ΠΑΟΚ

Τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο Τροστ-Έκονγκ – Που «κολλάει» του Σαματά

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ανακοίνωση του Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ από τον ΠΑΟΚ. Τι γίνεται με τις μεταγραφικές υποθέσεις των Μπάμπα Ράχμαν και Αλί Σαματά.
Τα τυπικά για να ανακοινωθεί ο Τροστ-Έκονγκ – Που «κολλάει» του Σαματά

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ στον ΠΑΟΚ, αφού έφτασε στη Θεσσαλονίκη για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, περνώντας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

Ο 30χρονος στόπερ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεταγραφή του στη Μίντιλαντ και μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα οικονομικά δεδομένα της εν λόγω περίπτωσης.

Ο ύψους 1,91 μέτρα ποδοσφαιριστής, αφού πρώτα ανακοινωθεί, θα μεταβεί άμεσα στο Τέχελεν προκειμένου να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να ενσωματωθεί στις «ασπρόμαυρες» προπονήσεις.

Ακολουθεί ο Μπάμπα – Που «κολλάει» του Σαματά

Η μεταγραφική «μηχανή» του Δικεφάλου έχει πάρει για τα καλά μπροστά, καθώς σύντομα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο Μπάμπα Ράχμαν, με τα τυπικά να απομένουν ώστε να πάρει την ελευθέρας του από την Τσέλσι.

O 29χρονος μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και βρίσκεται στην αναμονή ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του με τους «Μπλε».

Η ιστοσελίδα londonworld.com, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η Τσέλσι θα πιέσει να εισαγάγει μια ρήτρα όπου θα πάρει κάποια χρήματα εάν η ελληνική ομάδα ΠΑΟΚ προκριθεί στους ευρωπαϊκούς ομίλους την ερχόμενη σεζόν».

Την ίδια στιγμή, ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Αλί Σαματά που αποτελεί τον «εκλεκτό» του Δικεφάλου για την κορυφή της επίθεσης.

Παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά, υπάρχει «κόλλημα». Κι αυτό, έχει να κάνει με την Φενέρμπαχτσέ και τη λύση του συμβολαίου του η οποία ακόμα δεν έχει επιτευχθεί.

Ο αρχηγός της Εθνικής Τανζανίας πιέζει να μείνει ελεύθερος, αφού πρώτα τακτοποιηθεί οικονομικά από την ομάδα της Τουρκίας, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και υπάρχουν οφειλόμενα. Η Φενέρ έχει απαντήσει αρνητικά και γνωρίζοντας τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ κάνει το δικό της παιχνίδι, έχοντας παράλληλα ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν.

Το σίγουρο βέβαια είναι πως και η ίδια η ομάδα δεν θέλει να έχει ένα συμβόλαιο ύψους 2,6 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα «κάθεται», αφού ουσιαστικά αν δεν υπάρξει αποδέσμευση ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται ατομικά.

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σάντσεζ για τη θέση του δεξιού μπακ και οι αναφορές κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που θα πάει ψηλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

ΠΑΟΚ – Κωνσταντέλιας: Χάνει τον Παναθηναϊκό, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι με Άρη

Χωρίς τον Γιάννη Κωνσταντέλια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, με τον νεαρό άσο να δίνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει μεταγραφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ποδόσφαιρο