ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: MVP και απόλυτος πρωταγωνιστής ο αρχηγός!

Το άξιζε και το πήρε ο φοβερός Πορτογάλος
Βιεϊρίνια: MVP και απόλυτος πρωταγωνιστής ο αρχηγός!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και ψηφίστηκε MVP της σεζόν που ολοκληρώθηκε από τον κόσμο και είναι ο νικητής του βραβείου «Πλάτων Φορόπουλος».

Ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που… μίλησε όταν η ομάδα το χρειάστηκε. Ήταν εκείνος που πήρε από το… χέρι τον Δικέφαλο και τον ανέβασε στην κορυφή.

Στα κατορθώματά του συμπεριλαμβάνεται και το καλύτερο γκολ του φετινού πρωταθλήματος, αυτό που πέτυχε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον MVP Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Υπάρχουν καλοί παίκτες, αλλά και εξαιρετικοί παίκτες. Υπάρχουν χαρακτήρες, υπάρχουν και προσωπικότητες. Υπάρχουν αρχηγοί, υπάρχουν και ηγέτες. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές και υπάρχουν και οι Βιεϊρίνια αυτού του κόσμου. Ο δικός μας, ο αυθεντικός είναι ο νικητής του βραβείου “Πλάτων Φορόπουλος” που απονέμεται στον 11888 MVP της σεζόν 2018-19.

Το είπε εξ αρχής: »Ήρθα να πάρω τίτλους». Και στην κρίσιμη στιγμή ήταν εκεί. Μπροστάρης. Ηγέτης. Παράδειγμα προς μίμηση.

Έπαιξε άμυνα όπως του ζητήθηκε. Έπαιξε και επίθεση. Έτρεξε περισσότερο απ’ όσο μπορούσε. Στήριξε με κάθε τρόπο τους συμπαίκτες του. Και σκόραρε. Και όχι απλά σκόραρε, αλλά έβαλε μερικά μαγικά γκολ. Σε παιχνίδια δύσκολα. Έβαλε την υπογραφή του.

Η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι στη Λάρισα. Εκεί σε μία υπερπροσπάθεια να σώσει μία σχεδόν χαμένη μπαλιά, το πόδι του τον πρόδωσε. Ρήξη χιαστού. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του.Ο πόνος, η περιπέτεια, η αδικία ανέδειξαν περισσότερο το ρόλο του. Η καθολική αναγνώριση είχε κι έχει το δικό της κομμάτι στο παζλ ενός «μύθου». Όπως και το φινάλε της σεζόν.

Η συμμετοχή και το πεντάλεπτο standing ovation που τον έκανε να κρύψει το πρόσωπό του μέσα στη φανέλα για να μην φανούν τα δάκρυα μετά την προτροπή της κόρης του «μπες μέσα και σήκωσέ το».

Στιγμές ζωής. Αναμνήσεις καριέρας.Εκείνο το βράδυ γιόρτασε σαν μην υπάρχει αύριο. Σήκωσε πρώτος την κούπα του πρωταθλητή, γύρισε όλη την πόλη πάνω στο λεωφορείο και μετά έφυγε για να ξεκινήσει τον αγώνα της επιστροφής του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 11888 MVP of the Season και κατακτά το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» .

Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ήταν ξεκάθαρο και χάρισε τον ατομικό τίτλο στον The Leader με ποσοστό 55,75%.

Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος καθώς πολλοί ήταν οι πρωταγωνιστές του Δικεφάλου. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χοσέ Κρέσπο , ο οποίος δικαιολόγησε και τη φετινή σεζόν τον τίτλο του The Guarantee, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο The Goldkeeper, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.


Κάντε Follow στο Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Must Read: Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Σαν σήμερα 1 Φεβρουαρίου 1981: Η ΑΕΚ έγραψε «τεσσάρα» στον ΠΑΟΚ

Εκείνο το 4-0 της ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ έμεινε σαν βραδιά απόλυτης επιβολής που έκανε τη Νέα Φιλαδέλφεια να πιστέψει ξανά την επάνοδο της ομάδας.

Must Read
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός με ένταση και πρέπει, οι γηπεδούχοι πιέζουν για προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν αντοχή και κόντρα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

ΠΑΟΚ: Φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει μεταγραφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, φουλ για δεξιό μπακ, αυτός είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Αριστομένης Κουτσιαύτης: Η τηλεοπτική κάλυψη μπορεί να επηρεάσει τη διαιτησία – Το παράδειγμα του Λυών – ΠΑΟΚ

Μπορεί η τηλεοπτική κάλυψη να επηρεάσει τις αποφάσεις του VAR; Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης αναλύει όσα έγιναν στο Λυών – ΠΑΟΚ, εξηγώντας πώς τα replay και ο τρόπος προβολής τους μπορούν να διαμορφώσουν – έστω έμμεσα – τη διαιτητική κρίση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Europa League: Με Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ο ΠΑΟΚ

Με Bικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός στα play off του Europa League, με τη Θέλτα θα παίξει ο ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Αν νικούσε τη Ρόμα ο Παναθηναϊκός έπεφτε πάνω στον ΠΑΟΚ

Το 1-1 με τη Ρόμα άλλαξε τη διαδρομή του Παναθηναϊκού και απέφυγε ελληνικό εμφύλιο.

Ποδόσφαιρο