ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: «Πήραμε ψυχολογία, οι πανηγυρισμοί έδειξαν την πίεση που είχαμε»

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, τους πανηγυρισμούς στο γκολ, αλλά και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Σνάουτσνερ: «Πήραμε ψυχολογία, οι πανηγυρισμοί έδειξαν την πίεση που είχαμε»

Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, τους πανηγυρισμούς στο γκολ, αλλά και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σημείωσε πως η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο έδωσε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στους παίκτες, ενώ στάθηκε στους πανηγυρισμούς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν άξιζαν οι «ασπρόμαυρη», ενώ μίλησε και για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί στις 17:15 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικών των playoffs της Super League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σνάουτσνερ: 

Για το γκολ του Μουργκ και το πόσο βοήθησε ψυχολογικά για τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πάρα πολύ σημαντικό γκολ. Μας έδωσε πολύ ηρεμία, λίγες ημέρες μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μας έδωσε δύναμη και ένα καλό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην Τούμπα, όλα είναι ανοικτά, αλλά το 0-1 μας έδωσε ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια. Είδαμε και πως πανηγυρίσαμε, όλοι μαζί, φάνηκε πως η ομάδα είχε πίεση και μετά το γκολ απελευθερώθηκε. Θέλουμε να ζούμε τέτοιες στιγμές, το γκολ ήταν φανταστικό και προχωράμε».

Για το αν ο Μουργκ είναι από τους βασικούς εκτελεστές των στημένων φάσεων ή αν ήταν μια απόφαση τις στιγμής: «Ναι, μπήκε στο 90′ και στο 94′ έβαλε το γκολ. Είναι ένας από τους παίκτες που εκτελεί τα φάουλ. Ήταν φάση για αριστεροπόδαρο και ήταν αυτός στο γήπεδο, μαζί με τον Ουάρντα. Έχουμε παίκτες και τον Βιεϊρίνια και τον Νινούα που μας έδωσε βαθμούς με γκολ-φάουλ. Έχουμε παίκτες πολλούς για να εκτελούν τα φάουλ».

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα: «Η νίκη στην ΑΕΚ μας έδωσε πολύ ψυχολογία και δύναμη για τα επόμενα παιχνίδια. Με Παναθηναϊκό το 3-0 ήταν βαρύ σκορ και δεν το αξίζαμε. Το παιχνίδι δεν ήταν για 3-0 και κατά τη γνώμη μου ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Η επόμενη ημέρα ήταν πολύ δύσκολη, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κοιτάμε μπροστά».

Για τους πανηγυρισμούς του Γκαρσία και την ομιλία του στο φινάλε του αγώνα: «Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Οι παίκτες είχαν πίεση μετά την ήττα που κάναμε. Το πως μπήκε το γκολ και μετά η ομιλία και οι πανηγυρισμοί δείχνουν πως είμαστε όλοι μαζί ότι και να γίνει, είμαστε μία ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Είναι μία καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και στο πρωτάθλημα που παίξαμε εκεί χάσαμε 2-1, είναι επικίνδυνη και ποιοτική ομάδα, θέλει προσοχή. Εμείς μετά τη νίκη με ΑΕΚ έχουμε καλή ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Για το αν αλλάζει κάτι στην προσέγγιση του ΠΑΟΚ γι’ αυτό τον αγώνα: «Όχι, έχουμε δύο θέσεις που δεν ξέρουμε ποιος θα συμμετέχει και θα δούμε στην προπόνηση».

Για τον Βιεϊρίνια κι αν είναι διαθέσιμος: «Ναι έχουμε το ΟΚ από το ιατρικό επιτελείο δεν έχει κάτι σοβαρό».

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βαρέλα στην Τρίπολη – Αναλυτικά η αποστολή

ΠΑΟΚ: Η αλήθεια για τον Πάμπλο Γκαλντάμες

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

ΠΑΟΚ: Μίλησε και για Γιακουμάκη με την Κρουζ Αζούλ!

Ο ΠΑΟΚ έχει δουλέψει ήδη την περίπτωση Γιακουμάκη και θα κρατήσει στη Τούμπα τον Έλληνα φορ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: Κατέβασε τον «γενικό» ο Αθανασιάδης!

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΠΑΟΚ. MVP ο Αθανασιάδης που κατέβασε ρολά στο «Βικελίδης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Βασικός ο Χόγκλα, εκτός αποστολής ο Μεϊτέ στον πάγκο ο Τάισον!

Άρης – ΠΑΟΚ: Βασικός ο Χόγκλα, εκτός αποστολής ο Μεϊτέ στον πάγκο ο Τάισον!

Έγιναν γνωστές οι 11άδες του Άρης – ΠΑΟΚ. Τα πλάνα Χιμένεθ και Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Με «κλειστά χαρτιά» και περιορισμένες αλλά στοχευμένες αλλαγές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Δύο κρίσιμα ντέρμπι έχει το μενού της 20ης αγωνιστικής της Super League και η Novibet προσφέρει παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Με δοκιμασμένο σχήμα και ελάχιστες αλλαγές, ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε ματς υψηλής έντασης, με κάθε σετ να μοιάζει τελικός και τις λεπτομέρειες να κρίνουν τη μάχη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΟΚ: Άρης – ΠΑΟΚ 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Άρης – ΠΑΟΚ 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Άρης - ΠΑΟΚ σε ντέρμπι Θεσσαλονίκης με ένταση και πάθος, όπου κάθε μονομαχία έχει σημασία και το αποτέλεσμα γράφει ιστορία.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Με έντονο παλμό από τον κόσμο και την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα, ο Άρης μπαίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ποδόσφαιρο