ΠΑΟΚ: Που το πάει ο Σαββίδης χωρίς Αθλητικό Διευθυντή
Ο ΠΑΟΚ όλα δείχνουν πως θα πορευθεί και πάλι χωρίς Αθλητικό Διευθυντής, ο Σαββίδης παίρνει την κομβική απόφαση
Ο ΠΑΟΚ πάνω που τελείωσε το πρωτάθλημα έκανε αυτό που λέει το manual πως δεν πρέπει να συμβαίνει. Χάθηκε χρόνος με το μένει ή φεύγει ο προπονητής. Και μάλιστα προπονητής με συμβόλαιο και ο κορυφαίος στην ιστορία του κλαμπ.
Ο Λουτσέσκου βέβαια φάνηκε με όσα είπε στη Ρουμανία απόλυτα υποστηρικτικός στον Ιβάν Σαββίδη.
Αλλά ότι γράφει δεν ξεγράφει. Και ο ΠΑΟΚ αντί να ψάχνει στόπερ και φορ, που πέρυσι έγινε το ένα λάθος μετά το άλλο, είχε μπλεχτεί σε μια κατάσταση εσωτερικού σίριαλ.
Με αυτά και με αυτά έχει πάει πίσω αρκετά και το θέμα του Sports Director. Υπήρχε πολύ σοβαρά στο μυαλό του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.
Να έρθει κάποιος να μαζέψει τα πράγματα. Όχι να κάνει ότι κάνει ο Ριμπάλτα στην ΑΕΚ, αλλά λίγο να τα σουλουπώσει.
Να παίρνει όλες τις απόψεις αλλά να είναι εκείνος που θα λαμβάνει και τις αποφάσεις. Και μάλιστα σε ένα σύλλογο, που είχε κάνει αίσθηση με τις προσλήψεις Αθλητικών/Τεχνικών Διευθυντών.
Βρύζας, Άρνεσεν, Μίχελ, Ρέμπε και Μπότο έχουν περάσει. Αν μη τι άλλο κινήσεις που έχουν κάνει αίσθηση.
Δε φαίνεται στον ορίζοντα κάποια αλλαγή πάντως. Ο Καρυπίδης στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, ο Βιεϊρίνια από κοντά να μαθαίνει στα πρώτα του βήματα.
Οι γιοί του Ιβάν Σαββίδη, η Μαρία Γκοντσάρεβα και το τμήμα σκάουτινγκ.
Αυτή είναι η ανθρωπογεωγραφία όσων θα πάρουν τις αποφάσεις για το ρόστερ των 100 ετών. Είναι πολλοί πάντως.