ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός το πήρε πάνω του, ξανά!

Στη δεύτερη θητεία του στον ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία...
Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός το πήρε πάνω του, ξανά!

Στα δύσκολα, εκεί που τον χρειάζεται, όταν… κρίνεται ένας τίτλος. Μπορεί στα «χαρτιά» να μην ήταν τελικός και να μην κρινόταν το πρωτάθλημα στην Τρίπολη όμως εάν ο Δικέφαλος δεν περνούσε αλώβητος από τη συγκεκριμένη έδρα ίσως να μην ήταν πια το φαβορί για το τρόπαιο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν απογοήτευσε ούτε χθες τον κόσμο του ΠΑΟΚ…

Η ομάδα του Λουτσέσκου χρειαζόταν με κάθε τρόπο ένα γκολ στο «Θ.Κολοκοτρώνης» και το βρήκε από τον αρχηγό της. Στο 65ο λεπτό του αγώνα, ο Εβγέν Σάχοφ κέρδισε φάουλ σε πλεονεκτική θέση έξω από την περιοχή και από τη στιγμή, που ο Βιεϊρίνια βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε κανείς να του πάρει την μπάλα.

Δεν θα την άφηνε αν αυτή δεν κατέληγε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, φαινόταν στο βλέμμα του… Κι έτσι έγινε. Με φανταστική εκτέλεση πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, παίρνοντας την ομάδα γι’ ακόμη μία φορά στις πλάτες του μετά τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Από παρόμοια θέση ο Πορτογάλος δεν αστόχησε και εξελίχθηκε στον πρωταγωνιστή της ομάδας του Λουτσέσκου στην τεράστια νίκη της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το ξέσπασμά του στον πανηγυρισμό είναι ενδεικτικό της σημασίας αυτού του τέρματος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον με 14 νίκες, μία ισοπαλία και καμία ήττα οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Η προσωπικότητα του Βιεϊρίνια, το ποδοσφαιρικό του χάρισμα και το πάθος του είναι εμφανή σε κάθε αναμέτρηση. Χθες, επιβεβαίωσε γι’ ακόμη μία φορά πως μιλάει στα δύσκολα και δεν θα αρκεστεί με τίποτα λιγότερο φέτος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και γιατί όχι του νταμπλ.

Ο Βιεϊρίνια έχει επιστρέψει εδώ και ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ με σκοπό να γράψει ιστορία με το δικέφαλο στο στήθος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του και η εμφάνιση στην Τρίπολη ήταν η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό…

Αυτός ο ΠΑΟΚ…

Ουάρντα: Σε άδεια από τον ΠΑΟΚ

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Άρης – ΠΑΟΚ: Στήριξη από τον κόσμο και φουλ προετοιμασία πριν το ντέρμπι

Με έντονο παλμό από τον κόσμο και την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα, ο Άρης μπαίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το έχει πάρει απόφαση για Γιακουμάκη

ΠΑΟΚ: Το έχει πάρει απόφαση για Γιακουμάκη

Με αυτά που κάνει ο Γιακουμάκης φέτος στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσουν να φύγει, ποιες οι δυσκολίες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Κουτσιαύτης για Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες διαιτητές μπορούν – το πρόβλημα είναι η προκατάληψη»

Με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τη διαιτησία, απαντώντας σε σχόλια περί «πολλών σφυριγμάτων» και υπερασπιζόμενος τους Έλληνες διαιτητές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Επιδίωξε την επαφή ο Μπερνάρ!

ΠΑΟΚ: Επιδίωξε την επαφή ο Μπερνάρ!

Ο Μπερνάρ ψάχτηκε για τον ΠΑΟΚ, βρήκε ανταπόκριση αλλά από τον δικέφαλο του ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Μεξικό για να φέρει τον Σάντσες!

Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Μεξικό για να φέρει τον Σάντσες!

Στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Μεξικό για να πείσει τον Χόρχε Σάντσες να έρθει στην Ελλάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Η ΚΕΔ έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

Σαν σήμερα 6 Φεβρουαρίου: Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα που έγραψε ιστορία

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 6 Φεβρουαρίου 2011, ένα γκολ του Νίνη έγραψε ιστορία στην Τούμπα σε ματς με κάρτες ένταση και νεύρα μέχρι το φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Η κίνηση που… δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για Νους!

Η κίνηση που… δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για Νους!

Ο Νους απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά αν θα κάνει κίνηση ο δικέφαλος, θα γίνει το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Οι ενστάσεις για Σάντσες που ξεπεράστηκαν!

ΠΑΟΚ: Οι ενστάσεις για Σάντσες που ξεπεράστηκαν!

Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον Χόρχε Σάντσεθ, αλλά υπήρξαν και κάποιες ενστάσεις για την απόκτηση του Μεξικανού.

Ποδόσφαιρο