανήκει στην ROGON, εταιρία του γνωστού Πολ Κουτσολιάκου.

ΠΑΟΚ: Τηλέφωνα Βρύζα-Διαμαντόπουλου για τον Μιχαηλίδη

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει μεταγραφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Μπορεί η τηλεοπτική κάλυψη να επηρεάσει τις αποφάσεις του VAR; Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναλύει όσα έγιναν στο Λυών – ΠΑΟΚ, εξηγώντας πώς τα replay και ο τρόπος προβολής τους μπορούν να διαμορφώσουν – έστω έμμεσα – τη διαιτητική κρίση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Με Bικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, με τη Θέλτα θα παίξει ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Το 1-1 με τη Ρόμα άλλαξε τη διαδρομή του Παναθηναϊκού και απέφυγε ελληνικό εμφύλιο.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΛ: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 30/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στη Volley League Γυναικών με φόντο βαθμούς και γόητρο, ματς που θέλει καθαρό μυαλό και σταθερότητα.

ΑΕΛ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τα 15 εκατ. ευρώ από την ευρωπαϊκή του πορεία

ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τα 15 εκατ. ευρώ από την ευρωπαϊκή του πορεία

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη League Phase του Europa League και, πέρα από την αγωνιστική συνέχεια στα playoffs, έχει ήδη εξασφαλίσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικό όφελος από την UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα δεν κάλυψε την απόσταση με την Τσεχία για τη 10η θέση της UEFA

Η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την Τσεχία όμως η μάχη για τη 10η θέση μένει ανοιχτή στα νοκ άουτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Ερυθρός Αστέρας ή Θέλτα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Europa League: Ερυθρός Αστέρας ή Θέλτα στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω των playoffs του Europa League και πλέον γνωρίζει τους πιθανούς αντιπάλους που μπορεί να βρει μπροστά του.

Ποδόσφαιρο