ΠΑΟΚ

Στη διάθεση του Λουτσέσκου όλοι οι διεθνείς – Αυτά είναι τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τη διακοπή

Τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.
Στη διάθεση του Λουτσέσκου όλοι οι διεθνείς – Αυτά είναι τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τη διακοπή

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του από σήμερα (13/9) όλους τους διεθνείς.

Την Κυριακή (17/9, 20:30) ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Άρη και θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, διατηρώντας το απόλυτο των νικών στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει στη σημερινή (13/9) προπόνηση όλους τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές του ομάδες, αφού οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Τόμας Κεντζιόρα είναι οι τελευταίοι.

Κέρδη για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου

Η διακοπή για τους «ασπρόμαυρους» ήρθε την κατάλληλη στιγμή και τα κέρδη ήταν πολλαπλά.

Ο Δικέφαλος έκανε ένα… κρεσέντο μεταγραφικών κινήσεων το τελευταίο διάστημα, ντύνοντας στα «ασπρόμαυρα» τους Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο και Ντεσπόντοφ οι οποίοι δεν είχαν το χρόνο να δουλέψουν και να ενσωματωθούν όπως πρέπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Ειδικότερα ο Βούλγαρος, πραγματοποίησε χθες (12/9) την πρώτη του προπόνηση και άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις.

Η χημεία είναι αυτό που αναζητεί ο 54χρονος τεχνικός, κάτι που θα φέρει μόνο ο χρόνος και σε αυτό το διάστημα υπήρχε η δυνατότητα να δουλέψουν όλοι μαζί στην ομάδα και να αφομοιώσουν οι νεοφερθείς τα «θέλω» του προπονητή τους.

Άλλωστε, δεν θα βρεθούν ξανά σε τέτοια συνθήκη σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ακολουθεί ένας «γολγοθάς» για τον ΠΑΟΚ, με παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Χαρακτηριστικό είναι πως μέσα στις επόμενες 17 ημέρες, θα πρέπει να παίξουν 6 φορές.

Ακόμα και ο Αλί Σαμάτα, που δεν πρόλαβε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά κλείνει δύο περίπου μήνες στην ομάδα, έδειξε ότι έχει θέμα προσαρμογής και το διάστημα της διακοπής μπορεί να φανεί «ευεργετικό». Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως πιθανότατα θα πάρει φανέλα βασικού στο ματς κόντρα στον Άρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ποντάρει πολλά στο ψυχολογικό κομμάτι των παικτών του και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δείπνησε με τον Σουαλιχό Μεϊτέ, προκειμένου να τον βοηθήσει να ενσωματωθεί ακόμα περισσότερο στην νέα του καθημερινότητα, ενώ διέθεσε πολύ χρόνο και στον Τανζανό φορ με συνεχόμενα τετ α τετ.

Τέλος, οι τραυματίες πήραν τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αγωνιστική δράση, κάτι που ετοιμάζεται να κάνει ο Μάρκος Αντόνιο, ενώ σε μία περίπου εβδομάδα αναμένεται και η επιστροφή του Φελίπε Σοάρες σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σε έναν τελικό με ιστορικό ενδιαφέρον. Δείτε πότε και πού θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Με γκολ Γιακουμάκη και Χατσίδη που είχε και ασίστ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Με γκολ Γιακουμάκη και Χατσίδη που είχε και ασίστ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με γκολ του Γιακουμάκη στο 71' και του Χατσίδη στο 86', σε ματς με ένταση και βροχή.

Κύπελλο Ελλάδας
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Προβληματίζεται ο Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Προβληματίζεται ο Λουτσέσκου!

Στα… κόκκινα πλέον αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου αρχίζει να αγχώνεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Με Μεϊτέ και Μύθου ο ΠΑΟΚ, μέσα ο Μπακασέτας για τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Με Μεϊτέ και Μύθου ο ΠΑΟΚ, μέσα ο Μπακασέτας για τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα του 0-1

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με ενισχυμένες αποδόσεις!

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με ενισχυμένες αποδόσεις!

Ενισχυμένες αποδόσεις από τη Novibet για τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Μύθου – Οι σκέψεις του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Φαβορί ο Μύθου – Οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Τι σκέφτεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της νίκης με 1-0 επί του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Ο ημιτελικός του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr

Σούπερ ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixima.gr για να σκοράρουν ο Γιακουμάκης και ο Ταμπόρδα

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Με Ταμπόρδα και συνταγή Ολυμπιακού ο Μπενίτεθ…

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Με Ταμπόρδα και συνταγή Ολυμπιακού ο Μπενίτεθ…

Στη λογική με την οποία πήρε αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη και τον Ταμπόρδα θα βασιστεί ο Μπενίτεθ. Τι σκέφτεται για ενδεκάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδος, ντέρμπι νοκ άουτ με ένταση, μονομαχίες και μια στιγμή που μπορεί να κρίνει την πρόκριση.

Ποδόσφαιρο