ΠΑΟΚ

«Βουνό» το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή – Οι παίκτες «κλειδιά» για τον Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα αγωνιστικό βουνό και ο Λουτσέσκου περιμένει πολλά από συγκεκριμένους παίκτες
«Βουνό» το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή – Οι παίκτες «κλειδιά» για τον Λουτσέσκου

Η λέξη ροτέισον δεν είναι σίγουρα η αγαπημένη του Ραζβάν Λουτσέσκου όπως έχει δηλώσει άλλωστε ο ίδιος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όμως το πρόγραμμα βουνό που ακολουθεί μετά τη διακοπή, τον οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικέφαλος του βορρά μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, θα έχει έναν απαιτητικό αγωνιστικό δρόμο για να διαβεί μέχρι και το τέλος του τρέχοντος έτους.

Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ, μετά και την είσοδο του Κυπέλλου Ελλάδος στη ζωή του, θα κληθεί να δώσει 8 παιχνίδια σε διάστημα 25 ημερών, κάτι που μεταφράζεται σε 1 αναμέτρηση ανά 3 μέρες.

Αρχικά, θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα και στις 30 Νοεμβρίου, θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη για την σπουδαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Στη συνέχεια και ειδικότερα στις 4 Δεκεμβρίου, θα υποδεχθεί την Λαμία ενώ τρεις ημέρες μετά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου.

Το δύσκολο πρόγραμμα δεν σταματάει εκεί καθώς στις 10 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και στις 14 του ίδιου μήνα θα υποδεχθεί την Ελσίνκι.

Τέλος, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα παίξει εκτός έδρας με την Κηφισιά και στις 21 θα κλείσει τη χρονιά υποδεχόμενος στην έδρα του τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες κλειδιά για τον Λουτσέσκου

Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει από παίκτες που είχαν ανάγκη χρόνο προσαρμογής να βγούνε μπροστά και να κουβαλήσουν την ομάδα του μετά τη διακοπή.

Φυσικά, πρώτος και καλύτερος είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό να έχει δώσει ήδη ορισμένα πρώτα δείγματα γραφής χωρίς όμως να έχει πιάσει το ταβάνι της απόδοσης του.

Προ ολίγων ημερών σκόραρε στην αναμέτρηση της Εθνικής Βουλγαρίας απέναντι στην αντίστοιχη της Σερβίας (2-2) για τα προκριματικά του Euro 2024 και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Παράλληλα, ο τεχνικός του δικεφάλου περιμένει σίγουρα και από τον Αλί Σαμάτα να παραμείνει στα επίπεδα των τελευταίων αγώνων και να δώσει τις λύσεις που δεν έδωσε στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Φυσικά, αν από έναν παίκτη είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεισφορά του στο ροτέισον της ομάδας, αυτός σίγουρα είναι ο Τόμας Μουργκ που από «τελειωμένος» με 5 συμμετοχές προσφέρει σημαντικές βοήθειες.

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Δεν τραβάει το Ζαφείρης, Οζντόεφ

ΠΑΟΚ: Δεν τραβάει το Ζαφείρης, Οζντόεφ

Αν ένα θέμα πρόσφατο εκτός από τις απουσίες, που έχει να αντιμετωπίσει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είναι και αυτό στα χαφ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα

Για ακόμα μια σεζόν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έρχεται σε ιδιαίτερο τάιμινγκ και τις δύο ομάδες να είναι στη μάχη του τίτλου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Ευρωπαϊκά εισιτήρια 2026-27: Τι αλλάζει αν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ

Η Ελλάδα θα έχει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια τη σεζόν 2026-27, όμως η τελική τους κατανομή εξαρτάται άμεσα από τον Κυπελλούχο. Τι ισχύει σε κάθε σενάριο σύμφωνα με όσα ανέλυσε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η λέξη που δεν λένε για τον Kωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: Η λέξη που δεν λένε για τον Kωνσταντέλια!

Το διάστημα απουσίας του Κωνσταντέλια φωτογραφίζει θλάση, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν λένε ακριβώς πιο είναι το πρόβλημα του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η δικαίωση με τους Έλληνες και οι υποψήφιοι για τον τελικό!

Διαιτησία: Η δικαίωση με τους Έλληνες και οι υποψήφιοι για τον τελικό!

Μια χαρά κύλησαν και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας με τους Έλληνες διαιτητές. Οι υποψήφιοι για τον τελικό. Φαβορί και αουτσάιντερ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Θετική ήταν η αποτίμηση του Αριστομένη Κουτσιαύτη για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Θέλτα

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ – Θέλτα

Τα διαρκείας να ισχύουν κανονικά ως επιβράβευση προς τους κατόχους τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Πέλκας, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Ιβανούσετς, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί καθημερινά την κατάστασή τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Δεν συμφωνούσαν όλοι για Σάντσες!

ΠΑΟΚ: Δεν συμφωνούσαν όλοι για Σάντσες!

Διίστανται οι απόψεις για τον Χόρχε Σάντσες από τις ομάδες που έχει περάσει ο Μεξικανός.  

Ποδόσφαιρο