ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στον αέρα βασικός παίκτης

Ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με τον Τόμας Μουργκ για νέο συμβόλαιο αλλά υπάρχει ακόμα απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές
ΠΑΟΚ: Στον αέρα βασικός παίκτης

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει φέτος όλους τους παίκτες του να δείχνουν πως είναι σε σεζόν καριέρας. Σε αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει ο Λουτσέσκου. Τα credits έως τώρα πάνε στον Ρουμάνο τεχνικό. Ναι, η χρονιά έχει ακόμα δρόμο αλλά η πορεία του ΠΑΟΚ κάνει τον κόσμο να αισιοδοξεί.

Στην Ευρώπη όλα σούπερ, στην Ελλάδα πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σε όλα μέσα. Αντίθετα, οι μεγάλοι του αντίπαλοι όλο και κάτι μείον έχουν όσον αφορά τους στόχους.

Ο Τόμας Μουργκ είναι ανάμεσα στους παίκτες που είναι σε τροχιά καριέρας. Από τον Οκτώβριο του 2020, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη, ο 29χρονος αυστριακός επιτελικός μέσος έχει τα πάνω του και τα κάτω του με την ομάδα.

Ήρθε από ένα σύλλογο όπως η Ραπίντ Βιέννης, που γνωρίζει καλά από πίεση και πρωταθλητισμό. Στην αρχή, ωστόσο, της φετινής σεζόν οι περισσότεροι πόνταραν πως ο Μουργκ μάλλον θα έφευγε με την πρώτη ευκαιρία.

Αντίθετα, ο Λουτσέσκου όχι μόνο τον έβαλε στο σύστημα αλλά τον έκανε και έναν από τους καλύτερους παίκτες.

Τα 28 ματς με 9 γκολ και 3 ασίστ τα λένε όλα.

Το ζήτημα είναι πως από εκεί που φαινόταν πως το νέο συμβόλαιο θα ήταν κάτι διαδικαστικό, οι δυσκολίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

ΠΑΟΚ και Μουργκ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν απόσταση και μάλιστα σημαντική και κομβική.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Agent Greek

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Σημαντικές επιστροφές πριν τη «βδομάδα φωτιά» – Τι αλλάζει για Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Σημαντικές επιστροφές πριν τη «βδομάδα φωτιά» – Τι αλλάζει για Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε τρεις καθοριστικούς αγώνες με Αστέρα, Κηφισιά και Ολυμπιακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει το απουσιολόγιο να μικραίνει...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παρά τα εκατομμύρια, ακόμα τη διαφορά δεν την κάνει στον ΠΑΟΚ

Παρά τα εκατομμύρια, ακόμα τη διαφορά δεν την κάνει στον ΠΑΟΚ

Είναι μια από τις μεταγραφές που έχουν συζητηθεί όσο λίγες το τελευταίο διάστημα, τη διαφορά όμως στον ΠΑΟΚ ακόμα δεν την κάνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ισπανός που τσεκάρει ο ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός που τσεκάρει ο ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή δεν προχώρησε τον Γενάρη, αλλά ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί και δεν αποκλείεται να επανέλθει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

UEFA Ranking Ανατροπή: Η Τσεχία πήρε κεφάλι – Στο +1.213 από την Ελλάδα μετά τη βραδιά των «16»

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, όμως η Τσεχία βγήκε τελικά κερδισμένη χάρη στην πρόκριση της Σίγκμα Ολομουτς. Η διαφορά στη βαθμολογία της UEFA άνοιξε ξανά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πάνω από 15 εκατ. ευρώ το φετινό ευρωπαϊκό ταμείο του ο ΠΑΟΚ

Πάνω από 15 εκατ. ευρώ το φετινό ευρωπαϊκό ταμείο του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την πορεία του στο Europa League στη Γαλικία, όμως η φετινή του διαδρομή μεταφράστηκε σε σημαντικά οικονομικά οφέλη από την UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο στο Βίγκο – Η λεπτομέρεια που τον «πλήγωσε» με τη Θέλτα (0-1)

ΠΑΟΚ: Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο στο Βίγκο – Η λεπτομέρεια που τον «πλήγωσε» με τη Θέλτα (0-1)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τη Θέλτα στο «Balaídos» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, πληρώνοντας μία φάση που άλλαξε όλη την ισορροπία της ρεβάνς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

UEFA Ranking: Τρομερό άλμα της Ελλάδας – Ρεκόρ 12.900 βαθμών και στο -713 από την Τσεχία

Ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τη Βικτόρια Πλζεν, έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον ελληνικό συντελεστή και η Ελλάδα κατέγραψε την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της σε μία σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Θέλτα – ΠΑΟΚ: Με Μπιάνκο «δεκάρι», Γιακουμάκη μπροστά και Σάντσες βασικό για την ανατροπή

Θέλτα – ΠΑΟΚ: Με Μπιάνκο «δεκάρι», Γιακουμάκη μπροστά και Σάντσες βασικό για την ανατροπή

Μπιάνκο σε ρόλο δεκαριού, Σάντσες βασικός και πολλές απουσίες για τον Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Ο μοναδικός εξτρέμ που έχει

ΠΑΟΚ: Ο μοναδικός εξτρέμ που έχει

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεμείνει από λύσεις και είναι χαρακτηριστικό πως για την 11άδα υπάρχει μόνο ένας καθαρόαιμος εξτρέμ

Ποδόσφαιρο